Vockica Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 A sto meni nece da izadju prozori za you tube? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 A sto meni nece da izadju prozori za you tube? Покушај да укључиш BBCode Mode (ово дугме, као прекидач, сасвим горе лево) и ископирај линк. Мени тако хоће! Милан Ракић and Vockica је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Покушај да укључиш BBCode Mode (ово дугме, као прекидач, сасвим горе лево) и ископирај линк. Мени тако хоће Samo tako! И ја сам имао исти проблеем и на тај начин сам га решио... Дакле, горњи леви угао "укључи" тај прекидач и тада ће ти се платформа засенити, али нек` те то не збуни, можеш постављати линк... Vockica је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jurodiv Написано Јун 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Ja i dalje smatram da je pank preplavljen tim simbolima i psovkama,evo recimo ova stvar glupost je neunistiva,ko bi rekao da će da pomene,a i sama struktura koja te ostraćuje na bubnjeve..mislim,nekad nije loše jer i sam sviram svoju neku muziku,pa izbjegavam da kritikujem previše a da opsujem,ne daj Bože! Nekad je tako banalno da te pank navodi na masturbiranje i na promjenu ličnosti,odjednom ta transformacija pred đevojkom iskačeš da si uočljiv i slične gluposti..Isus Hrist nije tražio ni upadljive ni neupadljive..ne bih ja recimo ljubav prepoznao u panku,ali ova sva postavljena muzika,sve je to sjajno jednom išlo dok nije zapalo u ćorsokak,sve je to i moja trenutna opsesija,bunt..ali,na kraju krajeva,protiv čega se mi borimo?Kad kao Hrišćani imamo svu obuku za borbu..Lijepo bi bilo da se u pank fazonu odsvira neka molitva! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Па сад баш да панк наводи на мастурбирање? Можда ако је у питању тестостеронац у пубертетској фази...није лако бити дечак... Vockica, DankaM, Anette and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jurodiv Написано Јун 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Па сад баш да панк наводи на мастурбирање? Можда ако је у питању тестостеронац у пубертетској фази...није лако бити дечак... Pa eto recimo ima ona stvar od buzzcocks-a,sam je naziv upitan,mislim na naziv benda,orgasm adicts..na tu sam se navukao nenormalno u toj nekoj pank 'torturi',još sam izašao iz post-pubertetske faze,ali skapirao sam poentu da moraš baš čvrstu volju da imaš da bi se odupreo,a ne labilna ličnost,kako se to obično uz rokere,metalce i pankere prišiva..Meni je samo pank od rok en rola došao kao melem na rane,međutim,kako izvući podebljanu korist iz ogorčenja sistemom? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Онда брате пређи на Сергеја Ћетковића... DankaM and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jurodiv Написано Јун 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Ја разумем да си јуродив, али да те панк музика уместо девојака тера на рукоблудије, тo je већ... Biće da je ud,odsječeš ud i odbaciš ga od sebe,revanširaš se oku..,ali moram da parlam po kašikama i supi,viljuškama i salati,moram da se počešem gdje me svrbi,moram da odsviram himnu,da prihvatim loptu..a nije sve ni u jednorukom Džou Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Slusaj Jurodivi,ako si stvarno pankrer,nemoj sramoti stariju gardu pankera i metalaca po forumu.Budi buntovnik,nadji bre devojku, a jurodiv prema grehu,masturbaciji.To sto si pitao za punk i molitve je nespojivo.Jer je pank ili punk agresivna vrsta muzike,a molitva je tihovanje. Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jurodiv Написано Јун 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Slusaj Jurodivi,ako si stvarno pankrer,nemoj sramoti stariju gardu pankera i metalaca po forumu.Budi buntovnik,nadji bre devojku, a jurodiv prema grehu,masturbaciji.To sto si pitao za punk i molitve je nespojivo.Jer je pank ili punk agresivna vrsta muzike,a molitva je tihovanje. u čemu je sramota mudrih i jakih?Djevojke su bile i prošle,sve je to prošlost,ovdje je muzika glavna stvar.Kako da dodvorimo nju Hristu,jer obrnuto očigledno ne ide?Je li onda da se splasne sa agresijom,je li preterivanje buka?Kakva je to energija zapravo koja je u galami?Kako ta pitanja razrješiti? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 како бре девојке прошле? https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 како бре девојке прошле? То је само затишје пред буру. Gordana . and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 А шта кажете за моје Мачване? http://www.youtube.com/watch?v=FNFSPN8D0_w Последњи албум снимили код мог комшије у студију који је сам направио у дворишту породичне куће Милан Ракић and Broken је реаговао/ла на ово 2 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Мени се допада ово панкерско-хришћанско питање јер је везано за проблем који се мени врзма по глави: Може ли се бити хришћанин а истовремено бити огорчен? Да ли је та побуна против система и овоземаљског поретка може да буде потпуна и искрена ако једно од осећања које је покреће огорчење? Или другачије, може ли се бити панкер а не бити огорчен? Једини који ми падају на памет су (наравно комшије): Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 PUNK IS NOT DEAD! Pink's Not Dead! http://vimeo.com/12298035 ahahahahaha! 29dz8zk slava3 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука