Jump to content

Carevo novo odelo...

Оцени ову тему

Deki992

Препоручена порука

Ne znam odakle mi je ova bajka pala na pamet i navela da razmisljam o njenoj pouci.

Sta mislite,koliko cesto smo zrtve ispiranja mozgova,u raznoraznim sferama zivota?

Od rodjenja,pa tokom celog zivota,koliko stvari prihvatamo zdravo za gotovo,cisto iz postovanja i poverenja prema nekom autoritetu,pritom ne proveravajuci sta nam se servira?

Da li ste i vi deo one mase sto opijeno aplaudira kralju ili ste blize onom detetu sto se ne libi da ukaze na to da je kralj go?

Mislim da je u danasnje vreme,kada imamo pregrst informacija pred sobom,vise nego ikada bitno imati dobru moc rasudjivanja....Da vas cujem. :)

Подели на овим сајтовима

Aleksandar Vučić je go! ;)

• Волим 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

kad grešiš a iskreno iznosis svoje mišljenje, to nije opasno,

opasno može da bude ako vidiš istinu i to priznaš! znaš ono, opasno je biti iskren ako nisi glup :)

nego,šta je bilo u bajci sa tim klincem koji se usudio? :)

u životu bi ga ućutkali, 100%

I can't go back to yesterday because I was a different person then.  Alice in Wonderland

Подели на овим сајтовима

kad grešiš a iskreno iznosis svoje mišljenje, to nije opasno,

opasno može da bude ako vidiš istinu i to priznaš! znaš ono, opasno je biti iskren ako nisi glup :)

nego,šta je bilo u bajci sa tim klincem koji se usudio? :)

u životu bi ga ućutkali, 100%

Pa ne bi ga ucutkali,verovatno bi mu isprali mozak sa pricom da je on jos mali i zelen...e,ako bi bio bas uporan,onda bi ga spalili na lomaci :D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...