Natasa. Написано Мај 23, 2016 Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 8 minutes ago, Dijasporka рече Policija nije dosla zato sto su prvo zvali nju da je pitaju da li se on vratio, ona im rekla da nije i oni joj poverovali na rec. Mislim da ni ona nije baš čista u glavu. Da li je istraumirana ili je obostrana patologija, ali nisu mi tu čista posla da ga ona skoro pa brani. Da sam na njenom mestu odrobijala bih ga, a i nikada ne bih bila sa čovekom koji je pre mene tukao ženu. Ako je tukao nju, tući će i mene i tu nema pomoći. Sad se zaglavila, gledaju je kao gradjanku drugog reda jer nije njihova, ne radi, sistem takve ni ne gleda, muž je bije, otac joj ne staje u zaštitu, užas. Ne znam, mislim da bih ga raspalila bejzbol palicom na spavanju....otrovala ga...skočila sa mosta...ne znam kako to trpi, PA MENE NERVIRA ! Mилена КШ and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Мај 23, 2016 Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 59 minutes ago, Natasa. рече mislim da bih ga raspalila bejzbol palicom na spavanju Ево читам и ја, и нервирам се и мислим као ти, поломила бих га.... МЕЂУТИМ.... ко зна како би се сабиле у себе у таквој ситуацији, ко зна колико би претходно биле психички издриловане и злостављане, ко зна како бисмо се заиста снашле у том паклу.... можда би га поломиле а можда и не... мислим и да ти типови могу посебно да нањуше жене које размишљају како ти и ја и траже другачији профил жена, једноставно, ти и ја не би би прошле. Мада има и манијака који траже и залепе се и уживају у томе да ломе јаке жене, као што је рекла Јелена, после 20 година психичког злостављања наступи физичко када је жена потпуно сломљена. Тешка тема. А живот, не могу ни да замислим, мене једна грубља свађа са мужем преполови и болујем данима, како је овој младој жени то само она зна. Она зна и како да реши проблем, само или неће то да пусти у главу као решење или се плаши да то реализује. 1 hour ago, Natasa. рече a i nikada ne bih bila sa čovekom koji je pre mene tukao ženu. Слажем се. Dijasporka, Mилена КШ, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 23, 2016 Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 3 minutes ago, АлександраВ рече мислим и да ти типови могу посебно да нањуше жене које размишљају како ти и ја и траже другачији профил жена, једноставно, ти и ја не би би прошле. To sam i ja pomislila, kako to da meni nikad nijedan nije takav naišao. Mada sam i imala dobru očinsku figuru, ako ga ja ne bih odrobijala, on bi sigurno. Zato sam uvek imala samopouzdanja, znajući da imam dobru zaledjinu. АлександраВ, Ћириличар and Dijasporka је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Мај 23, 2016 Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 1 minute ago, Natasa. рече Zato sam uvek imala samopouzdanja, znajući da imam dobru zaledjinu. Колико је важно само да знаш да имаш родитеље уз себе, то ти даје снагу, слажем се са тобом. Мада, веома често то жене злоупотребљавају да би на неки начин уцењивале мужеве. Лоших и добрих на обе стране, па како ти Бог да. Мене је баш растужило то што ова млада жена од оца нема подршку - није то неки њен хир, батине су то. Лудак је то. Тај неће стати. Жалосно. Natasa. and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 23, 2016 Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 4 minutes ago, АлександраВ рече Мене је баш растужило то што ова млада жена од оца нема подршку - није то неки њен хир, батине су то. Лудак је то. Тај неће стати. Жалосно. Seljačka logika - udala si se, otišla od kuće, snalazi se. Uvek sam se užasavala takvih očeva. To ti je dete, majku ti, neki idiot je lema, a on joj još sugeriše da ne ostavlja porodicu. Pa baš zbog te svoje dece treba da izbaci nasilnika iz života, budalo jedna Mилена КШ, Juanito and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Мај 23, 2016 Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 5 minutes ago, Natasa. рече To ti je dete, majku ti, neki idiot je lema, a on joj još sugeriše da ne ostavlja porodicu. Не знам, ја то не разумем, стварно... ко зна, можда јој је и отац исти као и муж... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa2000 Написано Мај 23, 2016 Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 Nazalost nasilja je sve vise... Bice srece da mladje generacije budu manje nasilne ... АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 ako nekad podjem u neke daljine nosicu u dzepu kamen sa obale nemanjine... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 23, 2016 Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 1 minute ago, Sasa2000 рече Nazalost nasilja je sve vise... Bice srece da mladje generacije budu manje nasilne ... NIje više nego se o tome sada priča. Ranije je "njihov brak bio njihov problem", a sad se to iznosi u novine i svet ima uvid. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa2000 Написано Мај 23, 2016 Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 Ja sam radio dugo u drzavnim organima, pa sam se sretao sa nasiljem u porodici kroz neke statisticke podatke ... Znam otprilike ka ko stoje stvari .. Svaki je sluscaj za sebe .. Ako otac nece da joj pomogne a drzava je takva kakva jeste onda to nije lako ... ako nekad podjem u neke daljine nosicu u dzepu kamen sa obale nemanjine... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 23, 2016 Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 Ne da joj nije lako, nego joj želim svu sreću da ostane živa i čitava. Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa2000 Написано Мај 23, 2016 Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 Najbolje je kad zena ima izvor prihoda, u ovo vreme ... jer nekada nije ni bilo ovoliko nasilja .) .. Ovo je vise pravni problem .. Samo da prezivi i da nadje negdje mir ... ako nekad podjem u neke daljine nosicu u dzepu kamen sa obale nemanjine... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Мај 23, 2016 Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 3 hours ago, Natasa. рече Mislim da ni ona nije baš čista u glavu. Da li je istraumirana ili je obostrana patologija, ali nisu mi tu čista posla da ga ona skoro pa brani. Da sam na njenom mestu odrobijala bih ga, a i nikada ne bih bila sa čovekom koji je pre mene tukao ženu. Ako je tukao nju, tući će i mene i tu nema pomoći. Sad se zaglavila, gledaju je kao gradjanku drugog reda jer nije njihova, ne radi, sistem takve ni ne gleda, muž je bije, otac joj ne staje u zaštitu, užas. Ne znam, mislim da bih ga raspalila bejzbol palicom na spavanju....otrovala ga...skočila sa mosta...ne znam kako to trpi, PA MENE NERVIRA ! Pa nije cista, naravno da nije, nijedna zlostavljana zena nije bas normalna dok je zlostavljaju. A to sta bih ja, sta bi ti...to bas nista ne znaci...od toga i krecu osude...imas ti i zena koje imaju odlicno zaledje, koje su inace psihicki jake i samostalne, ali u nekom trenutku u zivotu posrnu, a ovi ih nanjuse i ode mast u propast... АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Мај 23, 2016 Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 Zene koje trpe nasilje ne govore o tome jer ih je sramota. Nalaze milion izgovora za svoj ostanak u takvoj zajednici, a najcesci je " imamo dete/decu '' Uglavnom se samozavaravaju da ce biti bolje. Tesko je govoriti o psihickom stanju takvih zena, jer to sto zlostavljana zena ima u glavi, ne zlostavljana ne moze ni da zamisli. Psiha je cudo, a strah je tu najveci problem. Sanja Т., aliluja, Dijasporka and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Мај 23, 2016 Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 Nazalost, to "ona je kriva" je toliko uzasno da nemam reci. Sve to drugo, zasto neko ulazi, opstaje, odrzava takav odnos prevazilazi javnu pricu jer je uvek licno, i naravno da svaka zena ima tu svoje razloge, nauceno ponasanje, razne psihicke dobiti drugih vrsta i slicno, ali je degutantno o tome pricati. I u zivotu ne biva tako udari me okrecem se i odlazim, nikad nije crno belo. Moze se izaci iz tog kruga nasilja, ali uz obostranu promenu ponasanja i zrtve i nasilnika, a to jako jako retko biva. Nasilnik dobije etiketu, zrtva dobije svoju i svako odigrava svoje naucene uloge. Pitanje je kako pomoci nekome ko ne zeli pomoc, odgovor je nikako, dok zena ne nacini prvi korak ne biva, a taj prvi korak je da bude nacisto sa sobom, to je i najteze. Tesko je pomoci nekome i ko je skroz nacisto, obezbediti sigurnost, izvor prihoda, samostalnost, psihicku podrsku, jer svi ti obrasci ako se dobrim radom na sebi ne promene ponovice se. Nekad situacija zahteva i kad je nacisto da nema kud, da mora da ostane, sve je to neka prica za jedan na jedan, ovako van konteksta moze da bude pogresno shvaceno. Ko je osetio na svojoj kozi sve te zamke, vise je oprezan. Sve one price kad bih ja, ja bih se okrenula, to je sve onako sa velikom rezervom. Moze zena da bude zmaj na svim poljima, a da u kuci ima pakao... aliluja, Sanja Т. and Adelaida је реаговао/ла на ово 3 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 29, 2016 Пријави Подели Написано Мај 29, 2016 DOŽIVOTNO IZA REŠETAKA Srbin iz Ohaja osuđen zbog svirepog ubistva supruge Dragan Sekulić (38) osuđen je u američkoj državi Ohajo na doživotni zatvor zbog ubistva bivše supruge Željke (37), u koju je ispalio 15 hitaca. Ni to što je izrazio žaljenje jer je 9. decembra prošle godine u gradiću Masilonu izrešetao bivšu suprugu nije omekšalo sudiju, koji je u petak prilikom izricanja kazne naveo da nema pravo da traži pomilovanje. A zbog prethodnih optužbi za nasilje u porodici, na doživotnu kaznu dodato mu je još 14 godina zatvora. Pri stavu da nije kriv, Sekulić je ostao i pred porotom i sudijom, tvrdeći da je pucao u nju, ali da nije imao nameru da je ubije. Kako je naveo, pucao je u afektu jer je saznao da je u vezi sa kolegom, a kako je reč o crncu, "imao je prekid filma u glavi". Bivšu suprugu kobnog dana sačekao je na parkingu ispred Centra za rehabilitaciju "Astorija", gde je radila kao medicinska sestra i sasuo joj tri metka u glavu, a zatim još nekoliko metaka u telo i ostavio je da iskrvari. Jedan metak je ostao zaglavljen u cevi. Pištolj kalibra 45 milimetara nije bio njegov, već ga je uzeo iz garaže svog brata. Veštačenjem oružja utvrđeno je da je na pištolju njegov DNK. Posle zločina u iznajmljenim kolima je pokušao da pobegne ka aerodromu "Akron Kanton". Dragan je sa porodicom iz Hrvatske izbegao u Srbiju gde je upoznao Željku, pa su u SAD emigrirali 2002. U braku su dobili dve ćerke, koje sada imaju devet, odnosno 13 godina. Avgusta prošle godine su se razveli, a Željka je navodno ubrzo posle toga počela novu vezu. Samo dve nedelje pre gnusnog zločina, 24. novembra, pokušao je da je ubije tako što je kamionom izgurao njen automobil u jarak. Iz smrskanog automobila sa potresom mozga od smrti su je spasli vatrogasci. Pušten je uz kauciju od 100.000 dolara i zabranjen mu je kontakt sa suprugom, a Željkine kolege su ispričale da se, iako uplašena, vratila na posao zbog finansija. Porodica: Bol u očima njihovih ćerki je nepodnošljiv Tokom celog suđenja na klupi optužbe smenjivali su se brojni svedoci koji su svedočili o zlostavljanju koje je nesrećna žena trpela, dok je u ime odbrane svedočio jedino sam Dragan. - Bol u očima Željkinih ćerki je nepodnošljiv. Ne bi trebalo da rastu bez majke. Moja sestra je bila lepa i spolja i iznutra, iskrena, vredna - rekla je Željkina sestra Stanislava. Izvor Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука