Crveni Baron Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 Па видиш да сам то ставио под наводнике. Солидарност је када човеку нешто треба, а ти му добровољно даш. Отимање силом није никаква солидарност. То је неморално. Ja vrlo rado i potpuno dobrovokjno se odricem dela svoje zarade koji ide u penzioni fond. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 Супер, нико ти не брани. Проблем је што они који неће да учествују немају избора. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 Супер, нико ти не брани. Проблем је што они који неће да учествују немају избора. Imaju izbor. Referendum, prebroje se glasovi i ako ih je vise resen problem. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 Imaju izbor. Referendum, prebroje se glasovi i ako ih je vise resen problem. Dakle ja moju ekonomsku buducnost moram da gradim onako kako referendum kae i svoje pare koje sam posteno sa svojim rukama zaradio da raspodeljujem referendumski? Malo cudan dozivljaj "svojine". ..... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 Уопште није битно да ли их је више. Може да буде само један и он има права да не учествује. Не може да се гласа око тога како ће се употребити насиље. Насиље је нелегитимно без обзира на то колико га људи заступа. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 Vidim vrvi od eksperata pa da priupitam. Imam nekih 14-ak godina radnog staza u Srbiji, naravno, a samim tim i uplacivanja u sve te fondove pa i penzioni. Onda pauzu od 8 g. radjanje i podizanje dece i tako to. Na koji nacin se moze nadoknaditi taj period. Uplatom u taj fond za protekli period - ako je to uopste izvodljivo i isplativo ili postoji neki drugi vid. Volela bih jednoga dana da dozivim penziju , deca su dovoljno porasala da mogu da razmisljam o poslu u nekom buducem periodu, a ipak tih 8 godina pauze, sta s njima? Mislim da ti to nikako nije dobra ideja. Bolje taj novac uplati u neki privatni fond, osiguranje ili sl. Vrlo verovatno da ce uskoro penzije biti minimalne ako ih uopste bude bilo jer se velikim delom isplacuju iz budzeta. Budzetski deficiti koji su sve veci se finansiraju iz kredita. Pitanje je vremena kada vise necemo moci da dobijamo kredite i kada cemo, logicno, ostati bez penzija. P.S. Ako ti je toliko stalo do drzavne penzije, mozes meni da uplacujes 50% sume koju meni otimaju za penziju svaki mesec a ja cu ti ustupiti svoju penziju u punom iznosu . Sto rece Vladimir, sve bih im prethodno oprostila, samo kad ne bi morala i ubuduce da im placam... https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 Dakle ja moju ekonomsku buducnost moram da gradim onako kako referendum kae i svoje pare koje sam posteno sa svojim rukama zaradio da raspodeljujem referendumski? Malo cudan dozivljaj "svojine". ..... Ne, ti trebas prvo da svaris veceru koju ti je mama skuvala a namirnice platila ocevom platom ... a buducnost tvoje trenutne "svojine" je negde u Bugarskoj u Crnom Moru najverovatnije ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 Fašističko većinoljupstvo je ružna pojava. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 Fašističko većinoljupstvo je ružna pojava. I ti trebas da svaris maminu veceru, onda se lepo zahvalis roditeljima sto te tako lepo paze, oblace i skoluju pa posle odes do wc-a da smestis u sef, na sigurno, kapital sa kojim trenutno raspolazes ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 I ti trebas da svaris maminu veceru, onda se lepo zahvalis roditeljima sto te tako lepo paze, oblace i skoluju pa posle odes do wc-a da smestis u sef, na sigurno, kapital sa kojim trenutno raspolazes ... A šta ako njeno kraljevsko visočanstvo Većina odluči da treba da mi se konfiskuje to što imam? A roditelji su mi dosta pružili i dosta sam im zahvalan zbog toga, ali to nije ničija stvar. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 I ti trebas da svaris maminu veceru, onda se lepo zahvalis roditeljima sto te tako lepo paze, oblace i skoluju pa posle odes do wc-a da smestis u sef, na sigurno, kapital sa kojim trenutno raspolazes ... Шта ти би, друже Стаљине?! Тебе некада нико није могао да испровоцира, а сад те испровоцираше два ”клинца” један за другим? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 A šta ako njeno kraljevsko visočanstvo Većina odluči da treba da mi se konfiskuje to što imam? Sitni stedni ulozi nisu interesantni .... krupan kapital treba oporezovati ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 Шта ти би, друже Стаљине?! Тебе некада нико није могао да испровоцира, а сад те испровоцираше два ”клинца” један за другим? Jok tebra, stomak me boli od smejanja ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 Sitni stedni ulozi nisu interesantni .... krupan kapital treba oporezovati ... Pa hoće li sitan ili krupan kapital da otvara radna mesta? Jok tebra, stomak me boli od smejanja ... Ako njkv Većina zabrani radost, moraćeš da plaćaš kaznu za tako nešto. Donesu zakon, zakon se mora poštovati, mora se solidarisati sa onima kojima nije do smeha i eto. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 Ako njkv Većina zabrani radost, Pa kada bi imao 10 miliona Aurora da glasaju mogla bi se ocekivati odluka u slicnom duhu, ali na srecu prosecan covek je ozbiljan, racionalan ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука