Malina Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Ova tema me podseti na ženu jednog tatinog kolege. Uvek je rečenicu počinjala sa: "Ne bi da ogovaram...", a onda raspali po svima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Ја волим многе људе али оне које не волим, трудим се да их и не мрзим и углавном не мрзим. Неке једноставно не поштујем. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 када би волели све људе на свету, онда би то већ био рај, живели би у рају и не би било свега овога што тренутно постоји на земљи (све ружне ствари које се јављају услед недостатка љубави)...тешко је достићи то савршенство, и светитељи су се мучили да га достигну...стварно је немогуће то остварити, али не треба се ни претварати и фолирати или на силу покушавати достићи исто...најважније је да поштујемо и прихватамо различитост оног другог, јер управо та различитост изазива страх од непознатог а из страха се јављају све остале негативне ствари...дакле, од малена учити децу да нисмо и не можемо сви бити исти и да ако је неко другачији од нас не значи да је лош...уствари, најважније је не мрзети никог и не гајити било какве негативне емоције, а да не можемо све да волимо, не можемо... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Ја мрзим све људе на свету , али они на које налетим у животу њих временом заволим али их гадно малтретирам док год могу. Иван ♪♫ and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Volim i ja vas ! Баба је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 lako je ,,voleti sve ljude" dok nisi ugrožen, a onda sledi otrežnjenje - da nisi ni ti, ni oni onako kako si zamišljao Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 17, 2013 Пријави Подели Написано Јун 17, 2013 Тамо, где се окупљају добри људи, усељава се мир, братољубље и осећајност, а тамо где је раздор, и разврат, настају убиства и ратови. Ако волиш Бога - потврди то својим делима; ако волиш људе - потврди то својом целомудреношћу.Волети Бога и људе, значи служити онима које волиш. Ако не служиш, значи не волиш. Другог пута нема. Онај, који се смирује пред другим, дан за даном прераста своје мало "ја" и сусреће се са Христом; непослушни штити своје "ја" уз помоћ демона самоугађања и самољубља.Људи, који воле једни друге - не сматрају већ знају да се таква Љубав веома ретко среће.Старац Симеон Атонски Manastir Glogovac Ова порука се налази и на насловној страници Поука. Погледајте! Sophrosyne, Vecana, Срђан Ранђеловић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
свештеник Александар Написано Јун 17, 2013 Пријави Подели Написано Јун 17, 2013 Још само неки овде са форума то да усвоје па да нас оставе на миру са лошим темама у којима руже и хуле од политике,Теологије,СПЦ и сл. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 17, 2013 Пријави Подели Написано Јун 17, 2013 Na šta konkretno mislite? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 17, 2013 Пријави Подели Написано Јун 17, 2013 Још само неки овде са форума то да усвоје па да нас оставе на миру са лошим темама у којима руже и хуле од политике,Теологије,СПЦ и сл. "Лоше" теме су за добре људе-свећенике, е да би `причали` о њима... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
свештеник Александар Написано Јун 17, 2013 Пријави Подели Написано Јун 17, 2013 @Дејан Бићанин -На шта конкретно мислим? Па колико је овде било лоших речи и негативне енергије и свађа и сеоских аброва о свему и свачему,колико мржње колико увреда и пљувања,најгорег од најгорег,колико повода за лоше...Колико глупости...Хвала Богу те су се теме сада упристојиле и смањио дух обостране нетрпељивости и сл.Свако може да постави било коју тему која ће кад тад да изазове свађе и подстакне на мржњу.Атеизам,попови,Качавенда,артемити,сатанизам,секуларизам,веронаука,финансије у цркви,хомосексуализам...Све се изроди у најнезрелије дискусије и распршти у парампарчад без икаквог смисленог и изграђујућег закључка.Свако може да лупи било шта само да не псује.И најгоре зло може да прође само да је у обланди.Да набројим који литургијски хришћани су ме овде безочно увредили и чак претили,да да претили...? О атеистима не желим јер ме не могу изненадити,чак ни артемити или борба за веру,али тзв литургијски... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 17, 2013 Пријави Подели Написано Јун 17, 2013 @@свештеник Александар, Ali ako se među sobom koljete i jedete, gledajte da jedan drugoga ne istrebite DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Јун 17, 2013 Пријави Подели Написано Јун 17, 2013 Šta može biti veća nesreća od cepidlačenja o tuđim greškama i biti slep na vlastite; rugati se tuđem izgledu, a ne videti svoju vlastitu ružnoću? Lako je poštovati i voleti dobre ljude, treba umeti prihvatiti, one koji dobra ne čine, a ne znaju šta rade. Sara" је реаговао/ла на ово 1 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
свештеник Александар Написано Јун 17, 2013 Пријави Подели Написано Јун 17, 2013 @Дејан Бићанин Тај стих се односи на конкретну литургијску заједницу у Коринту и нема никакве везе са овим форумом нити је покриће за ово што се овде догађа,јер овде нема реалне заједнице,ово је виртуелно,не видимо лица једни другима нити се рукујемо нити чујемо једни другима глас нити можемо једни друге да доживимо и осетимо реално.Злоупотребљавате дубоке речи Ап Павла упућене Коринћанима.Хрићанство тј Црква је РЕАЛИЗАМ, Крв и Месо,мирис односно искупљени смрад палог човека а не виртуелна игра на форумима,уз сво поштовање ваших дивних и племенитих намера да мисионарите путем Поука. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 17, 2013 Пријави Подели Написано Јун 17, 2013 Sad od ličnosti koji stoji iza svojih profila napraviste botove iz kantera... Sara" је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука