Дејан Написано Јун 13, 2013 Пријави Подели Написано Јун 13, 2013 sam pojam admin mi ne govori nista dok admin ne progovori, kao sto napisah,trka za najveceg poltrona odvija se na svim nivoima spc,zasto ne i i ovde. ako je neko admin to ne znaci automatski da ima petlju da iskaze (ili ima) svoje misljenje ali evo svetlih primera na ovoj temi prst ka gore j3s vala,mi nemamo nikakv interes pa pričamo kako jeste možda bi i ja uvijao da je situacija drugačija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Јун 13, 2013 Пријави Подели Написано Јун 13, 2013 Па ово ти је као што сам реко - као да смо сели после службе да мало необавезно попричамо, па неко исприча виц, неко бистри политику, неко крене мало о "стању у Цркви" итд. Тако треба разумети. И то је лепа ствар што зна свако ко је сео са браћом на кафицу после службе. Е сад, било је покушаја да се овакви сајтови "доведу у ред" и постану сувопарна места где се пише само о "нествореним енергијама по учењу св. Григорија Паламе", али срећом то није успело. А и не може да успе јер смо сви ми живи људи и `оћемо да мрдамо. А питања ће бити и то све више. Боље је да се разговара пре него касније. Dobro je,ima nade. j3s vala,mi nemamo nikakv interes pa pričamo kako jeste možda bi i ja uvijao da je situacija drugačija more ko će vas znati :adminpower: provocirate verni narod i izazivate nas da postradamo priznajući da ponekad ipak razmišljamo 0205_whistling 0102_laugh I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Јун 13, 2013 Пријави Подели Написано Јун 13, 2013 ali najjači je naslov teme ja mislila šaljiva tema,kad ono stvarno lomača ispade smej.gif I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 13, 2013 Пријави Подели Написано Јун 13, 2013 Пржење... Ма не знам што су се ови наши свештеници нашли прозвани овде, ово се не односи на њих уопште. Ово је питање за "менаџмент". Ајде, било би лепо да неки владика дође, али да разговарамо отворено, као браћа у Христу. Sara" је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Јун 13, 2013 Пријави Подели Написано Јун 13, 2013 bilo bi lepo, da vladike nisu nedodirljivi sto je jos jedna ,da kazem čudna,pojava medju hriščanima nikada mi neće biti prihvatljivo to propovedanje radosne vesti samo na rečima (s govornice,ili već cega) imam neodoljiv utisak da uopšte ne verujemo u istog Boga,ja i taj propovednik (bio on vernik,sveštenik,monah,vladika) za mene je Hristos realnost i ne znam šta bih tražila u zajednici za koju je Hristos samo komercijalizovana bajka I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 13, 2013 Пријави Подели Написано Јун 13, 2013 Svačija dela a ne reči, potvrdjuju da li je neko u crkvi da se spase ili napase... Gordana . and Sara" је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 13, 2013 Пријави Подели Написано Јун 13, 2013 Па код нас се ту направио неки "аристократски" однос где је владика као краљ који церемонијално продефилује, одржи беседу и оде са прецедником општине на ручак. Попови ћуте и слушају јер су материјално зависни, па зато плаше и ућуткују народ који нема прилику да ништа каже све и да `оће... Ја сам бре то увек замишљао као један близак, топао однос, као породицу где седнемо и разговарамо, а не све нешто ко на ексерима - "преосвећени, преосвећени"... Да владика буде стварно духовни отац који ће да са љубављу саветује, а и нек бије ако треба, нема везе - само да имамо неки однос. А овако му дође ко неки "високи функционер" који протутњи у црном ауту, деца мало машу заставицама, одржи се приредба и ајмо кући. Тако се осећа један мали, обичан, верник у нашој Цркви. Ма како трагично звучало... Orthophill and Broken је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Јун 13, 2013 Пријави Подели Написано Јун 13, 2013 gotova sam, sad će otac Aleksandar da mi kaže da se vidi po mom avataru da sam lujka, a po profilu da sam nemoralna i da sam mizantrop svi mi samo mnogo volimo Hrista pa Njemu za ljubav želimo da poboljšamo stanje u Njegovoj Crkvi (polazeći od sebe ,naravno) I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 13, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јун 13, 2013 bilo bi lepo, da vladike nisu nedodirljivi И те како су додирљиви, као и сви у Цркви. То је показано на последња неоколико Сабора. А сад, што би људи жељни ријелити шоуа желели да виде крв и да Цркву срозају на нову дневних вести- то је сасвим друга прича. Тога у Цркви неће бити. Golub, Gordana ., feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Јун 13, 2013 Пријави Подели Написано Јун 13, 2013 Па код нас се ту направио неки "аристократски" однос где је владика као краљ који церемонијално продефилује, одржи беседу и оде са прецедником општине на ручак. Попови ћуте и слушају јер су материјално зависни, па зато плаше и ућуткују народ који нема прилику да ништа каже све и да `оће... Ја сам бре то увек замишљао као један близак, топао однос, као породицу где седнемо и разговарамо, а не све нешто ко на ексерима - "преосвећени, преосвећени"... Да владика буде стварно духовни отац који ће да са љубављу саветује, а и нек бије ако треба, нема везе - само да имамо неки однос. А овако му дође ко неки "високи функционер" који протутњи у црном ауту, деца мало машу заставицама, одржи се приредба и ајмо кући. Тако се осећа један мали, обичан, верник у нашој Цркви. Ма како трагично звучало... mene ubediše da je to oče koje kažemo svešteniku obična formalnost, pa ispade da sam romantična što očekujem od onoga kome se obratim sa oče,očinski odnos I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Јун 13, 2013 Пријави Подели Написано Јун 13, 2013 И те како су додирљиви, као и сви у Цркви. То је показано на последња неоколико Сабора. А сад, што би људи жељни ријелити шоуа желели да виде крв и да Цркву срозају на нову дневних вести- то је сасвим друга прича. Тога у Цркви неће бити. hoćete da kažete da su neki čak i previše dodirljivi ja ne gledam tv,tako da me rijaliti ne zanima,a ni krv ni srozavanje I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Јун 13, 2013 Пријави Подели Написано Јун 13, 2013 što me navuče Zvonko na tanak led završiću ja na toj lomači iz naslova ljudi,laku vam noč i svako dobro I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 13, 2013 Пријави Подели Написано Јун 13, 2013 Ми се превише фокусирамо на те "нападе споља". Реално - они нам не могу ништа. Шта има да се "бранимо" од кучета које везано лаје из комшијског дворишта. На то се не обраћа пажња. zuti car, Sara" and nana је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 13, 2013 Пријави Подели Написано Јун 13, 2013 što me navuče Zvonko na tanak led stari je to lisac Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 13, 2013 Пријави Подели Написано Јун 13, 2013 Па ваљда зна да жене у Цркви треба да ћуте... Зато ћу ја да им будем портпарол. Sara" and Дејан је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука