Jump to content

Земун је постао најнапреднији град на Свету

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ko je šta bio, i gde je bio? Kakve veze ima. Dosta prošlosti. Bitna je sadašnjost kojom gradimo budućnost. Budućnost je srpskog naroda svetla zaista. 

Ostvarilo se... došao je a niste ga prepoznali.. 

Na primeru Zemuna i njegovog prosperiteta, i ostali deo države će se poviti. 

0110_hahaha

Jesi li razmišljao da se baviš stand-up komedijom? 

Подели на овим сајтовима

Њега би код нас обесили на прву бандеру... :)

Ранд има шансе, доста је популаран тренутно. Бољи је политичар од ћалета.

Наравно да би га објесили. Знам колико ја тек изнервирам свог друга "гуслара Ауроровог типа" када кренем са његовом логиком из српске перспективе. Али му зато Рон 100% одговара док прича о САД-у.

Ренд јесте бољи политичар, зна када се треба савити и кога подржати, а његов стари је људина који се не мијења никако. Рон се не прилагођава бирачима, он прилагођава бираче :)

Подели на овим сајтовима

Наравно да би га објесили. Знам колико ја тек изнервирам свог друга "гуслара Ауроровог типа" када кренем са његовом логиком из српске перспективе.

Mozes da mi pojasnis? :)

Подели на овим сајтовима

Mozes da mi pojasnis? :)

Упс, мислио сам Авокадовог типа.

a na drugom žele vlast koja će se ponašati "patriotski" (mada je u pitanju specifična vrsta patriotizma, piše se nekad i sa J... ali nazovimo ga ovde: "guslanjem")

Моја грешка :/

Подели на овим сајтовима

A jeste, i ovi što se zovu "liberalnima" nisu nešto preterano liberalni...    :)

Izuzetak smo mi libertarijanci naravno. Mi nipošto ne spadamo u "Drugu Srbiju".

Pa i ja pričam o ideologiji.

Evo Ćirkec kako je formulisao:

http://forum.b92.net/topic/64989-pocetak-kraja-bliskoistocnih-diktatura/?p=3491034

Ви сте либертијанци колико се сећам овде у нас потекли са НСПМ-а паралелно са онима које данас називате стаљинистима... мислим ја са НСПМ-ом везе немам па ми је то вако мало интрестинг изнет...

Подели на овим сајтовима

Ви сте либертијанци колико се сећам овде у нас потекли са НСПМ-а паралелно са онима које данас називате стаљинистима...мислим ја са НСПМ-ом везе немам па ми је то вако мало интрестинг изнет...

Ma kak nisu, NSPM sve prsti od libertanijaca... sve same libertarijanske ideje kao protivljenje globalizaciji, centralizacija, sirenje vlasti i slicno..

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

http://www.nspm.rs/search.html?ordering=0&searchphrase=all&searchword=%C5%BDeljka+Buturovi%C4%87

ево један безазлен примерак

Екипа линбертаријанаца са НСПМ-а је чини ми се прешла на Тржишно Решење, барем део њих:

http://trzisnoresenje.blogspot.com/2012/03/sta-je-neoliberalizam.html

Подели на овим сајтовима

Ви сте либертијанци колико се сећам овде у нас потекли са НСПМ-а паралелно са онима које данас називате стаљинистима... мислим ја са НСПМ-ом везе немам па ми је то вако мало интрестинг изнет...

Нема код нас још организованог покрета тог типа, само појединци који су углавном инспирисани Рон Полом и "аустријском школом" економије.

Нисам их много пратио, али НСМП ми не делује баш близак тим идејама...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Земун има своју посебност која се потпуно губи.   Некад је имао статус града, национално мешовито становништво (Срби, Немци, Хрвати, Јевреји...), прелепу архитектуру... Данас старе  фасаде и куће из аустроугарског периода пропадају, а ничу неке нове, ружне зграде без плана. Дух тог старог Земуна нестаје, а оно што је најгоре је одсуство жеље да се сачува то старо и вредно у Земуну. Нпр. Гардош кула, као симбол Земуна је запуштена (тек одскоро је мало сређују), неке грађевине попут старе немачке евангелистичке цркве су у катастрофалном стању, на месту где се родио Димитрије Давидовић (писац сретењског устава на који смо толико поносни) је данас пекара, мноштво предивних рељефа на фасадама кућа (старих и преко100 година) је оронуло и пропало итд.

Ови локални избори уопште нису локални у правом смислу те речи, то је било одмеравање снага сасвим другог типа. Волео бих да грешим.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...