Драган Јашић Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 Баш лепа тема ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 totalno originalna,neobična,duhovita i poučna, uz više nego odličnu glumačku ekipu moja omiljena filmska romansa postala je Silver Linings Playbook http://www.youtube.com/watch?v=Lj5_FhLaaQQ I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 Bravo Srle!!! "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 Bravo Srle!!! ipak je nas Srle romantican...... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 Ljubavna priča LOVE STORY He, setih se: kad sam bila brucoškinja, i još uvek u nekoj adolescenciji, te još pomalo besna na svet, bila kod drugarice na kampovanju (njeni su bili nešto na moru, pa je imala praznu gajbu). I bio baš taj film. A ja se rasplakala, suza suzu stiže, a moje dve drugarice se zblanule, u fazonu "nismo znale da si toliko romantična" posle su ispričale celoj generaciji o tom mom "ispadu", sve u pokušaju da mi pokvare riot-grrrl reputaciju... Ah, davnijeh li dana... U svakom slučaju, baš lep film... JESSY је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 A ja se rasplakala, suza suzu stiže, ja mislim da bih se i sada rasplakala kada bih ga gledala..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 http://www.imdb.com/title/tt0332280/ http://www.imdb.com/title/tt1655442/ Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 Cela ova lista od 25 filmova iz prvog posta je uglavnom BLJAQUE, sa svega nekoliko izuzetaka. Narocito fora se pederima pod br. 23. Jadno i odvratno... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Borealis Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 The Piano Trailer http://www.youtube.com/watch?v=MLpzo_nwZpE Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука