Н И Н Е Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Анђелковић је незванични портпарол СНС-а. МилошБГ and feeble је реаговао/ла на ово 2 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Ово је чиста лаж. И позваћу се на Млађонијев закон - Наведи доказе?! Ne zezaj bre. Ajde dokazi da u Beogradu pada kisa!!!! Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Gde izvuce Raduna i Andjelkovica da branis majko mila...pa tim ljudima se svi smeju,znaci ono grohotom se smeju sta rade i na koji nacin. Oni su zamena zutih analiticara. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Ето то је та ваша објективност. Значи ако то раде ови то је ок ако раде они други онда је то веома лоше и још успут јако смешно. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Pa ja mislim da je svakome jasno da Radun i Andjelkovic rade za SNS i da nema govora da su nezavisni. Ne mora NSPM to da nam kaze. Сви су аналитичари зависни, неки то крију боље, неки горе. Није то дакле предмет дискусије, глупо би било да о томе причам. Него што се то једнима толерише другима не. Зашто? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Сви су аналитичари зависни, неки то крију боље, неки горе. Није то дакле предмет дискусије, глупо би било да о томе причам. Него што се то једнима толерише другима не. Зашто? Zato sto je SNS najgora izdaja sto je mogla da se desi. A ove smo gledali kao patriote. Tako ja to vidim. Slicno kao kad je Djole podrzavao Vuka Jeremica pa su svi skocili na njega. Баба је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Mali Andjelkovic do dolaska na vlast Snsa nije postojao,od 2012 se ne skida sa pinka,b92,rtsa i svih ostalih pisanih i televizijskih medija. Vukadinovic (koga ne branim) neka bude da je DSSovac i njihov analiticar je na toj analitickoj sceni 10 godina najmanje,prisutan,pritom,ako je i analiticar neke stranke i to pogotovo stranke sa popularnoscu od 2% a ne kao ovi sa vidovdana stranke koja je na vlasti sa 50% podrske,onda jbga. Pritom nit koja jednog analiticara izdvaja jeste ta prica koju prica, Radun je 2011 pricao jedno,2015 drugo. Andjelkovic nije ni postojao pre toga pa ajde to mu je olaksavajuca okolnost. Prema tome,mesas babe i zabe. To je ko da pomesas zemunski klan i Jovu travara. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Gde izvuce Raduna i Andjelkovica Погледај почетак теме. Нисам ја покретао ову тему а тема се већ односи на Радуна. Дакле будите објективни као што је објективан отац ваш небески... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 30, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Дакле будите објективни као што је објективан отац ваш небески... tesko, nemamo mi te kapacitete.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Mali Andjelkovic do dolaska na vlast Snsa nije postojao Заправо био је један од бољих колумниста на НСПМ-у od 2012 se ne skida sa pinka,b92,rtsa i svih ostalih pisanih i televizijskih medija. Vukadinovic (koga ne branim) neka bude da je DSSovac i njihov analiticar je na toj analitickoj sceni 10 godina najmanje,prisutan Вукадиновића је Радун вукао на ТВ овај то на почетку није хтео. pritom,ako je i analiticar neke stranke i to pogotovo stranke sa popularnoscu od 2% Није он аналитичар ДСС него потписник коалиције и координатор тзв. патриотског блока. a ne kao ovi sa vidovdana stranke koja je na vlasti sa 50% podrske,onda jbga. Па СНС је за време жутих имала неколико процената или ни један проценат. Дакле по твојој логици онда је и ово оправдано. Видим да ти објективност јача страна. Pritom nit koja jednog analiticara izdvaja jeste ta prica koju prica, Radun je 2011 pricao jedno,2015 drugo. Andjelkovic nije ni postojao pre toga pa ajde to mu je olaksavajuca okolnost. Дефинитивно ниси упућен. Prema tome,mesas babe i zabe. To je ko da pomesas zemunski klan i Jovu travara. Још ћеш морати да учиш, ово су све тек почетни кораци Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Zato sto je SNS najgora izdaja sto je mogla da se desi. A ove smo gledali kao patriote. Tako ja to vidim. Slicno kao kad je Djole podrzavao Vuka Jeremica pa su svi skocili na njega. Е па то је субјективно. Али не може једна државна телевизија РТС http://www.rts.rs/page/tv/ci/story/17/%D0%A0%D0%A2%D0%A1+1/1872072/%D0%9E%D0%BA%D0%BE+%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BD.html У емисији ОКО Магазин да зове Ђорђа Вукадиновића као независног аналитичара да коментарише ситуацију у ДСС-у када буквално и дословно он координише ту странку, и да се то јавности презентује на тај начин, то је обмањивање јавности преко јавног јевропског сервиса !!! То је као да су звали Вучића да као независни аналитичар прокоментарише догађаје у СНС-у Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Ajde da ne igramo ove igre... Jel su Radun i Andjelkovic "nezavisni" analiticari koji govore u svoje ime? Da ili ne? Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Ajde da ne igramo ove igre... Што ? Зар је проблем бити објективан? Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 30, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Што ? Зар је проблем бити објективан? ponosan sam na sebe uticao sam na idola Srpske omladine i zivi spomenik Srpske kulture Zeljka Injca... Баба је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 ponosan sam na sebe uticao sam na idola Srpske omladine i zivi spomenik Srpske kulture Zeljka Injca... Зезно си се, ја сам сад Не Пиѕмени издајник Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука