Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 1, 2014 Пријави Подели Написано Јул 1, 2014 Значи plavuša и crnka, да, па добро... нема лоше. Само добра и боља. Него, шта је на све то plavuši одговорила crnka? Вероватно доследно нешто, и још богатије смислом, чим ти Марко ниси хтео одмах да ми кажеш. Мис'им, није лепо да ме тако држиш у неизвестности. И незнању. Ај' што није лепо него нема ни естетике, ја све чекам да... nisu imale lične karte a Otac je znao da crnka kraducka njegov auto pa je u rezervoaru ostavio goriva tek za 1 km a put na glavnu ulicu je dugačak 2km. Inače ako toliko hoćeš ljudima da objasniš kako su demoni silni i jaki, morao bi to učiniti barem sa nekom sopstvenom rečenicom ili potkrepiti neki citat svetog Oca sa činjenicom da si ga ti razumeo. Kao što je željko rekao demoni imaju andjeosku prirodu i Bog im to nije oduzeo, nije ni morao jer demoni furaju tu prirodu van Boga Živoga. Demon je smrt, Bog je život. Koliko vidimo iz raznih žitija ili opita niko ne spori snagu demona,pa ni ja nisam takav ludak, ja sporim SILU demona koja više nije toliko superiornija u odnosu na čovekovu prirodu zahvaljujući blagodati Božjoj. Ne samo da nije jača od čoveka koji ima blagodat, no je demoska sila u svoj svojoj prirodi postidjena.Koliko vidimo Bog ni čoveku nije menjao prirodu, kao ni demonima, nije ni morao jer nam je blagodat dovoljna. Pa tako stoji i dalje moje pisanije da demona čovek može pobediti u svojoj prirodi,jer ima blagodat. Nadam se da ćeš imati vremena da okreneš neku stranu pa ćeš uvideti da ti sve ovo govorim onako kako su sveti Oci govorili odnosno kako Crkva ima u predanju. Ne verujem da je ijedan tekst svetih Otaca na ovu temu pogrešan i ne ulazi u predanje. IgorM se je potrudio da pročita to što ja govorim i kopirao je svete Oce koji meni poprilično potkrepljuju pisanije. Bilo bi jako dobro da umesto čudjenja gde mi je koji zarez ti ipak mene malo iskuliraš i napišeš konačno nešto samo u okviru teme. Vrlo je neprijatno da ulaziš samnom u raspravu a da mi uopšte ne znamo šta ti misliš o naslovu teme. Pošto na dobar dan ne odgovaraš probaću sa Pomoz Bog junače. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јул 1, 2014 Пријави Подели Написано Јул 1, 2014 Vrlo je neprijatno da ulaziš samnom u raspravu a da mi uopšte ne znamo šta ti misliš o naslovu teme.Pošto na dobar dan ne odgovaraš probaću sa Pomoz Bog junače. Од Бога ти свако добро Марко.Драго ми је и што сам те срео у толиком броју. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 1, 2014 Пријави Подели Написано Јул 1, 2014 Од Бога ти свако добро Марко. Драго ми је и што сам те срео у толиком броју. ja srpski nikad nisam učio u školi,jednostavno nisam imao taj predmet. izbegavaću te vrlo si opasan po sebe. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јул 1, 2014 Пријави Подели Написано Јул 1, 2014 Добро, разумем, мада је то елементарно, прво лице једнине и множине, не тражи то неко нарочито изучавање... али видим и да пишеш стилски уједначеније, замисли, баш сад кад се поткрала множина. Него, јеси л' имао Енглески језик у тој школи? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Не питам те то случајно... Bilo bi jako dobro da umesto čudjenja gde mi je koji zarez ti ipak mene malo iskuliraš i napišeš konačno nešto samo u okviru teme. ... само ми је требало времена све да... Мало ћемо искулирати у оквиру оног што си, колико сад приметим и аминов'о, а опет има везе с темом. Ово drvcetovо размишљање с претходне стране: Тачније, детаљно објашњена аction role-playing game Diablo 1996 (Windows, MacOS, PlayStation) или правила игре, ако је једноставније, а учинила су ми се занимљивим.Рецимо страна 3 овог документа ( http://ftp.blizzard.com/pub/misc/Diablo.PDF ), The Initiate. Мада је и садржај интересантан, страна 5 истог документа ( http://ftp.blizzard.com/pub/misc/Diablo.PDF ). Тип слова који је коришћен, поред овог Exocet што сам већ показао а између осталог је познат и по плакату америчке комедије Dogma (1999), је још један из Emigre type foundry, и то под називом Mason.Или кога занима прецизније Mason Serif-Regular: http://www.emigre.com/OT-Single/Mason/Serif-Regular-and-Superiorshttp://www.emigre.com/OT-Single/Mason/Serif-Bold-and-Superiors Мислиш ли да сам овим постао мање или више "opasan po sebe"? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Ma vrlo ću ti jednostavno reći, od demona je izgreban samo onaj ko se nije obratio Bogu za pomoć, odnosno ko se nije setio da je Bog pravedan i da te ne predaje mučiteljima u ruke nevinog i čistog, odnosno ako ti nisi radio nekome ono što demoni rade tebi. Moja prepiska sa Željkom je veštački nametnuta od tvojih fantamozgarija o nedoslednosti, odnosno nelogičnosti. Molim te nemoj to da radiš, ja verujem da se ti plašiš demona i da hropćeš na Boga što to dopušta, kako ti sam to voliš da vidiš. Bog zaista ali zaista ne dopušta da se stvorenje koga je on stvorio muči u svetu Njegovome od drugog stvorenja koji je takodje od Boga stvoren. Upiši tu rečenicu u srce da bi bolje razumeo ovaj svet kojeg ja ne želim da menjam već da ga volim i živim za život večni iako sem nagde poderao koleno,jer sam svojom nespretnošću pao sa bicikla. Ja se sa Željkom slažem pregledao sam našu prepisku i video sam samo veštačko nerazumevanje verovatno nabačeno tenzijom tvog proganjanja mene. Željko je govorio o prirodi ja o sili i žao mi je ako to ne vidiš. I da me nema, opet bi idealizovao Boga jer je u mom organizmu zapisano ono što ni demoni ne mogu promeniti a to je da nas je ON (Bog) stvorio. Demonima nije promenjena priroda koja je superiornija od čovekove ali isti tako takodje ni čoveku nije promenjena priroda, pa se čovek odbrani od demona, čak i u toj meri kako vidimo po svetim Ocima, da tog istog demona Bog postidi u pokušaju prožderavanja čoveka. Nemaš ti pojma kakve opite i iskustva imam ja niti želim da ih pišem. Medjutim činjenica je da je i željko po pitanju drugih stvari primetio da ja govorim isključivo iz svog opita a u saglasnosti Predanja svete Crkve. Ja retko citiram tekstove svetih Otaca ja sve naučeno pričam iz svojih iskustava. Žao mi je da me proganjaš na temi.koja nekome goli život znači. Željko je spomenuo kad sam govorio o blagodati Božjoj koju imamo ali i da ljudi većinom žive van Crkve i pisao je njima u kakvu opasnost mogu ući ako krenu sami da se bore protiv demona i sila koje su jače od njih. Za razliku od takvog načina ja verujem da mi Crkveni ljudi treba da pišemo o nama tj. o blagodati Božjoj koju imamo i kojom pobedjujemo "silu". Pravoslavlje je ljubav i ja ne gubim vreme objašnjavajući nevernicima da su u opasnosti,no volim da pišem o životu u Bogu i svedočim imenom svojim ono što će možda neko poverovati da Bog nije od mene no da sam ja od Boga. Molim te ako imaš nešto meni lično da kažeš ( a sve si rekao ) , da ne gušiš temu jer ima puno zanimljivog teksta ovde i to vrlo (potrebitog za nekog), nego napiši mi privatnu poruku ja ću ti rado odgovoriti. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Moja prepiska sa Željkom Ja se sa Željkom slažem Željko je govorio Medjutim činjenica je da je i željko Željko je spomenuo Мис'им Жељко, стваАарно... Upiši tu rečenicu u srce da bi bolje razumeo ovaj svet kojeg ja ne želim da menjam već da ga volim i živim za život večni iako sem nagde poderao koleno,jer sam svojom nespretnošću pao sa bicikla. Можда ти се завртело и од овог рингишпила, откуд знаш? E uplatio sam ti ringišpil za još dva kruga. Шпил ринглова што би се 'но казло, у нас, мада некако стичем утисак и да си од тог одустао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Željko je spomenuo kad sam govorio o blagodati Božjoj koju imamo ali i da ljudi većinom žive van Crkve i pisao je njima u kakvu opasnost mogu ući ako krenu sami da se bore protiv demona i sila koje su jače od njih. Za razliku od takvog načina ja verujem da mi Crkveni ljudi treba da pišemo o nama tj. o blagodati Božjoj koju imamo i kojom pobedjujemo "silu". Pravoslavlje je ljubav i ja ne gubim vreme objašnjavajući nevernicima da su u opasnosti,no volim da pišem o životu u Bogu i svedočim imenom svojim ono što će možda neko poverovati da Bog nije od mene no da sam ja od Boga. Ovo je odgovor na temu. Bas mi se jutros desio napad, i iako strasan kao i prosli, nije mi vise strasan, gubi snagu, ali svestan sam da me i dalje uvek prati i ide iza mene, ne bi li docekao momenat da se sapletem i posrnem. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Ovo je odgovor na temu. Bas mi se jutros desio napad, i iako strasan kao i prosli, nije mi vise strasan, gubi snagu, ali i dalje me uvek prati i ide iza mene, ne bi li docekao momenat da se sapletem i posrnem. Hvala što hoćeš polako da pročitaš. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Hvala što hoćeš polako da pročitaš. Polako da, ne ide to na brzinu odma. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Bog zaista ali zaista ne dopušta da se stvorenje koga je on stvorio muči u svetu Njegovome od drugog stvorenja koji je takodje od Boga stvoren. Ovo mi zapade za oko. Da li u stvorenja ne spadaju npr. ustaše? Ili misliš na nešto drugo ovde? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Ovo mi zapade za oko. Da li u stvorenja ne spadaju npr. ustaše? Ili misliš na nešto drugo ovde? Mislim na nešto drugo,da! Razlika je ogromna,djavo je lovac na duše,ne plaši se onoga koji može telesno da te povredi, plaši i straži se od onoga koji dušu pokupi i u smrt odnose. Neuporedivo je to! Inače šta misliš kad je čovek onako pao u smrtni greh,kojeg Bog naravno ne može odneti u večni život jer ćeš biti onda večno smrtan.(na delu je ogromna ljubav Živoga Boga) Dakle šta je po tebi smisao života ako uzmemo kaina i avelja za primer. Da li je važnije čuditi se što kain postoji ili se radovati aveljovim životom kojeg Bog uze i rastavi od kaina? Kain i Avelj imaju potpuno istu prirodu (i avelj je mogao biti ubica) i razlikuju se samo po delima. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Ok, samo se jasnije (i preciznije) izrazavaj i manje ce biti nesporazuma i ljutnje. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Ok, samo se jasnije (i preciznije) izrazavaj i manje ce biti nesporazuma i ljutnje. Ej, ovo me je dirnulo,zaista je šteta da ono što pišem gubi suštinu,odnosno, da ona mora ,da se objašnjava. Mada moram da priznam i kad se precizno izrazim doživim ličnu diskreditaciju. U principu preterano mnogo koristim prečice, neki su to dobro uočili pa čitaju pažljivije ako ih tekst zainteresuje. Pokušaću. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Ovo je odgovor na temu. Bas mi se jutros desio napad, i iako strasan kao i prosli, nije mi vise strasan, gubi snagu, ali svestan sam da me i dalje uvek prati i ide iza mene, ne bi li docekao momenat da se sapletem i posrnem. brate moras ti kod miroljuba na isCerivanje demona Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука