Marko Ekmedžić Написано Јун 16, 2013 Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 Ukoliko ima zainteresovanih sveštenika ili teologa za učešće u našim emisijama, javite nam se! https://www.facebook.com/events/180730605425962/183872841778405/?notif_t=plan_mall_activity http://www.ateisti.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јун 16, 2013 Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 Ја ћу, ако буде нека тема где могу да дам допринос. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Јун 16, 2013 Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 Безбожници ТВ, аха. Олимп and Благовесник је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marko Ekmedžić Написано Јун 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 Aco, dogovorićemo se da pronađemo temu koja je interesantna za (uslovno rečeno) obe strane i gde možemo da iskoristimo tih sat vremena za jedan nemoderiran razgovor, odnosno za čist opušten razgovor bez voditelja, unapred spremljenih pitanja i slično, uz pokušaj da za to vreme odgovorimo i na ponešto što će gledaoci da postave. Mi se još uvek uhodavamo sa emisijama, ali nam je naravno želja da uskoro budu i takve da imamo sagovornike. Naravno, jedini, premda nadam se banalan uslov je to da svi imamo dovoljno brz net, ništa drugo. Za narednu emisiju bismo već mogli da se dogovorimo, pa da krenemo ili sa nekom prilično uopštenom svakodnevnom temom, ili možda čak i sa kratkim komentarisanjem vesti iz tog perioda, pa da pređemo na pitanja gledalaca. Sat vremena svakako projuri! Александар Милојков је реаговао/ла на ово 1 http://www.ateisti.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јун 16, 2013 Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 Ја ћу, ако буде нека тема где могу да дам допринос. Rasturite ih ! ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јун 16, 2013 Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 Mi se još uvek uhodavamo sa emisijama, ali nam je naravno želja da uskoro budu i takve da imamo sagovornike. Naravno, jedini, premda nadam se banalan uslov je to da svi imamo dovoljno brz net, ništa drugo. СББ кабал, 10 мб/сек... не брини. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marko Ekmedžić Написано Јун 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 Onda ima samo da seva! http://www.ateisti.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 16, 2013 Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 Mi se još uvek uhodavamo sa emisijama, ali nam je naravno želja da uskoro budu i takve da imamo sagovornike. Naravno, jedini, premda nadam se banalan uslov je to da svi imamo dovoljno brz net, ništa drugo. СББ кабал, 10 мб/сек... не брини. Predlog za temu: "Odakle pare teolozima za brz internet". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јун 16, 2013 Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 Predlog za temu: "Odakle pare teolozima za brz internet". Није то никаква пара. За 3000 добијаш: д3 ТВ (око 100 канала), интернет 10мб/сек и фиксни телефон са 120 минута гратиса према свим бројевима у Србији и првој зони иностранства. Добар је СББ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јун 16, 2013 Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 Predlog za temu: "Odakle pare teolozima za brz internet". Vatikan nam plaća račune. Mironosica је реаговао/ла на ово 1 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јун 17, 2013 Пријави Подели Написано Јун 17, 2013 Лепа понуда. ...ово за гостовање, опуштен разговор и све то. Баш бих волео да погледам ту емисију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јун 17, 2013 Пријави Подели Написано Јун 17, 2013 Ја бих волео, ако би то било могуће, да се мало поразговара и изнесу мишљења о сличности међу свима нама, као људским бићима. Увек се причало о разликама (разлици), па бар на кратко да се подсетимо да дела чине човека, а не речи. ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marko Ekmedžić Написано Јун 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 17, 2013 Aca je učestvovao na jednoj od naših tribina i mislim da je ta eventualna barijera probijena. U svakom slučaju, emisija neće biti namenjena svađanju ili napadanju, već baš tom traženju onoga što nam je zajedničko, pa čak i onoga, da budemo malo i neskromni, što možemo da uradimo, a da je interes svih građana Srbije. Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 http://www.ateisti.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука