Ayla Написано Јун 25, 2013 Пријави Подели Написано Јун 25, 2013 OČIJU TVOJIH DA NIJE Očiju tvojih da nije Ne bi bilo neba U malom našem stanu Smeha tvoga da nema Zidovi ne bi nikad Iz očiju nestajali Slavuja tvojih da nije Vrbe ne bi nikad Nežne preko praga prešle Ruku tvojih da nije Sunce ne bi nikad U snu našem prenoćilo Јелина, Саша од Москве and Снежана је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 25, 2013 Пријави Подели Написано Јун 25, 2013 POZNANSTVO Ne zavodi me modri svode Ne igram Ti si svod žednih nepaca Nad mojom glavom Trako prostranstva Ne obavijaj mi se oko nogu Ne zanosi me Ti si budan jezik Sedmokraki jezik Pod mojim stopalima Ne idem Disanje moje bezazleno Disanje moje zadihano Ne opijaj me Slutim dah zverke Ne igram Čujem poznati pseći udar Udar zuba o zube Osećam mrak čeljusti Koji mi oči otvara Vidim Vidim ne sanjam. Саша од Москве and Снежана је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 25, 2013 Пријави Подели Написано Јун 25, 2013 RAZGOVOR Zašto se propinješ I obale nežne napuštaš Zašto krvi moja Kuda da te pustim Na sunce Ti misliš poljubac sunca Ti pojma o tome nemaš Ponornice moja Boliš me Odnosiš mi drvlje i kamenje Šta ti je vrteško moja Razvalićeš mi beskrajni krug Koji još dozidali nismo Crveni zmaju moj Teci samo dalje Da stopala te ne raznesu Što dalje možeš teci krvi moja Саша од Москве and Снежана је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 25, 2013 Пријави Подели Написано Јун 25, 2013 U OSMEHU U uglu usana Pojavio se zlatan zrak Talasi sanjare U šipražju plamenova Plavooke daljine Savile se u klupče Podne mirno sazreva U samom srcu ponoći Gromovi pitomi zuje Na vlatima tišine ivona and Снежана је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 25, 2013 Пријави Подели Написано Јун 25, 2013 HILANDARCrna majko TrojeručicePruži mi jedan dlanDa se u čarobnom moru okupamPruži mi drugi dlanDa se slatkog najedem kamenjaI treći dlan mi pružiDa u gnezdu stihova prenoćim Prispeo sam s putaPrašnjav i gladanI željan drugačijeg svetaPruži mi tri male nežnostiDok mi ne padne hiljadu magli na očiI glavu ne izgubimI dok tebi sve tri ruke ne odsekuCrna majko Trojeručice Јелина and Снежана је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Oca pravoga nisi imala Majka ti nije bila kod kuće Kada si u sebi svet ugledala Rodila si se greškom Imaš stas napuštene provalije I sva na odsutnost mirišeš Rodila si sebe sama Vrtiš se u plamenim traljama Razbijaš sebi glavu za glavom Skačeš sebi iz usta u usta I staru grešku podmlađuješ Sagni se gola ako možeš Do moga poslednjeg slova I pođi njegovim tragom Sve mi se čini sirotice Da u neku prisutnost vodi Јелина and ivona је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 *** Naš dan je zelena jabuka Nadvoje presečena. Gledam te Ti me ne vidiš Između nas je slepo sunce. Na stepenicama Zagrljaj naš rastrgnut. Zoveš me Ja te ne čujem. Između nas je gluvi vazduh. Po izlozima usne moje traže Tvoj osmeh. Na raskrsnici Poljubac naš pregažen. Ruku sam ti dao Ti je ne osećaš Praznina te je zagrlila Po trgovima Suza tvoja traži Moje oči. Uveče se dan moj mrtav S mrtvim danom tvojim sastane. Samo u snu istim predelima hodamo. Јелина је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Снежана је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Снежана је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 12, 2013 Пријави Подели Написано Јул 12, 2013 ODJEKIVANJEPrazna soba, stane da režiUvučem se u svoju kožu.Tavanica, stane da skičiHitnem joj jednu kostUglovi, stanu da kevćuI njima hitnem po jednu kostPod, stane da zavijaHitnem i njemu jednu kost.Jedan zid stane da lajeI njemu hitnem jednu kostI drugi i treći i četvrti zidStane da lajeHitnem svakom po jednu kost.Prazna soba, stane da urlaI sam prazanBez ijedne kostiU stostruki se odjekUrlika pretvaramI odjekujem, odjekujem,Odjekujem.. Јелина and Снежана је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 12, 2013 Пријави Подели Написано Јул 12, 2013 OdlazakNisam vise tuS mesta se nisam pomerioAli tu vise nisamNeka udjuNeka pregledaju neka pretrazeVodenica u senci rebaraZrelu prazninu meljeOpusci jeftinih snovaU pepeljari se dimeNisam vise tuPrivezan camac njise seNa crvenim talasimaPar nedozrelih reciU oblacnom grlu visiNisam vise tuS mesta se nisam pomerioAli vec sam dalekoTesko da ce me stici Снежана је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 12, 2013 Пријави Подели Написано Јул 12, 2013 Ohola greskaBila jednom jedna greskaTako smesna tako malaDa je niko ne bi ni primetioSama sebe nije htelaNi da gleda ni da cujeSta sve nije izmislilaNe bi li dokazalaDa u stvari ne postojiIzmislila je prostorDokaze svoje u njega da smestiI vreme da joj dokaze cuvaI svet da joj dokaze vidiSve sto izmislilaNije bilo ni tako smesnoNi tako maloAli je naravno bilo pogresnoJe li moglo biti drugacije Снежана је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 13, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 13, 2013 *** U ovoj noći bez jutra Ko je ta svetiljka sa ugla Pogledom me tvojim obavija I prati do našeg oslepljenog stana I svetli na pustim nasipima vena I ko je ta ptica Na napuklom nebu moga srca Jedina ptica Glasom me tvojim sebi zove Jer ne ume bela Na zemlju da sleti Јелина је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 13, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 13, 2013 *** Ruše se stubovi koji nebo drže klupa sa nama polako u prazno propada, zar da dovek čamimo u kamenom ćutanju kroz oči, kroz čelo reči će nam proklijati, razbežali se dani Zar da dovek čekamo sunce da nam se kroz rebra zažuti, slušamo kako nam srca u grlu mrtvih stubova lupaju, istrčali smo iz grudi Јелина је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 RUŽOKRADICENeko bude ružino drvoNeki budu vetrove kćeriNeki ružokradiceRužokradice se privukuRužinom drvetuJedan od njih ukrade ružuU srce je svoje sakrijeVetrove se kćeri pojaveUgledaju obranu lepotuI pojure ružokradiceOtvaraju im grudiJednom po jednomU nekoga nađu srceU nekoga bogami neOtvaraju im otvaraju grudiSve dok u jednog srce ne otkrijuI u srcu ukradenu ružu Снежана and ivona је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука