Solomon Kane Написано Април 1, 2010 Пријави Подели Написано Април 1, 2010 bliss jeeee ...јао што ћу да вас смирим овом тољагицом! Врти ми се бре више у глави од вас и вашег трчкарања...готово...онесвестих се grouphug 0104_cheesy Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Април 1, 2010 Пријави Подели Написано Април 1, 2010 bliss jeeee ...јао што ћу да вас смирим овом тољагицом! Врти ми се бре више у глави од вас и вашег трчкарања...готово...онесвестих се grouphug 0104_cheesy eVO IH MENI POBJEGOŠE IZ RAČUNARA JA IH GLEDAM I SMIJEM SE KO MALO DJETE!kO IH OSMISLI, KO IH KREIRA KAKAV LI JE ON SKOČKO U GLAVI??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 1, 2010 Пријави Подели Написано Април 1, 2010 Признај брате Соломоне да је сјајан овај смајли bliss jeeee - јесте да смо мало претјерале, али зато ћу ја да мало bliss jeeee прије него ме стигнеш с том тољагом grouphug. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Април 1, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 1, 2010 Признај брате Соломоне да је сјајан овај смајли bliss jeeee - јесте да смо мало претјерале, али зато ћу ја да мало bliss jeeee прије него ме стигнеш с том тољагом grouphug. мислим да се данас убедљиво овај bliss jeeee највише користио на форуму...много је кууууул! Ево вам још један bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Април 1, 2010 Пријави Подели Написано Април 1, 2010 Признај брате Соломоне да је сјајан овај смајли bliss jeeee - јесте да смо мало претјерале, али зато ћу ја да мало 0442_feel прије него ме стигнеш с том тољагом grouphug.Сјајан је...ако желиш неког да хипнотишеш! 0104_cheesy Ма каква тољагица...то се ја мало шалим.Ја уствари прво посаветујем на фин начин bliss jeeee па ако је то неуспешна варијанта онда крећем на тврђу bliss jeeee а ако ни она не успе онда,скраћујући "пут просветљења", мудро пређем на најделотворнију варијанту 0442_feel па кад прећерамо онда засигурно нико неће моћи да 0442_feel,него директно иде на 0442_feel а пре тога га ја bliss jeeee што је био добар и надасве "уморан". 0104_cheesy Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 1, 2010 Пријави Подели Написано Април 1, 2010 Moje ime je...... TAVITA Što baš žru forum... Zbog Oca Ivana ... pozvao me... moje prvo ucestvovanje na nekom forumu zruŠta bi promenila na našem forumu... trenutno nista....Dužnost administratora na forumu vidim kao... veliku odgovornost i zanimljivu igru ...ja sam... sanjarNikada nisam... gledala Lajanje na zvijezde 0104_cheesyJabuka je... dvolična.O tračevima mislim da su.... hrana neispunjenima...i zavidnima...Ali,o liturgiji mislim da je... stepenica do neba...Za mene je Dostojevski... ćaća!Svakoga dana... poljubim Hrista...Najvažnije u životu mi je... biti čovjekMoj moto je.. "Sve za Hrista, Hrista ni za šta"Deca su... ljubav, čistota, ljubav!! Radost, ... i malešni učitelji odraslih...Moje čarape su... ljubičaste sa tufnamaRadujem se kada... se pričešćujemMoj pas je... moje vjerno oko...Za 10 godina sebe vidim kao... voljenu suprugu i dobru majku.... uz stafelaj i muziku 0104_cheesyFotografija je... zaledjenost trenutka...Ako bi mogla da odem gde god hoću... otišla bih do Jerusalema.. i nazad...Ljudi,vi ste... ikona Božija, ne gajite osjećanja koja ce Njemu suze izmamiti! Budite u sebi ljubav, a uspavajte osude.... Dajmo Bogu plodove radosti...Budimo zahvalni!Osim što je bliss jeeee najveći kompozitor svih vremena,mogu još da dodam da... Yma Sumac ima glas koji u meni budi, i uspavljuje.. koji čini i oduzima... koji voli... i koji je neponovljivNa kraju,evo vam... jedan cvijet, jednog Gradinara... 1510_babyEvo šta je Tavita rekla o adminima i modovima ovog forumaSveštenik Ivan... Dobri baćuska.. i predivno služi , čula.. i vidjela 0104_cheesykaradjordje... Hodajući "1000 zašto, 1000 zato" ... predivna osoba...Оль... pčelica Maja 0104_cheesy Veoma odgovorna i vrijedna. Dobra majka, i iskren prijatelj.O.Ugrin... Hristov čovjek...Smile... ne poznajem ga.. pratila sam neka pisanja...okАлександар... malo više ozbiljan, dovoljno direktan. Kvalitetan način pisanja...deda ... popa i reziser 0104_cheesy dobar mladić, talentovan....Solomon Kane... Diiiiiiiiiivan! Covjek munja!! Velika ljubav, i veliki borac! Respect, Solomone! 0104_cheesyЖељко... eee Njegoš je od njega kupio bijelih rada vijenac... Riječit čovjek, raja i zagonetka 0104_cheesyДејан ... Dejan.. šta me briga.. uvijek imam obezbjedjenje 0104_cheesy jaran 0104_cheesyZoran... ne poznajem ga baš, ok jeмиш Мицко... uh, sa njom sa uvijek na nekoj raskrsnici.. nekada je ne razumijem baš.. ili jednostavno ima granu humora koju ja ne poznajem baš... "šala, peckanje" ... Upoznala sam je i lično, ok je djevojka, ..ali eto.. negdje oko šala se ne razumijemo 0104_cheesyAga pije mleko a.k.a. milk-drinking aga... Skoro je došlo do nesuglasica, zbog mog brzopletog jezika Ali dobro trajalo je kratko.. Interesantan čovjek, voljela bih ga upoznati, posjeduje ogromno znanje i svašta se od njega može nauciti. Aga, raja 0104_cheesy iliti the bookIzida... 0104_cheesyМеда Брутал... Svijetlost 0104_cheesy Moj veliki prijatelj.Злата... Je cudo Draga Sremica Djevojka koja zaista vrijedi, i zadovoljstvo mi ju je poznavati Gospodarče prstenče ribara ćemo elegantno da preskočimo... dobro... 0104_cheesypokajnik83... Delija. 0104_cheesy sa njim nikada nije dosadno... мирођија... Dobra žena, ok je...И.Стојковић... Blago za svoje ćerke... Čovjek srce.. Čovjek lijepe rijeČi... i prijateljskog pristupa svima...shalom... je predivan! srceetanja... je jednostavno prelijepa. Žena koja zrači i definitivno treba za pjevnicu Volim te Tanjaaa!! srceeМаrio... Veliki prijatelj, i skriveno veliko dijete. Što mu u nekim nastupima i zamjeram. U nastupima kada treba da se pojavi neko odrastao.. a dijete da ostane iza zavjese. Mijenja te situacije. Kvaalitetan student, i nadam se jednoga dana dobar Sveštenik. Ljubav sa ljudima Mario! Your sister 0102_laughvaljda je to sve...još ja... W.A.Mozart... bliss jeeee Klavir, čije me melodije vode u predivan svijet Umjetnik... i neko..ko se rijetko sreće..a vrijedi mnogo.. matori, znaš da te volim 319.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt=':cmizdrenje:' />i ja tebe a ovo je dodatak iz razgovora,kao što edi marfi stavlja na kraj filma... jesi li me pitao za sve?[0:37:41] bratislav zdravkovic: valjda jesam[0:37:43] Aleksandra: e kuku kako ovo sve izgleda...hmnisam bila stroga tako je govorila Tavita..... 0102_laugh hvala Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Април 1, 2010 Пријави Подели Написано Април 1, 2010 :cmizdrenje: 1510_baby 0102_laugh 0102_laugh 319.gif У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 1, 2010 :cmizdrenje: 1510_baby 0102_laugh 319.gif bliss jeeee 0102_laugh bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 1, 2010 Yma Sumac - Taki rari Moja Yma... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Април 1, 2010 Пријави Подели Написано Април 1, 2010 Знао сам ја да је ово наше "трчкарало" једна права "милица",без које би овај форум поседовао све осим једног...нежности,осећања и кретаивности које само женско зна да пружи.Зато,хвала Богу на нашим дамама...а поготово на Тавити Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 1, 2010 Их... Сад ме и срамота... 1510_baby Хвала брате Соломоне, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Април 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Леп интервју Тавита ! 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 2, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Леп интервју Тавита ! Хвала Ага 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Само да похвалим ''моду'' што модератори и остали постављају своје слике за аватаре. То је уједно и најбољи аватар који неко може да стави. Ем се не чујемо, ем не видимо, овако, барем се видимо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 2, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука