Justin Waters Написано Децембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2013 Ja sam sto se toga tice, ostala u nekom drugom veku Prosto ne mogu da se naviknem na touch, ogroman ekran, bateriju koja traje dan... Te ostajem verna nekim starijim modelila Nokie koji obavezno moraju da imaju azerty tastaturu. Ne znam kako vama, ali meni ove smartphone novotarije nisu nista drugo do jos jedan nacin da provedete svoje slobodno vreme bazajuci po Internetu, Fejsu i sl. Kao da kompjuter nije dovoljan, jos i telefon da mi sluzi tome :-) Ali opet, to sam samo ja :-) Mogu i smartphonovi da traju pet sest dana, ako iskljucis wlan, 3g mrezu, sve softverske service, GPS i sve ostalo i koristis telefon samo za telefoniranje i primanje sms poruka. Ali onda to vise nije smartphone Срђан Ранђеловић, Oglo, feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Децембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2013 Nećete mi verovati.... Ja ne znam koji je model mog telefona. Ukratko,ništa posebno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2013 galaxy s3, od prije mjesec dana, a za posao, nokia c5 na dugmitji Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Amour Написано Децембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2013 Mogu i smartphonovi da traju pet sest dana, ako iskljucis wlan, 3g mrezu, sve softverske service, GPS i sve ostalo i koristis telefon samo za telefoniranje i primanje sms poruka. Ali onda to vise nije smartphon Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Децембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2013 Samsung chat S3570 (qwerty) 5 meseci. http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Децембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2013 iPhone 5s Space Gray Razlog je taj sto sam do sada imao sve iPhonove tako da sam posle premisljanja odlucio da kupim i ovaj model. I to je verovatno poslednji iPhone koji sam kupio. Za razliku od 2007. kada se prvi iPhone pojavio i koji je bio bog i batina za bilo koji drugi telefon, sada se za isti novac mogu naci telefoni poprilicno boljih karakteristika od iPhona. Jos jedna stvar koja me nervira je ta sto mi se cini da ot Stivove smrti apple polako menja poslovnu kompaniju i da sve vise postaju firma ne za poslovni svet kojima je bitan kvalitet i pouzdanost, vec za raznorazne starlete/decu bizMismena/seljancure sa MTV... Problemi koje sam imao jos na iPhone 4s i dalje nisu uklonjenji i pojavljuju se i na 5s sto je vrhunska sramota i bezobrazluk! Onda OS7 koji je za mene bio pravo razocaranje jer me dizajn podseca na android i to je korak u nazad u odnosu na prethodni dizajn Eh da umalo da zaboravim genijalni senzor za otkljucavanje telefona uz pomoc prsta. I ako iskren da budem nisam imao problema sa njime, ne vidim nista specijalno u tome, a mnogi su imali probleme pri otkljucavanju telefona. Cak su i inace vrlo lep dizajn home buttona time unakazili E sad da ne bude samo da kudim iPhone ima odlican RETINA displey (po mom misljenju najbolji), velicine od 4 inc sto je savrseno jer lepo prijanja uz ruku za razliku od onog sranjceta s4 koje je vrlo, vrlo neudobno za drzanje u jednoj ruci. Kamera ima 8mg pix sto mozda ne zvuci puno, ali zado ima i veliki broj dodataka specifican samo za epl kamere tako da pravi jako kvalitetne slike. Sto se baterije tice kao i kod vecine smartphonova ne traje dugo, ali u odnosu na android uredjaje traje duze. Naravno glavna stvar je operativni sistem koji je i ako zatvoren po mom skromnom misljenju dosta bolji od androida. Naravno moze se povezati na bilo koji uredjaj iz apple porodice. Ima 16, 32 ili 64 giga memorije i to je ono na cemu apple dere. Ako vas bilo sta interesuje slobodno pitajte Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2013 Samsung S4. Нема потребе за детаљним објашњењима. Најбољи телефон тренутно, ма шта Ајфон секта тврдила Филозоф је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Децембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2013 Samsung S4. Нема потребе за детаљним објашњењима. Најбољи телефон тренутно, ма шта Ајфон секта тврдила Mora da se salis RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2013 Mora da se salis Ц! Филозоф је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 Alcatel one touch 992D није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vecana Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 Nokia Asha 302 Dosadilo mi je svakodnevno punjenje baterije na androidu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 optimus p970 Данче* and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 Данче*, Филозоф and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 3 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2013 Andre Williams, ivanaika, Милан Ракић and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tenkista Написано Децембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2013 nokia c3-00 http://savepic.org/3666194.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука