brana Написано Мај 24, 2013 Пријави Подели Написано Мај 24, 2013 Дали је некоме позната ова техника, акупунктуре, са тапкањем по акупунктурним тачкама. Уједно ме занима дали је у складу са нашом Православном вером, питам прије свега оне, који знају о чему се ради. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 24, 2013 Пријави Подели Написано Мај 24, 2013 U pitanju je klasicno prizivanje demona. Sklanjaj se od tih blejaca da te ne snadje crna pogibija. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
brana Написано Мај 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 24, 2013 Можете ли образложити? како призиванје, кад је само лупканје по акупунктурним тачкама. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 24, 2013 Пријави Подели Написано Мај 24, 2013 .smeha. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 24, 2013 Пријави Подели Написано Мај 24, 2013 Можете ли образложити? како призиванје , кад је само лупканје по акупунктурним тачкама. To bi okultisti hteli da mi verujemo, da je to samo lupkanje po tackama a ne prizivanje demona. Na kraju se to zavrsi tako da onome ko se time bavi po kuci pocnu lupkati serpe i locni sami od sebe a posteljina pocne sama da im leti po sobi. Te tehnike se baziraju na verovanju u strujanju energije kroz cakre i mikro cakre na telu, a ucenje o cakrama i njihovim energijama je okultno i nepravoslavno. Sve nam je na slobodu, ali nam nije sve na korist. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
brana Написано Мај 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 24, 2013 Брате, хвала Вам на пажњи и обајшњењу, паметном доста. Мишљења су била различита, мене су питали, ја нисам знала, јер за јогу знам, да није за нас. А овде нисам знала, управо због овог лупканја, по тим тачкама. Мислила сам да је то део кинеске медицине акупунктура. Хвала, још једном. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 24, 2013 Пријави Подели Написано Мај 24, 2013 Brano, akvi je bio malo saljiv. Nije stvar da ce ti letjeti posteljina i lupkati viljuske i serpe. Svar je da akupunktura nije provjerljiva kao djelotvorna. Necu sad reci da je to puko sarlatanstvo, ipak je to metoda stara hiljadama godina, sta ja znam mozda bockanjem, i nadrzajem nekog nervnog zavrsteka slucajno mozes umanjiti glavobolju i slicno. Stvar je samo da nije dokazano da je akupunktura nesto djelotvorno kako god se primjeni i kao sredstvo opsteg lijecenja. Onaj ko hoce da se lijeci od akupunkture, na sopstvenu odgovornost ulazi u nepoznato. Narocito kad ga bockaju priuceni nadriljekari domaceg porijekla. Ako ima kakvih zdravstvenih problema, obratiti se doktoru. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 24, 2013 Пријави Подели Написано Мај 24, 2013 Hvala na upozorenju i savetima, profesore Petroviću. Najbolji lek za sve bolesti je konzumiranje isključivo biljne, sirove prvostepene hrane, i život u prirodi. Tamo u prirodi mi nećemo videti bolesnog medveda, lisicu, vuka... osim tamo gde dodje čovek pa zagadi. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Мај 24, 2013 Пријави Подели Написано Мај 24, 2013 Moja drugarica je išla na jednu radionicu tog EFT-a. Njoj je to, kao, bilo kul... Al' ta moja drugarica je bila u prilično lošem stanju tada Meni nešto to lupkanje po telu ne deluje baš... delotvorno. Mada, sviđa mi se titula "energeCki psiholog" i "kouč za postizanje vrhunskih dostignuća". Moraću i ja sebi da smislim takav neki kićeni naslov kad krenem da radim kao kouč onome ko se time bavi po kuci pocnu lupkati serpe i locni sami od sebe Eh, kad bi se još i oprali sami od sebe "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Мај 24, 2013 Пријави Подели Написано Мај 24, 2013 To bi okultisti hteli da mi verujemo, da je to samo lupkanje po tackama a ne prizivanje demona. Na kraju se to zavrsi tako da onome ko se time bavi po kuci pocnu lupkati serpe i locni sami od sebe a posteljina pocne sama da im leti po sobi. Te tehnike se baziraju na verovanju u strujanju energije kroz cakre i mikro cakre na telu, a ucenje o cakrama i njihovim energijama je okultno i nepravoslavno. Sve nam je na slobodu, ali nam nije sve na korist. Акваријуме ценим твој цинизам и сарказам, али није лепо кад видиш да неко искрено пита нешто направити овакву спрдњу са човеком. И зар ви илуминати не верујете да јоргани могу летети по кући? Мора да се ви илуминати не жените... Све нам је на слободу, али нам није све на корист. nedeljko, Таша, feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бели Раде Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Можете ли образложити? како призиванје, кад је само лупканје по акупунктурним тачкама. Погледајте на православном сајту Пријатељ Божји, филм Бог има задњу реч, у коме лекари објашњавају о томе да лекар само помаже да пацијент оздрави и да ако није Божја воља да човек оздрави, џаба су све терапије, операције и др. Ето то сматра маса лекара, дакле доктора науке. Ако нисте гледали, погледајте, вреди. А ових се чаробњака, енергетичара, видовњака и др. стварно треба клонити јер заиста ,,наука,, којом они лече је ништа до демонизирање сопствене душе и тела. То је моје мишљење, а наравно, нико не брани да се у то верује, и да се тако ,,лечи,, . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука