Jump to content

Pomozite! Zavisnik sam od igre World of Tanks

Оцени ову тему

Препоручена порука

E nekada sam imao mnogo više, odigram dosadi mi, pa mi žao da je brišem možda mi nekada dune da je ponovo igram. Kao što npr. sad držim Skyrim na računaru, uz to imam LoL (koji vrlo često igram), Q.U.B.E (pre neki dan instalirao),  Chessmaster i Minecraft.

Deinstaliraj sah i meti GTA4. Osecaces se mnogo bolje.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

drvence 

Ne igram ti ja više GTA malo Vice City i prešao San Andreas posle toga ništa. Sad igram samo logičke i strategije, LoL i malo odem na MC server da vidim šta se radi, jednom u  dana

Бољи сам од тебе.

u kom smilu, jesi li u plusu ili u minusu u odnosu na mene :D

Подели на овим сајтовима

drvence 

Ne igram ti ja više GTA malo Vice City i prešao San Andreas posle toga ništa. Sad igram samo logičke i strategije, LoL i malo odem na MC server da vidim šta se radi, jednom u  dana

Skini i taj LoL i meti GTA4 , ko covek.

Maltiplejer je za igraonicu, odes sa ljudima izudarate se, pa na pivo.

I igraj GTA4 u maltiplejeru, odlican je!

Mogu i heroji 3 u hotseat varijanti, i to je u redu.

Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Могли бисмо да од поп-Ивана искукамо нешто мало протока за неки скромни серверчић :)

• Волим 1

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Stvarno, šta mislite o toj knjizi, da li odražava stvarno pravoslavno stanovište ili neko sektaško?

Obaspi nas socnim citatima, ono je bilo sturo za nas koji nismo imali tu radost da procitamo taj veseli knjizurak!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...