Jump to content

ПУТИН: Други своју децу не морају да штитe од геј-пропаганде, а Русија своју - хоће

Оцени ову тему

Препоручена порука

Svako ima pravo da sa sobom radi šta kot želi. E 99% ljudi verovatno nisu iskusili pakao droge, ali mi se nekako čini da je većina iskusila njene blagodeti, barem mi se tako čini.

Sa porastom narkomana  porodica propada pa samim tim i društvo. Ali vama do toga uopste nije stalo, nek sve propadne samo da vi možete da živite kako vam je volja....

Подели на овим сајтовима

А тема је......стварно која тема беше?  .mislise.

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Ne kapiram zašto mislite da se šalim. Mislim da će se bolest širiti ako se bude reklamirala, to će uticati na pad nataliteta i na to da ćemo imati nakaradne porodice.

Misli sta hoces. Dok god to svoje misljenje ne nameces drugima, nije nas briga.

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

Napisao sam da neki psihijatri misle da homoseksualnost čuči u mnogim ljudima i da će se reklamom aktivirati.

Pa to onda znaci da homoseksualnost nije bolest koja se siri, nego su ti ljudi samo razvili nesto sto vec imaju u sebi. Drugim recima, oni su vec bili homo/bi, samo toga nisu bili svesni.

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

Pa to onda znaci da homoseksualnost nije bolest koja se siri, nego su ti ljudi samo razvili nesto sto vec imaju u sebi. Drugim recima, oni su vec bili homo/bi, samo toga nisu bili svesni.

Pa da samo što će ako se to ne reklamira živeti sa ženama. Isto kao što imaš potencijalne narkomane, ljude sklone psihoaktivnim supstancama koji bi se drogirali u mnogo većem broju kad bi se to reklamiralo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...