SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 3, 2013 Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 Sad ozbiljno: dokle vise to zajebavanje? Kol'ko puta covek treba da ti objasni da stupanje u homoseksualne odnose dve razumne i slobodne osobe ne moze da se poredi sa zlostavljanjem, ubijanjem, skrnavljenjem mrtvih tela i slicnim stvarima? Ma ko si bre ti da cenis da li je nesto skrnavljenje i da cenis zrelost dece?Alo bre....ugrozavas njiihovu slobodu i pravo na misao........ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 3, 2013 Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 па покушај да се крећеш кроз владу, кроз скупштину, кроз зграду полиције, кроз.. покушај да се крећеш поред предсједника.. пази да не могнеш... Sloboda kretanja i mirnog okupljanja ne znaci da mozes da ides gde god hoces. Normalno da ne mozes uvek da udjes u skupstinu, predsednistvo, kuce drugih ljudi itd, ali kad se radi o ulicama koje pripadaju svim gradjanima, svako ima pravo da prijavi miran skup. нек се они окупљају, само не у виду промоције тога. "Nek se organizuje litija, samo ne u vidu promocije pravoslavlja". Cisto da skapiras kakva logika stoji iza ovoga sto si rekao. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 3, 2013 Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 Nema. Peder treba da ima ista prava kao i pravoslavac ili bilo ko drugi ako ne ugrozava prava ostalih. Ne obracaj mi se vise....... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 3, 2013 Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 па нек се тамо окупљају, потпуно је беспотребно блокирати мој град, трошити моје паре, како би се организовала парада. Од мојих пара неће моћи. Isto tako i peder mozda ne zeli da se od njegovih para placa spasovdanska litija, niko ga ne pita. I da se razumemo: ja se slazem da nista od toga ne treba da se finansira iz budzeta. Samo, onda ni SPC ne treba da dobije ni dinas iz budzeta republike. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 3, 2013 Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 Poredi se litija za paradom izopachenosti........ :291291291: e srbijo sta si docekala... :229229229: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 3, 2013 Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 Ne obracaj mi se vise....... Veruj mi da cu te sa zadovoljstvom poslusati, osim u slucaju kad ponovo krenes da nas cascavas biserima svoje mudrosti. Tad cu komentarisati tvoje postove ne zbog tebe, nego zbog onih koji te mozda citaju i shvataju kao ozbiljnog sagovornika. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 3, 2013 Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 Poredi se litija za paradom izopachenosti........ :291291291: e srbijo sta si docekala... :229229229: Ne poredim ja. Pored zakon pred kojim su "Parada ponosa" i Spasovdanska litija jedno te isto. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 3, 2013 Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 Veruj mi da cu te sa zadovoljstvom poslusati, osim u slucaju kad ponovo krenes da nas cascavas biserima svoje mudrosti. Tad cu komentarisati tvoje postove ne zbog tebe, nego zbog onih koji te mozda citaju i shvataju kao ozbiljnog sagovornika. Pa gde ces veci biser od tebe i tvoje mudrosti da poredis homoseksualizam sa crkvom i litiju sa paradom ponosa.....ti si bruka i sramota srpskoga roda.....i bolje bi ti bilo da nista ne pises na moje postove jer cu da te napusim za oskara....... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 3, 2013 Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 (измењено) Ma ko si bre ti da cenis da li je nesto skrnavljenje i da cenis zrelost dece?Alo bre....ugrozavas njiihovu slobodu i pravo na misao........ Sto se tice skrnavljenja: a kako zamisljas da ti neko ko je mrtav da saglasnost da imate sex? A kad se radi o deci - tu se slazem da je zakon nemocan da objektivno odredi kad je svako dete spremno a kad nije za sex. Ipak, u cilju zastite dece negde se mora postaviti granica koja ce vaziti za sve, pa je tako kod nas age of consent 14, u Japanu 13, u SAD 18 itd. zakoni nisu savrseni. Измењено Јул 3, 2013 од Дејан Бићанић Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 3, 2013 Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 Ајде још једном да се нацрта: 1) свако има право да ради шта хоће док не угрожава другог; 2) свако има право да ради ставке из 1) са n других особа (n >= 1) све док свих n + 1 особа слободно кажу ”да”; 3) Једини од свих познатих бића који могу слободно да кажу ”да” су живе одрасле јединке хомосапиенса које су способне да расуђују и доносе одлуке. Овим се из слободе сексуалног општења са другим лицем искључују деца, мртви људи, ментално заостали, животиње итд, јер исти нису способно да својом сопственом вољом кажу ”да”. Шта тачно није јасно? hansbrough је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 3, 2013 Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 Pa gde ces veci biser od tebe i tvoje mdrosti a poredis homoseksualizam sa crkvom i litiju sa paradom ponosa.....ti si bruka i sramota srpskoga roda.....i bolje bi ti bilo da nista ne pises na moje postove jer cu da te napusim za oskara....... Ponavljam: ne poredim ja nego zakon pred koji su parada i litija isto. Zakon ne pravi te razlike. Ti i ja i ostali pravoslavci ih pravimo. Sto se tice srpskog roda - odmah da ti kazem da mi je zaista drago da budem sramota tog srpstva koje zastupas. I pod tri, jedino se bojim da u nekom trenutku necu uspeti da podnesem toliku kolicinu gluposti. Ali dobro, ionako ne ucestvujem cesto na forumu tako da cu izdrzati nekako. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 3, 2013 Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 па покушај да се крећеш кроз владу, кроз скупштину, кроз зграду полиције, кроз.. покушај да се крећеш поред предсједника.. пази да не могнеш... нек се они окупљају, само не у виду промоције тога. имају они већ своје педерске локале, па нек се тамо окупљају, потпуно је беспотребно блокирати мој град, трошити моје паре, како би се организовала парада. Од мојих пара неће моћи. Ако се ичега грозим, то сте ви навијачи (и Цецини фанови, мада се та два скупа изузетно много преклапају), па опет морам да вас трпим да шетате ”мојим градом” и урлате. А да ствар буде још гора, ваше клубове и те како плаћају сви грађани Србије. hansbrough and Sherlock H. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Здравков Меденица Написано Јул 3, 2013 Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 Isto tako i peder mozda ne zeli da se od njegovih para placa spasovdanska litija, niko ga ne pita. I da se razumemo: ja se slazem da nista od toga ne treba da se finansira iz budzeta. Samo, onda ni SPC ne treba da dobije ni dinas iz budzeta republike. У моме граду су Марковданска и литија за Светог Симеона. Ни једна ни друга се ни евром не плаћа из општинске или републичке касе, тако да си сада упоредио неупоредиво. Што се тиче осталога, опет се не бих сложио са тобом да је литија исто што и парада педерлука. Није то исто. Или би онда одобрио и парада педофила, који ће лако доказати да има глупљих дјевојака од 18 у односу на неке од 13. И онда ће на основу тога да изједначе то што неко од 50 година може бити са неком дјевојчицом... Слобода нам није дата да би је злоупотријебили. Још болесније од свега што су те параде доиста проблематичне и на њима се блудничи на јавним мјестима и свашта ради. Погледај само неке од њих из Амстердама. "Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Здравков Меденица Написано Јул 3, 2013 Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 Ponavljam: ne poredim ja nego zakon pred koji su parada i litija isto. Zakon ne pravi te razlike. Ti i ja i ostali pravoslavci ih pravimo. Како ђе и како који закон. Уопште ниси у праву ни ту. Закон итекако прави разлике код окупљања. Нека окупљања никада неће одобрити. Покушај нпр да најавиш мирно окупљање људи који подржавају Сноудена у Вашингтону, па ти неће бити одобрено (јер није! а куд ћеш "демократскијег друштва?). Покушај да организујеш митинг љубитеља српске националистичке пјесме у Новом Пазару, па ти неће бити дозвољено. А због чега? па јер није нормално и природно то радити. Срби не желе параду и то је ваљда свима јасно. "Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 3, 2013 Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 Покушај нпр да најавиш мирно окупљање људи који подржавају Сноудена у Вашингтону, па ти неће бити одобрено Без проблема можеш да одржиш такав скуп у Вашингтону. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука