МилошБГ Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 Pa to je do sada vazilo za direktore, upravne odbore i slicno. Obicno je bilo da kad se obican radnik zaposli, da ga nece otpustati kad dodje druga stranka na vlast. Ali, ako TS to uvede, onda cemo i kompletnu radnu snagu menjati svake cetiri godine Treca Srbija je kroz primer svog delovanja u Novom Sadu dakle sedistu stranke,predsednik i najbitniji ljudi su iz Novog Sada su pokazali ko su i sta su. Da su ovo sto rade po NSu pokazali u tipa lupam Kursumliji pa da kaze covek eto sta ce nisu znali ko im je usao u stranku i slicno,ali ovde gro stranke,najbitniji ljudi u svom sopstvenom gradu rade to sto rade,znaci ono nema dalje. Svi koji su nas jahali svih ovih decenija su makar u svom gradu,selu dali neki rezultat,ovde koga god pitas iz Novog Sada bilo liberalnog bilo radikalnog bilo patriotskog bilo evropskog opredeljanja drvlje i kamenje na Trecu Srbiju. To sto oni rade je sramotno. I to sto ti kazes,do sad politicki se zaposljavas kao direktor,predsednik uo,clan uo...medjutim ekspanzija Snsa i pojava botova na ovoj sceni je dovela do toga da danas bukvalno,ali bukvalno ne mozes kao prodavacica da se zaposlis ako nisi clan vladajuce stranke,a onda i tih satelita tipa Treca Srbija i slicno. I pritom medju otpustenim ljudima ima ljudi koji su na tim radnim mestima 25 godina,ne znam stvarno ko im je namestio tad posao. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 @Jovan R. treba ta sada pobunjena gospoda da odgovore na mnoooooga pitanja. Pre zlikovačke, lopovske Treće Srbije, Informatikom je rukovodio lopovski DS... i bili su čak i tada bahata firma. Svako ko zna kako izgledaju Informatikini računi zna kako oni obračunavaju kamate i u kojoj meri krše Zakon o zaštiti potrošača. Svako ko malo dublje poznaje politiku Informatike zna da je i pre Treće Srbije postojao "omiljeni" Informatikin privatni izvršitelj, koji se tada nije zvao Svetislav Ćurčić nego Vujadin Masnikosa. Obojica su podjednako nedodirljivi, privilegovani, bogati i problematični, tj ne zna se koji je gori u nezakonitom dranju kože građana, a razlikuju se samo po vernosti stranci koja rukovodi Informatikom. Isto tako, i u doba DS-a su se za utuživanje građana koristili eksterni advokati a ne pravna služba Informatike, što troškove utuženja diže za 3.000 dinara (diskriminacija u odnosu na Beograd i Niš). Ono što je "doprinos" Treće Srbije zagorčavanju života Novosađana jeste skraćivanje perioda utuženja za neplaćanje (po pravilu) napumpanih i nezakonito obračunatih računa sa godinu dana na tri meseca (diskriminacija u odnosu na Beograd i Niš), što je otvorilo vrata bacanju ljudi u dužničku spiralu. Ko nema da plati sada, sigurno neće imati ni za tri meseca, a još manje će imati sa napumpanim "troškovima" i "nagradom" privatnog izvršitelja. Sve to ova gospoda znaju. Znaju i da je Informatika jedno od najnekomunikativnijih javnih preduzeća za javnost. Samo obratite pažnju na njen sajt i pokušajte da stupite u kontakt sa portparolom, ne daj bože direktorom firme. Da, Treća Srbija treba da odgovara, ali šta ćemo sa njihovim prethodnicima i šta ćemo sa ovima što protestuju a sve to znaju? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 Pa to je do sada vazilo za direktore, upravne odbore i slicno. Obicno je bilo da kad se obican radnik zaposli, da ga nece otpustati kad dodje druga stranka na vlast. Ali, ako TS to uvede, onda cemo i kompletnu radnu snagu menjati svake cetiri godine Комплетна радна снага је и долазила преко партија до посла у јавним предузећима, само су страначки функционери постајали директори. Дакле или ниси упућен или си покушао неку акробацију па ти није успело. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 I pritom medju otpustenim ljudima ima ljudi koji su na tim radnim mestima 25 godina,ne znam stvarno ko im je namestio tad posao. Па тек те из комунистичког периода не могу да смислим Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 Ја већ одавно немам тај идеализам да за некога вреди гласати. Иначе што се тиче те фамозне информатике и свих других градских предузећа волео бих да знам икога ко је тамо добио посао а да то није било преко неке партије. И то не само у Новом Саду и не само сада протеклих 3,4 године, него од како је тих јавних предузећа код нас у целој Србији. Тако да кад ти људи добију отказ, не знам по ком основу би их требало жалити. Како су дошли тако су отишли. Ако сви који се кандидују раде на уништавању Србије, тиме што раде нетраспарентно, и граде партијску државу, а не грађанску државу. Тј. државу коју интересују само чланови партије, и у којој има живота само за другове чланове, било владајуће, било опозиционе партије. Онда треба бирати оне који ће дефинитивно што пре уништити такву државу. Тј. оне партије у које имају најгори кадар. Таква држава не треба да постоји. И треба молити Турке или Немце да се врате, све им је опроштено. Што се тиче ТС, о њима сам имао лепо мишљење. Мислим да нису лоше радили у Новом Саду. Ту пре свега мислим на Културни Центар, чија дешавања сам релативно пратио. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 Таква држава не треба да постоји. И треба молити Турке или Немце да се врате, све им је опроштено. Па не би их баш молио да се врате...далеко им кућа. Али једно је сигурно, партијски менталитет код нас је изгледа нешто што не умемо да превазиђемо или да надиђемо. Мислим да стога већина масе гласа за СНС или ономад за СПС во времја Слобе. Мислим тад за време Слобе ми то није било јасно, сад ми је јасно. Већина у ствари хоће једнопартијски систем, али ипак партијски. Ја сад после 25 година од краја комунизма не видим никакву промену у менталитету масе по питању политике. Човек Жоја, Плутон, Crveni Baron and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 Што се тиче ТС, о њима сам имао лепо мишљење. Мислим да нису лоше радили у Новом Саду. Ту пре свега мислим на Културни Центар, чија дешавања сам релативно пратио. Pa znas kako u Novom Sadu ih svi pljuju. Od bahacenja,od otimacine i lopovluka,do toga da su se funkcioneri TS masovno obogatili,pa i ono da Parovic koliko znam nije odgovarao sto je udario dedu na pesackom prelazu,pojavila se samo vest i vise nikad nista. Jedna ogromna i lepa maska je Treca Srbija sve ostalo od pocetka i osnivanja stranke uz "malu" pomoc naprednjaka,do samih funkcionera koji su neki bili u 5 ili 6 stranaka naravno stranke su menjali iskljucivo po tome da li su bili u vlasti ili ne,do nemustih i prejadnih saopstenja,otpustanja onih koji ne zele pristupiti njihovoj stranci itd. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 Па не би их баш молио да се врате...далеко им кућа. Али једно је сигурно, партијски менталитет код нас је изгледа нешто што не умемо да превазиђемо или да надиђемо. Мислим да стога већина масе гласа за СНС или ономад за СПС во времја Слобе. Мислим тад за време Слобе ми то није било јасно, сад ми је јасно. Већина уствари хоће једнопартијски систем, али ипак партијски. Ја сад после 25 година од краја комунизма не видим никакву промену у менталитету масе по питању политике. Srbi za sada ne razumeju demokratiju ispravno. Ne razumeju da su oni vladar a ne partije ili lideri poput Slobe, Djindjica, Vucica. Ti imas danasnju "inteligenciju" koja je izgradila kult Djindjica a kunu se u demokratiju.. Баба је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Ако је извршена рационализација радних места не видим проблем да се то уради транспарентно. Како год да је неко тамо дошао до посла, ако је потребно, нека без њега остане на основу јавно објављених и јасно одређених критеријума. Ако отпуштају страначке кадрове, нека то ураде законски. На страну сад ДС, Чанци и остала говеда, у овом конкретном проблему Трећа Србија није поступила онако каквом се представља већ је наставила партијским путем као и сви властодршци од четр'ес пете на овамо. Милан Ракић and feeble је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Pa znas kako u Novom Sadu ih svi pljuju. Od bahacenja,od otimacine i lopovluka,do toga da su se funkcioneri TS masovno obogatili,pa i ono da Parovic koliko znam nije odgovarao sto je udario dedu na pesackom prelazu,pojavila se samo vest i vise nikad nista. Jedna ogromna i lepa maska je Treca Srbija sve ostalo od pocetka i osnivanja stranke uz "malu" pomoc naprednjaka,do samih funkcionera koji su neki bili u 5 ili 6 stranaka naravno stranke su menjali iskljucivo po tome da li su bili u vlasti ili ne,do nemustih i prejadnih saopstenja,otpustanja onih koji ne zele pristupiti njihovoj stranci itd. Све ово што кажеш, зашта их пљују, су будалаштине. У смислу да ће тако све да пљују, то је менталитет људи. Ако је неко нешто украо, то се чињеницама поткрепљује, на суду, или у јавности. Исто тако и бахаћење је безвезна оптужба, јер за сваког могу да кажу да је бахат. Ја исто живим у Новом Саду, и како сам већ рекао, институцију коју могу да похвалим, а коју они воде је Културни Центар. О осталим институцијама на чијем челу су они нисам довољно упућен. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Све ово што кажеш, зашта их пљују, су будалаштине. У смислу да ће тако све да пљују, то је менталитет људи. Ако је неко нешто украо, то се чињеницама поткрепљује, на суду, или у јавности. Исто тако и бахаћење је безвезна оптужба, јер за сваког могу да кажу да је бахат. Ја исто живим у Новом Саду, и како сам већ рекао, институцију коју могу да похвалим, а коју они воде је Културни Центар. О осталим институцијама на чијем челу су они нисам довољно упућен. Uh Djordje ti ko da zivis u Indoneziji. Pa ova drzava je opustosena pa niko nije odgovarao. Drzava nije htela i mogla zemunskom klanu da dokaze na sudu odakle mi milioni,a hoce neki poklonjeni stancic,lopovluk na sitno i ostalo. KC je jedan,to je po mom misljenju samo maska. Kao i ona prica o podrsci Novorusiji ,grafitima Konuzina i slicno,to treba da ih determinise i ostavi na mesto desnicara,patriota,a na drugoj strani ih osnovao Vucic i rade svoj biznis. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 na drugoj strani ih osnovao Vucic Ово је чиста лаж. И позваћу се на Млађонијев закон - Наведи доказе?! Млађони and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Ово се зове терор патриотског блока. Исти принцип деловања као и код артемита( а и исти је састав људи). Значи истина је само на њиховој страни и то је једина могућа истина све друго је издаја србства( древности) и лаж. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Ево пример. Радун је политички аналитичар и Вукадиновић је политички аналитичар. Пошто им је леб у тој анализи, а Србија је мала тешко је ту наћи много шта за анализу онда може бити само један. Логично следи сукоб. Вукадиновић и Антонић часте Анђелковића и Радуна масним копитима. Називају их криптоаналитичарима( мада је то у сваком смислу погрешан термин). А ови из СНП НАШИ ( Иван Ивановић ) коме је узгред буди речено Радун дао простор на видовдану када су га сви прогонили, стави тог Анђелковића и Радуна на листу српских издајника. НСПМ аналитичари оптуже Видовдан аналитичаре да раде за СНС. Имају невероватну подршку целог интернет ( читај виртуелног) патриотског блока. И сад ако ја кажем Ђорђе Вукадиновић не може бити независни аналитичар јер је он практично у председништву ДСС-а, потписао је коалицију са Дверима и ДСС-ом он и Антонић не силазе са ДДС-овог страначког портала, заправо стиче се утисак да они руководе и координишу тај патриотски блок. Онда наступа патриЈотски терор. У фазону шта ја хоћу ја нисам никакав патриота итд. Ма ок нека њих, нека раде за ДСС. Али што су лицимури? Радун и Анђелковић нису потписали никакав споразум ни са којом странком па им Ђоле не дозвољава да су објективни и независни аналитичари. А он који руководи ДСС-ом замисли он је независни политики аналитичар, ајте молим вас. И што је најбоље овде никога не занима објективност. Јер истина је само једна, чак је иста и екипа која подржава ту увек исту само једну истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 НСПМ аналитичари оптуже Видовдан аналитичаре да раде за СНС. Pa ja mislim da je svakome jasno da Radun i Andjelkovic rade za SNS i da nema govora da su nezavisni. Ne mora NSPM to da nam kaze. МилошБГ је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука