Биљана Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Наслов ове теме је уједно и мој данашњи статус на форуму па како сам закомпликовала њиме, тако и да ријешим ту "комликацију"! Наиме, колико сам могла примијетити сви (осим једног) који су коментарисали мој статус су мислили да су то суицидне мисли..........међутим нису! Ово су јако живе ријечи, па чак се усудим рећи и пожељне ( с времена на вријеме)! Наиме, у последње вријеме сам пролазила кроз јако тежак период у свом животу! Било је ту свега.............непроспаваних ноћи, суза, плача, бола........свега! Требало се с тиме носити! Није лако! Међутим, човјек да би спознао шта је срећа, мора спознати прво шта је туга! И ту је сва радост! Просто мора тако! Мораш пасти да би устао Мораш дотакнути дно, да би се дигао! Мораш осјетити тугу да би знао шта је радост! Кроз овакве ствари сазријевамо! Добијамо на "волумену"! Надопуњујемо се! И то је заиста предивно! Предивно је "умријети"! Одбацити све оно старо и труло што је било и прихватити нешто ново! Што би рекао Моци на мом статусу: "ja mislim da ona sve vreme na umu ima STAROG ČOVEKA" и управу је! "Стара ја" је умрла, да би "нова ја" васкрсла! И ето ја објасних, међутим....запрепастила ме једна чињеница! Порука заиста твучи суицидно и логично је да су сви помислили да сам и ја суицидног размишљања, али оно што ме, могу рећи, запрепастило јесте то да иако су сви помислили на најгоре........нико ме није контактирао да види о чему се ради! Никоме није ни на ум пало да ми напише поруку, да пита, да помогне..... Не, нисам сад ја у питању.........него, шта да је заиста тако!!!? Шта ако данас-сутра неко заиста тако нешто и помисли и још то и наговијести!!??? Нико, га неће контактирати да види о чему се ради!!??? Много ме потресла та чињеница! Да ли заиста толико чврстим сном спавамо да не чујемо нечије вапаје!!!?? Да ли смо заиста толико оглувили!!?? Знам, многи би рекли; па ово је интернет, људи долазе и одлазе, не можемо ми чувати некога од самоубиства............јесте, све то тако............али иза сваког овог коцкастог екрана сједи жив човјек! Жив и са емоцијама! Десет хиљада живих емоција..............једна је суицидна у то сам сигурна! Нама је хитно потребно умирање, да бисмо што прије васкрсли! Odahviing, keka, Лазар Нешић and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Pravo da ti kazem retko gledam statuse tako da nisam video ni taj tvoj, a sto se tice umiranja i to fizickog, ja ne vidim da je to nesto lose, cak naprotiv :lol: PS: al sve u svoje vreme Sudija је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Мај 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 On 25. 5. 2013. at 22:03, DYNABLASTER рече Pravo da ti kazem retko gledam statuse tako da nisam video ni taj tvoj Е, у овоме и лежи проблем! Гледај Дина, гледај! Отвори очи! Ослухни! Можда некоме донесеш радост! Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Denci Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Sad kada sam ga procitao s obzirom da se radi o pravoslavnom forumu delovao mi je skroz hriscanski, donekle svako to prizeljkuje. Cak mi nebi ni palo na pamet da te nesto muci i da ti treba bilo kakva vrsta pomoci. Mozda je trebalo nesto malo dramaticnije da objavis :o onda bi se verovatno zabrinuli Ne može dobro stablo donijeti zlih plodova niti nevaljalo stablo dobrih plodova. Svako stablo koje ne rađa dobrim plodom siječe se i u oganj baca. Dakle: po plodovima njihovim ćete ih prepoznati. (Matej 7, 15) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Мај 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 On 25. 5. 2013. at 22:33, Denci рече Mozda je trebalo nesto malo dramaticnije da objavis onda bi se verovatno zabrinuli Па шта је то требало драматичније од овога да буде па да би се неко запитао нешто!!???? Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 On 25. 5. 2013. at 22:26, Биљана рече Е, у овоме и лежи проблем! Гледај Дина, гледај! Отвори очи! Ослухни! Можда некоме донесеш радост! Ha ha cuj pa nisam ja Serlok Holms 0110_hahaha Candy Butcher је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Мај 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 On 25. 5. 2013. at 23:02, DYNABLASTER рече Ha ha cuj problem, pa nisam ja Serlok Holms 0110_hahaha Благо се теби Дина! Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 On 25. 5. 2013. at 22:59, Биљана рече Па шта је то требало драматичније од овога да буде па да би се неко запитао нешто!!???? Pa jedino možda "evo krenuo/la sad da skočim sa mosta", a i onda verovtno niko ne bi proveravao jer bi mislili da je šala Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 onaj ko hoće da se ubije taj će se i ubiti, niko ga ne može sprečiti Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 On 25. 5. 2013. at 23:13, Страхиња Матковић рече onaj ko hoće da se ubije taj će se i ubiti, niko ga ne može sprečiti Što bi rekao jedan moj dug gledam one što hoće da se ubiju popenju se na zgradu i hoće da skoče, pa se premišljaju pola sata. Tamo ljudi ispod viču nemoj, ma šta nemoj kad si se već peo skači, a ne tu narod da zamajavaš. i još kad na kraju siđu, pa šta si se peo koji ..... zamajavao ljude i nakraju nisi semo da uradiš po ono po šta si se popeo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Нисам видео статус , али видим сад тему и искрено, помислио сам из наслова да те море тешке бриге, не да имаш суицидне мисли . Да ти понестаје снаге, и наде. Зато сам и свратио да погледам, и никако се не бих сложио, па макар било у питању старо ја у теби, да је лепо умрети . Лепо је родити се, родити ново ја у себи, али умрети никако, иако јесте нужност. Оно што сам на моју жалост приметио код људи који размишљају о самоубиству је да , обично, не дају никакве јасне знаке или одају своје намере . Готово увек то буду суптилини, готово неприметни позиви у помоћ које углавном нико не примети док не буде касно. Биљана and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Мај 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 On 25. 5. 2013. at 23:13, Страхиња Матковић рече onaj ko hoće da se ubije taj će se i ubiti, niko ga ne može sprečiti Не знам шта бих ти рекла! Можда и може! sqny је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Vaskrsenja ne biva bez smrti. Sara" је реаговао/ла на ово 1 Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Ne znam kako je umreti ali znam da je vecna svetlost dushe ne plasiti se smrti izistinski. Telo je slabo samo to treba pobediti. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Овде на Епархија ваљевска пише Лепо је умрети али и честито живети у Богу. E, сад, знак прекида (три тачке...више тачака) је знак недоречености, испустило се нешто непотребно. Испоставило се да није непотребно већ да бисмо што прије васкрсли. Иначе ретко посећујем профиле (веома ретко) нисам приметила .smesko. поред мене би многи лепо умрли ако би написали само тамо на профилу. Пожељно је спамовати форум истим насловом у више наврата. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука