Sudija Написано Јун 28, 2013 Пријави Подели Написано Јун 28, 2013 Pomozite! Zavisnik sam od igre World of Tanks Ne mogu da se izbavim. Dodži ja ču da te izbavim greengrin Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јун 28, 2013 Пријави Подели Написано Јун 28, 2013 Evo ja na računaru imam 5 igrica Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 28, 2013 Пријави Подели Написано Јун 28, 2013 Evo ja na računaru imam 5 igrica Odahviing Gamer Exorcist: Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јун 28, 2013 Пријави Подели Написано Јун 28, 2013 E nekada sam imao mnogo više, odigram dosadi mi, pa mi žao da je brišem možda mi nekada dune da je ponovo igram. Kao što npr. sad držim Skyrim na računaru, uz to imam LoL (koji vrlo često igram), Q.U.B.E (pre neki dan instalirao), Chessmaster i Minecraft. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 28, 2013 Пријави Подели Написано Јун 28, 2013 Dodži ja ču da te izbavim greengrin Misliš ga to oženit s nekom tvojom prijateljicom? Pa dobar si, odmah 2in1, njega izbaviš a nju udaš. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 28, 2013 Пријави Подели Написано Јун 28, 2013 E nekada sam imao mnogo više, odigram dosadi mi, pa mi žao da je brišem možda mi nekada dune da je ponovo igram. Kao što npr. sad držim Skyrim na računaru, uz to imam LoL (koji vrlo često igram), Q.U.B.E (pre neki dan instalirao), Chessmaster i Minecraft. Deinstaliraj sah i meti GTA4. Osecaces se mnogo bolje. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Јун 28, 2013 Пријави Подели Написано Јун 28, 2013 Evo ja na računaru imam 5 igrica Бољи сам од тебе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јун 28, 2013 Пријави Подели Написано Јун 28, 2013 drvence Ne igram ti ja više GTA malo Vice City i prešao San Andreas posle toga ništa. Sad igram samo logičke i strategije, LoL i malo odem na MC server da vidim šta se radi, jednom u dana Бољи сам од тебе. u kom smilu, jesi li u plusu ili u minusu u odnosu na mene Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Јун 28, 2013 Пријави Подели Написано Јун 28, 2013 [...] u kom smilu, jesi li u plusu ili u minusu u odnosu na mene У плусу, колега Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јун 28, 2013 Пријави Подели Написано Јун 28, 2013 У плусу, колега Mislio sam rećićeš u minus, pa da kažem to je za svaku pohvalu, ovako..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Јун 28, 2013 Пријави Подели Написано Јун 28, 2013 Mislio sam rećićeš u minus, pa da kažem to je za svaku pohvalu, ovako..... Само онако буду на рачунару...пошто имам довољно велики хард-диск, не сметају (засад) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 28, 2013 Пријави Подели Написано Јун 28, 2013 drvence Ne igram ti ja više GTA malo Vice City i prešao San Andreas posle toga ništa. Sad igram samo logičke i strategije, LoL i malo odem na MC server da vidim šta se radi, jednom u dana Skini i taj LoL i meti GTA4 , ko covek. Maltiplejer je za igraonicu, odes sa ljudima izudarate se, pa na pivo. I igraj GTA4 u maltiplejeru, odlican je! Mogu i heroji 3 u hotseat varijanti, i to je u redu. Number15648 је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Јун 28, 2013 Пријави Подели Написано Јун 28, 2013 Могли бисмо да од поп-Ивана искукамо нешто мало протока за неки скромни серверчић drvce је реаговао/ла на ово 1 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bednik Написано Јун 28, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 28, 2013 Stvarno, šta mislite o toj knjizi, da li odražava stvarno pravoslavno stanovište ili neko sektaško? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 28, 2013 Пријави Подели Написано Јун 28, 2013 Stvarno, šta mislite o toj knjizi, da li odražava stvarno pravoslavno stanovište ili neko sektaško? Obaspi nas socnim citatima, ono je bilo sturo za nas koji nismo imali tu radost da procitamo taj veseli knjizurak! Срђан Шијакињић and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука