Милан Меденица :) Написано Април 24, 2010 Пријави Подели Написано Април 24, 2010 Ево га приручник за истовест http://www.bsn.org.rs/index.php?id=prl/003 http://www.bsn.org.rs/index.php?id=prl/004 "Волим да се често купам и парим у врућој води." "Радујем се што је дошао празник па не треба радити." dada "Једем више него што је потребно, нарочито у гостима." "Волим да се цењкам." "Идући улицом гледала сам кроз прозоре." ово је генијалнооооооооо!1012. Договарала сам сусрете на гробљу. значи ништа од парастоса 4chsmu1 иначе, хвала свима на лепим речима slavabogu 4chsmu1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 24, 2010 Пријави Подели Написано Април 24, 2010 A ko je taj prirucnik nacinio. Jel postoi neki normalan ? http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 24, 2010 Пријави Подели Написано Април 24, 2010 A ko je taj prirucnik nacinio. Jel postoi neki normalan ?пиши себи своје грехе, и испитуј себе, исповедај се редовно, па ћеш временом и утврдити шта води у смирење и спасења са умножењем љубави, а то ће ти бити временом боље мерило шта је погрешно.по могућности сваки дан пред спавање се преслишај мало, па се исповедај чешће по мало и тако временом ћеш формирати здраву свест о греху и покајању. сви знамо шта се коси 10+2 заповести, а у разговору са исповедником можеш временом и филтрирати шта све јесте а шта није грех, дане би упадао у прелест умишљања. човек ионако од малена учи на грешкама и кроз послушање. а имаш и лепих књига о покајању и исповести. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 24, 2010 Пријави Подели Написано Април 24, 2010 A ko je taj prirucnik nacinio. Jel postoi neki normalan ?пиши себи своје грехе, и испитуј себе, исповедај се редовно, па ћеш временом и утврдити шта води у смирење и спасења са умножењем љубави, а то ће ти бити временом боље мерило шта је погрешно.по могућности сваки дан пред спавање се преслишај мало, па се исповедај чешће по мало и тако временом ћеш формирати здраву свест о греху и покајању. сви знамо шта се коси 10+2 заповести, а у разговору са исповедником можеш временом и филтрирати шта све јесте а шта није грех, дане би упадао у прелест умишљања. човек ионако од малена учи на грешкама и кроз послушање. а имаш и лепих књига о покајању и исповести. :cheesy2: http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 Sinergija је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 najavljujem ubrzo nov intervju sa jednim od aktuelnih modova.... 4chsmu1 bandit 4chsmu1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 30, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2011 link=topic=3287.msg352076#msg352076 date=1296344531] 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 30, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2011 Ja sam..... MILEVA _____________________________________________________________________________________________Kao prvo,reci nam otkud ti na ŽRU... Da vjerujem u slučajnosti rekla bih slučajno – ovako reći ću Božija volja (baz ikakve preporuke nabasala na sajt 0110_hahaha)Kako vidiš sebe kao moderatora... Vidim sebe kao pomoćno smetalo kome uopšte ne smeta takav položaj 0110_hahaha (a ni drugi se zasad ne bune, valjda se smiruju i trpe me hahahahahah)A sada fenomenalna Tavitina doskočica... DOVRŠI REČENICU...________________________________________________________Svoj identitet gradim na... Joj, dje me nađe, ajde nešto lakše.Članovi foruma su... moji braća i sestre u Hristu, oni koje volem po default-uŽivot je pun...iznenađenja, prosto se divim Gospodu kako ima sjajnu četkicu kojom slika naše živote, uvijek onako kako je najbolje, a opet nikad očekivano.Najlepše na svetu je...kad se na čovjeka spusti blagodat, drugi izbor bi bio osmijeh djeteta (ako imam pravo na drugi izbor).Najludja žurka podrazumeva...okruživanje onima koji mi puno znače uz muziku, veselje i radovanje. Nikada se ne bih...udala radi toga da imam status udate žene.Ako bih baš morala...eh sad, trpi i pravi pitu hahahahahahaMoje pižame...su dječije, šareniš živi, mede ili nacrtani slatkiši (teško mi da odrastem 0110_hahaha)Da imam milijardu dolara...uh teško pitanje, tj. ima više odgovora, podijelila bih sa onima koje volim i onima koji nemaju (a sebi bih poklonila putovanje po Rusiji i Jerusalimu – skromno nema šta hahahaha). Ne brini imam tebe i oca Ivana u vidu 0110_hahaha(znači,Mileva sebe sa ovim parama ne vidi kao Bila Gejtsa ili pak kao nekog umirovljenog vladiku)Moja porodica...je bolja nego što zaslužujem.Bog mi je...uvijek na prvom mjestu, razlog života moga, smisao postojanja, izvor vode žive, utjeha, spokoj, mir, radost življenja, sve nad svima i svime.Evo...upravo sam pomislila...previše pričam.Milka ili Nestle... mmmmmmm mljac, Nestle, naravnoKo posti...dušu gosti.Liturgija mi je... gratis boravak u raju dok još uvijek živim na zemlji.Biti radostan za mene znači...imati mir u sebi i ljubav prema svemu.Oduvek se pitam...šta bi bilo kad bi bilo?Kada bih mogla da putujem kroz vreme...rado bih se vratila u doba kad se živjelo u dvorcima (šta da radim, kažem ti dijete u meni nikako da odraste).Ali...pošto ne mogu da putujem kroz vreme...ostajem da živim u sadašnjosti i trudim se da uživam u njoj i svemu što mi je Bog dao.Onaj čovek na ulici...uvijek me podsjeti na to koliko mnogo imam.Nešto za kraj...zar već?0110_hahaha nadam se da vas nisam smorila.A sada reč-dve o adminima i modovima našeg virtuelnog mokrog čvora...Mileva o njima kaže... Solomon Kane...čovjek koji ima tako sjajan smisao za humor, rijetko se šali za moj pojam stvari, ne bih mu bila na putu kad je 0110_hahaha, sjajan lik.Željko... onaj koji je kumovao mom ostanku na forumu, našao mi se kad mi je bilo najteže, i to mu neću nikad zaboraviti.Aleksandar...njegov uspjeh bi kod drugih izazvao enorman porast samoljublja, ali on se tako dobro nosi sa tim, da mu se divim.Otac Ivan...poslije Oca, i mog rođenog oca, i oca kod kog se ispovjedam moj otac (ala sam ovo zakomplikovala). Hvala mu što ima povjerenja u mene, mada mi nije jasno otkuda mu? 0110_hahahaDejan...Deki legenda, budno oko nad cijelim forumom, čovjek koji nikad ne spava (Big brother greengrin).Andrej...kad zamišljam Andreja uvijek mi nekako padne na pamet ratnik koji vodi bitku sa raznoraznim aždajama.Ognjen...strpljiv i zna šta radi.Otac Ljuba (ex-admin)...eh, kako mi nedostaje, fantastičan čovjek, njegovi savjeti zlata vrijede.Bananamen...ne viđam ga nešto u poslednje vrijeme, iako sam ga pozivala par puta.Moja malenkost (W.A.Mozart.)...moj brat u Hristu, koji obogaćuje moj život na najbolji mogući način, onaj koji uspijeva da me nasmije i kada mi se plače, kome je Bog darovao mnoge talante, a on ih umnožava na najbolji mogući način, bez njega ŽRU ne bi bio to što jeste.O moderatorima...odlična ekipa.Miš Micko...moj mačkoljubac.Otac Ugrin...ljubav je ono što on propovjeda.Ivan Stojković...osoba koju nikad nisam vidjela da je planuo, zaista izuzetan čovjek.Tanja...voljela bih da je češće s nama.Jelena Vitorović...isto kao i za Tanju.Goran...i kad svi pokleknu, on neće.Mirodjija...moja mila seja, naučila me je mnogo čemu, podržala onda kad mi je to potrebno, podizala me iz blata, mnogo toga dugujem toj ženi.Zoran...Zoki moj zemljak i prijatelj, nadam se da ću imati prilike da ga lično upoznam.Djakon Ognjen...mudrost je njegovo drugo ime.Tavita...umjetnička duša, šteta što nema više vremena za ŽRU.Danijela...oštra i pravdoljubiva, volim takve ljude.Djunis...moj brat s kojim gledam crtaće ()Milan Nikolić...mnogo se bre nervira (jesam li ovo rekla bre? – šta mi bi?) Inače imam za njega samo pohvale.Justinijan...ne kontam uvijek sve što kaže, to samo govori o njegovoj obrazovanosti i mojoj neobrazovanosti, cool lik.Aquilio...spoj nespojivog, za mene neko kome se divim.Mara...misliš Mišel Fajfer? Dobar saradnik.Mileva...moja baka koja me mi je pomogla da ugledam svijestlost dana na rođenju (ako me to pitaš).Stefan...revnostan hrišćanin.Nikola...treba da napiše i izda knjigu, zaista smatram da je čovjek i više nego talentovan za pisanje.Vladan Stjepan Ibrahim...za kojeg od njih trojice me pitaš? 0110_hahaha Ponekad nagao, ali ništa što mu ne mogu oprostiti, neće da mi usliši molbu za novi strip – ovom prilikom mu se 0110_hahahaObi wan...ozbiljniji nego što bih voljela, strog (valjda zato što ne koristi smajlije hahahah)Predanje-ms...ne viđam čovjeka uopšte, tako da nemam neko mišljenje izdefinisano.O.Goran...odgovoran, predan, vrijedan.Martirije...melem za dušu.Anastasija...ne znam šta drugo da kažem osim voljela bih da svi imaju takvu ljubav prema bližnjima kakvu ima ona.Evgenik: njegovi postovi su nešto što sa oduševljenjem čitam, pravednik u Hristu (on će znati na šta mislim : ).Olja: moja draga seja, zaista je mnogo toga uradila za forum, i za ljude sa foruma, cijenim je i volim kao sestru. Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 30, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2011 klapklap 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Јануар 30, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2011 1414_feel :229229229: kriminalac 1414_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 30, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2011 Obi wan...ozbiljniji nego što bih voljela, strog (valjda zato što ne koristi smajlije hahahah) 0110_hahaha "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 30, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2011 4chsmu1 girl_jumping Joj što volim da vidim kad se Obi smije. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 30, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2011 4chsmu1 girl_jumping prstgore Све поменусте,осим мене, Моци, немој да прођете као Трнова Ружица... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 30, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2011 Kako sejo, ima tebe u ovom intervjuu, ili možda misliš na intervju s tobom? girl_jumping Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 30, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2011 Kako sejo, ima tebe u ovom intervjuu, ili možda misliš na intervju s tobom? 0409_feel Ма шта вам је само сам се нашалила... :bla: 0409_feel bendoff Слатки моји немој се љутите... bendoff kriminalac 1405_love 0442_feel 0442_feel 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука