Deki992 Написано Јун 18, 2013 Пријави Подели Написано Јун 18, 2013 Ne znam odakle mi je ova bajka pala na pamet i navela da razmisljam o njenoj pouci. Sta mislite,koliko cesto smo zrtve ispiranja mozgova,u raznoraznim sferama zivota? Od rodjenja,pa tokom celog zivota,koliko stvari prihvatamo zdravo za gotovo,cisto iz postovanja i poverenja prema nekom autoritetu,pritom ne proveravajuci sta nam se servira? Da li ste i vi deo one mase sto opijeno aplaudira kralju ili ste blize onom detetu sto se ne libi da ukaze na to da je kralj go? Mislim da je u danasnje vreme,kada imamo pregrst informacija pred sobom,vise nego ikada bitno imati dobru moc rasudjivanja....Da vas cujem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јун 19, 2013 Пријави Подели Написано Јун 19, 2013 Aleksandar Vučić je go! Sara" је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јун 19, 2013 Пријави Подели Написано Јун 19, 2013 Aleksandar Vučić je go! Ми смо нудистичка нација . То се код нас и не примети . greengrin DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Јун 19, 2013 Пријави Подели Написано Јун 19, 2013 ja sam taj mali što viče teško meni I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 19, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 19, 2013 Radi ono sto govoris i govori ono sto mislis,pa makar sve to bilo pogresno.... Nekako,sve mi je bolje od licemerja Sara" је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Јун 20, 2013 Пријави Подели Написано Јун 20, 2013 kad grešiš a iskreno iznosis svoje mišljenje, to nije opasno, opasno može da bude ako vidiš istinu i to priznaš! znaš ono, opasno je biti iskren ako nisi glup nego,šta je bilo u bajci sa tim klincem koji se usudio? u životu bi ga ućutkali, 100% I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 20, 2013 kad grešiš a iskreno iznosis svoje mišljenje, to nije opasno, opasno može da bude ako vidiš istinu i to priznaš! znaš ono, opasno je biti iskren ako nisi glup nego,šta je bilo u bajci sa tim klincem koji se usudio? u životu bi ga ućutkali, 100% Pa ne bi ga ucutkali,verovatno bi mu isprali mozak sa pricom da je on jos mali i zelen...e,ako bi bio bas uporan,onda bi ga spalili na lomaci Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука