Срђан Ранђеловић Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 @@Juan Valdez, Знам да је ова марка претежно правила навигације за кола, а мени је најбитније да ми потраје мало дуже Надам се да су се потрудили А вероватно ми само треба времена да се навикнем, па нећу ни примећивати поједине иконице. Једна од мана, по мени, је та што му се батерија пуни око 3,5 сати. Вероватно има још неке, али ћу их временом проналазити Не очекујем ја много тога од овог телефона и не планирам да га надограђујем са неким софтверима који мени не представљају нешто битно, јер вероватно нећу ни знати да их користим Погледаћу шта има од апликација које су једноставне и које могу да ми послуже. На овом старом телефону, без обзира што може милион ствари да се инсталира и има много функција, осим позива и порука, ја сам користио Skype, YouTube, Оперу и речник. Милан Б је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Ку-куууууу............ви скоро сви имате "свемирске бродове" од телефона Није да не бих и ја себи узела један "свемирски брод", чисто ради престижа, али .................нема се пара! Док се не обогатим и овај ће ме сасвим солидно служити! П.С. Референце телефона; Samsung C512, камера 1,3 мега пиксела, 4 пута дигитални зум .......мислим шта рећи 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Одличан избор Биљо! https://www.pouke.org/forum/topic/27259-који-мобилни-телефон-користите/page-6#entry877385 Биљана је реаговао/ла на ово 1 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 @@Juan Valdez, Знам да је ова марка претежно правила навигације за кола, а мени је најбитније да ми потраје мало дуже Надам се да су се потрудили А вероватно ми само треба времена да се навикнем, па нећу ни примећивати поједине иконице. Једна од мана, по мени, је та што му се батерија пуни око 3,5 сати. Вероватно има још неке, али ћу их временом проналазити Не очекујем ја много тога од овог телефона и не планирам да га надограђујем са неким софтверима који мени не представљају нешто битно, јер вероватно нећу ни знати да их користим Погледаћу шта има од апликација које су једноставне и које могу да ми послуже. На овом старом телефону, без обзира што може милион ствари да се инсталира и има много функција, осим позива и порука, ја сам користио Skype, YouTube, Оперу и речник. Баш ме занима како ће се показати овај модел, колеге са посла су пре неки дан добили неки Alcatel дуал сим, и прилично лепо ради. Исто је Телеком у питању. Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 @@Милан Б, Мени је другар рекао да су нека двојица његових радника узели овај и да су задовољни, али ваљда зависи и шта човек очекује? Знам да не може да се пореди са већином произвођача, али... Само да он траје Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Колико траје гаранција? Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Гаранција је 2 године. Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 @@Срђан Ранђеловић, То што је мање позната марка у питању, не значи да не може да тера већину апликација. Хардверски уопште не звучи лоше. Пре само две, две и по године такви су били најбржи андроид телефони на свету (HTC Sensation и Samsung Galaxy S2). Нама је већи проблем што можемо само бесплатне апликације да инсталирамо, не и да купујемо, чиме се драстично смањаје избор. Решење (не потпуно савршено) је Амазонова продавница, коју сам горе поменуо. Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Ма биће, Боже здравља, за 2 године нови телефон. А до тада, немаш бриге јер је под гаранцијом Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 @@Juan Valdez, Ја не бих куповао никакве апликације. Првенствено, да не бих правио већи трошак. Гледаћу да инсталирам оне стварчице за бесплатну комуникацију, тј. поруке и све, јер када сам код куће, могу да се накачим на мој Wireless, па да не трошим нет. Има већ инсталирано нешто, али не знам шта је, нисам стигао да отварам, батерија је већ била при крају Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 @@Juan Valdez, Ја не бих куповао никакве апликације. Првенствено, да не бих правио већи трошак. Већина кошта мање него капућино. obi-wan, Justin Waters and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Већина кошта мање него капићино. Боље да ми ниси рекао Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Ma to nije nikakv problem kupiti neku aplikaciju, sve je to jeftino i kosta kao neki prosjecan magazin na trafici. Ne izgleda lose ovaj prestigio evo ima i opis: http://mob.hr/recenzija-prestigio-multiphone-4500-duo/ Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 @, Мој је тај са 1,2 GHz. и Android 4.1.1. само што ми је избацивао онај старији модел када сам гуглао, а ја нисам ни погледао разлику Када сам ушао у поруке, тастатура је била на ћирилици, али бих то променио, јер не знам да ли ће другима стизати тако, а и када бих да се логујем на неке сајтове, представљаће ми проблем. За сада не знам како се то ради, али чим ми се напуни батерија, испробаћу И, још једно питање. Да ли је и код ових новијих телефона потребно прво пуњење од 12 сати? Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Ne moras nista raditi po tom pitanju, svi danasnji telefoni imju Li-Ion bateriju. Nekada su se NiMh baterije trebale formirati, ali to se vise ne radi. Znaci samo napuni i koristi. Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 @, Хвала на информацији! Прочитао сам негде да му треба 3,5 сати да се напуни, а већ му сија зелена лампица, после 3 сата пуњења. Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука