Jump to content

Иван Ивановић - "промо спот за СПЦ"- ново исмевање Цркве

Оцени ову тему

Препоручена порука

TV stanicu finansiraju oni koji se reklamiraju na njoj... 

Jos da mi objasnis kako to da italijani pisu da "Berluskoni ima tri TV stanice" kada se finansiraju reklamama ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 369
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости

Prvi bold: ima teza stvar - rascinjenje.

Drugi bold: a da li je uopste pokrenut bilo kakav proces? O tome nije bilo ni reci u saopstenju Sabora. Koliko sam ja shvatio (a to je i jedini logicak zakljucak) nema nikakvog procesa.

A ako i ne moze da da konacni odgovor, onda moze da izda barem neko saopstenje, a ne da su svi prinudjeni da informacije skupljaju sa ko zna kojih sajtova.

Полако... биће процес и све ће доћи на своје АКО ЈЕ ОВО СВЕ ИСТИНА. Сетите се само Историје Цркве и лажних оптужби. У овом случају ја не говорим ни јесте ни није. 

Друго, Црква има другачији начин руковођења а не како то хоће новинари којих, углавном, ије брига за истину већ само бизнис, читаност, новац...

Подели на овим сајтовима

Crkvi je trebalo sto godina da reaguje na Kačavendino ponašanje,koje nije od juče nego traje godinama,a verujem da su imali i te kako uvid u njegove sklonosti, koje takođe nisu od juče.Osim toga dopustili su na pravi mali dvorac optočen zlatom s kojim se on hvalio kao da je sam zaradio za njega.I kad je crkva reagovala reagovala je mlako, bez saopštenja, bez ikakvog saopštenja, da je i dalje mogla ( a nije, snimci su se pojavili na netu), verujem da ne bi ni reagovala.

A da smo mi koji kažemo da smo ovo zaslužili rimokatoličko protestanskog tipa mi teško da ne bi zabijali glavu u pesak i govorili da je sve super i tra lala...

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Ајде, шта драмите, нашалио се човек мало. Јака ствар.

Подели на овим сајтовима

Иван Ивановић да је човек од вере православне и да је црквен човек, никад се не би спрдао не само са Црквом

него и са другим народима, са разним медијским личностима. То што тај дудук и патуљак ради није хумор него 

спрдачина која овај пут са Црквом има смишљену дискредитацију. Он јадан и не зна шта ради. Добио је налог

од газда а газде опет од виших газда чији је главни циљ срозавање СПЦ у очима обичног човека.

Могу они сви зајдено да слине на Цркву, али Онај Који чува Цркву неће дозволити да Црква пропадне. А да је до попова 

и владика Црква би давно пропала.

Мислим да се ни један народ не спрда овако на свој рачун. Јани наш обеућени народ.

Подели на овим сајтовима

Опет то је примамљиво нашим "верницима", чак и онима који иду редовно у Цркву јер је главна еклисиолошка свест у код нас, заправо, протестансто-римокатоличка (без вређања иког).

Napisao si to vrlo tačno, nikad veću sprdnju s pravoslavljem na internetu nisam vidio a napravili je vi sami sebi, pravoslavna ovčica,  to ne bi napalo nikakvog ni katolika ni protestanta tako nešto napravit o vama. Zaista najgori antipravoslavni klip ever.

Подели на овим сајтовима

Види, ти ако се слажеш са њиховим ставом, то није проблем. Ја сам сигурна да ово исмевање спада у организовану медијско-пропагандну хајку која се интензивно спроводи против СПЦ откако је требао да се потпише бриселски споразум. То је разумљиво, јер МЕТОХИЈА значи црквени посед, дакле наравно да ће покушати да дискредитују онога кога пљачкају....

LOL 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Да... веома неукусно... и то ради непрестано.

Svako neka radi svoj posao , na kraju i plata bude prema uncinku .Nije tragedija toliko sto je on napao crkvu , nije ni prvi ni posednji nego je tragedija sto su Srbi stoka neslana . Nikako Srbin da shvati da se ne sere oko kuce nego da za to postoji klozet , jer ko sere oko kuce taj obavezno ugazi u minuli rad . Ne shvata mamlaz od Srbina  da je crkva neodvojivi i verovatno najznacajniji deo nase istorije u poslednjih nekoliko vekova , da je crkva ta koja je gajila i cuvala umetnost i kulturu i nauku  od srednjeg veka do oslobodjenja od turaka a i kasnije i da je kao takva crkva neodvojivi deo identiteta svakog Srbina. Veroavo ili ne verovao , bio visoko obrazovan ili ne niko sa zrnom zdrave pameti ne pljuje po svome , posebno ako je to svoje toliko znacajno koliko je znacajna crkva . Nece nemac da pljune na svoju tradiciju i istoriju vec ce da bude ponosan na istu i da je brani u svakoj prilici a svi znamo kakva im je istorija i tradicija . Hrvatima je Jasenovac radni logor a svi zlocinci i masovne ubice su borci za slobodu, samo se kreteni Srbi izvinjavaju i za oo sto nisu krivi i pljuju po svojima koliko im pljuvacne zlezde dozvoljavaju . U svoje se ne dira i svoje se ne da . Sve dok Srbin bude glup ovako kako je sada glup pa padne na foru da ispada mnogo pametan i napredan ako pljuje svoje i sve dok bude mogao da se kupi za 100 evra ili prikolicu sljunka u Srbiji ce da bude ovako kako jeste ili jos gore .

Подели на овим сајтовима

Тотални унлике за ово горе неведено...

Одакле вам само идеја да други народи и државе нису самокритични на овакав начин,па и много гори...

И где ви видите овде рушење традиције и историје у било ком контексту?!

И највећи парадокс,обично сви замерају што причамо да су нам за све криви други,и сад кад смо критику усмерили на себе саме,опет не ваља?!

Дакле,овакве шале можда јесу неукусне, али да би били укусне, и тематика проблема,у овом случају у цркви ,мора бити таква,али није,заиста је неукусна,па зато толико и боли...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ma vrlo važno. Rugača je uvjek bilo, i biće ih do ponovnog Hristovog dolaska. Ivanović će biti akuelan još par godina, a onda će kao i svi rugači završiti na smetištu istorije, a njegovi ,,vjerni" fanovi će dobiti novog idola za obožavanje.

Подели на овим сајтовима

Тотални унлике за ово горе неведено...

Одакле вам само идеја да други народи и државе нису самокритични на овакав начин,па и много гори...

И где ви видите овде рушење традиције и историје у било ком контексту?!

И највећи парадокс,обично сви замерају што причамо да су нам за све криви други,и сад кад смо критику усмерили на себе саме,опет не ваља?!

Дакле,овакве шале можда јесу неукусне, али да би били укусне, и тематика проблема,у овом случају у цркви ,мора бити таква,али није,заиста је неукусна,па зато толико и боли...

Залуд се трудиш. Не слушају те.

Подели на овим сајтовима

Ja imam jedno mišljenje o Hristu (+), a drugo o SPC(--), ne vidim kako je to dvoje isto...

Ali evo, izuzev svega ostalog, ako jedan (ili više) od velikodostojnika seksualno zlostavlja decu, a onda više njih učestvuje u zataškavanju ("zastareo slučaj") svega toga, nije li to organizovani kriminal?

U principu Crkva (skup vernika) je kako kazu "telo Hristovo" 

Problem je sto mi u diskusiji izjednacavamo crkvu sa skupom crkvenih cinovnika...dakle crkva je mnogo vise od popova, Vladika, monaha itd..

Rusenje Crkve, Drzave i Vojske Srpskog naroda je pocelo odavno, jos 5. Oktobra pre desetak godina. Sada se prelazi u fazu ismevanja...

Naravno sa odlaskom diktature obicno dodje sloboda govora. Ne znam sta ti je tu cudno? U americi, amerikanci ismevaju ameriku, i Britaniji  - Kraljicu.

To je nesto sasvim normalno da kada imas slobodu govora imas i ismevache. 

To sto ti nisi sposoban to da prihvatis, pa pricas o "rusenju Crkve i drzave" to je teska glupost.

Sloboda govora moze samo da unapredi nesto. Naravno posledica je i postojanje neukusnog ismevanja ali sloboda govora znaci podloznost kritic - podloznost kritici znaci ukazivanje losih stvari - ukazivanje losih stvari znaci mogucnost promene istih.

To sto bi ti vise voleo jendu diktatorusku drzavu tipa severna koreja, a zivis u jednoj demokratkosj drzavi tipa italija ... je najveca odlika tvog licemerja i neiskrenosti.  

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ja imam jedno mišljenje o Hristu (+), a drugo o SPC(--), ne vidim kako je to dvoje isto...

Замолио бих те, ево да изнесеш своје тумачење Христовог учења... Могу да погађам али ево чекам да видим у чему се састоји... Вероватно типично ружичасто тумачење од стране просечног либерала.

,,Постоји само једна урођена заблуда, а то је заблуда да ми постојимо зато да бисмо били срећни.'' - А. Шопенхауер

Подели на овим сајтовима

Да... веома неукусно... и то ради непрестано.

Ја не видим ништа неукусно. Није никога псовао, вређао... Човек се бави тим послом,шта ћеш. Некага га. Добро је да нас мало исмева. Да има јавашлука и материјалне похлепе има. А управо је то исмевао.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...