w.a.mozart Написано Март 31, 2010 Пријави Подели Написано Март 31, 2010 solomone.... forumski solone hvala Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 31, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 31, 2010 klapklap klapklap klapklap bliss jeeee bliss jeeee kakva raja! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 31, 2010 Пријави Подели Написано Март 31, 2010 za dan-dva će tavita da odgovara... klapklap klapklap Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 31, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 31, 2010 Што ми овај Тавитин потпис личи на ону народну: Банчо тера овчице Иначе та песма је супер, као да је сам компоновао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 31, 2010 Пријави Подели Написано Март 31, 2010 klapklap e hvala ti od klapklap a .... tvoje klapklap Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Март 31, 2010 Пријави Подели Написано Март 31, 2010 Хвала брате Соломоне!!! klapklap klapklap И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 31, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 31, 2010 za dan-dva će tavita da odgovara... klapklap klapklap klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 31, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 31, 2010 Што ми овај Тавитин потпис личи на ону народну: Банчо тера овчице Иначе та песма је супер, као да је сам компоновао. Какав Банчо?? klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Март 31, 2010 Пријави Подели Написано Март 31, 2010 Што ми овај Тавитин потпис личи на ону народну: Банчо тера овчице Иначе та песма је супер, као да је сам компоновао. Какав Банчо?? klapklap Цејовић! 0104_cheesy Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 31, 2010 Пријави Подели Написано Март 31, 2010 čo-ban klapklap klapklap klapklap Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 31, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 31, 2010 https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,5093.msg138835/topicseen.html#msg138835 морамо и Нешу са ладом klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 31, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 31, 2010 čo-ban klapklap klapklap klapklap Ти би да ме бијеш "перо порке" bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 31, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 31, 2010 Ти klapklap ? Чик Чик Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 31, 2010 Пријави Подели Написано Март 31, 2010 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука