Гром Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Stvar je u tome što će upravo ateisti dovesti Lucifera na Zemaljski tron,jer neveruju u njega. Ja da sam Lucifer upravo bih to uradio,kreirao bih konformističko okruženje u kome bi se elitistički forsiralo i nagrađivalo negiranje duhovnog sveta na račun materijalnog ,opipljivog i "naučno" dokazivog(osnoove ateizma),dok bi se pojednici i grupe koje imaju saznanja i uvid u duhovni svet proglašavali za retrogradne,glupe,neobrazovane itd.i takvi ljudi bi bili proglašavani za društveno nepoželjne u elitističkom okruženju jer su "glupi" i ne prihvataju šuplju "nauku" kao nametnuti surogat Boga. Na takav način bi se stvorila povoljna klima za dolazak Lucifera. .smesko. Да! Интелектуалци не виде да је интелект луцифер и он ух убеђује да дрво живота не постоји јер га успешно заклања. Пошто заклаља Божју мудрост он сам се представља као мудрост. Нуди себе уместо Бога. И колко видимо интелект је крунисан за цара. Интелектуалци воде овај свет; они су влст, они су култура, они су образовање и све битно на овом свету. И докле ће бити тако!? -док им ми прости дајемо поверење, докле год будемо веровали да интелектуалци знају шта је то што је добро за све нас. Кад престанемо да им верујемо открићемо да иза њих постоји разум, да постоји Бог који живи у свима нама, и да само њему треба да дамо своје поверење. Интелектуалцима то изгледа као да би светом завладало безвлашће, расуло. Они не могу да схвате да би се живот и друштво боље организовали без њих да нама владају и да нам говоре шта је за нас добро. Јер најбоље што су смислили је закон јачег, Јачи преживљава, Интелектуалци једноставно не могу преко тога даље, ту је за њих врх друштвеног живота. Хвала браћо интелектуалци ал ја видим много даље, ипак нисте успели сасвим да заклоните Дрво Живота! Друга Гром Размишљанка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гром Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Не, него кад и сам изјавиш да ниси баш пратио ситуацију, извлачиш закључке супротно логици коју сигурно користиш на послу и све остало, само да би терао причу до бесвести. Уосталом, твоје се мишљење не слаже ни са мишљењима разних истражних тимова широм света, међу којима и Европског парламента. Теоретичари завере, сви до једног Авокадо је само жртва поверења које има и свој интелект, зато што не проверава одговоре које му он даје Друга Гром Размишљанка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 ... i ne zna iskopat šanac... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 У праву сам. Не знам на основу чега тврдиш да није била општеприхваћена... Eugenika za pocetak nije nauka. Eugenika je nauka isto koliko je i "gradjevina" ili "programiranje" nauka, dakle eugenika mu dodje neka primenjna "nauka", ja to lichno ne priznajem za nauke. E sad ja ne znam koliko je bila prihvacena ali na osnovu zdravog razuma ne bih rekao da je bila prihvacena jer nisam nailaziju da je igde uzimala nekog maha osim u nemackoj. Mozda je bila "ideja" koja je kruzila, u odredjenim naucnim krugovima ali daleko od toga da je bila prihvacena nauka. A i da jeste, pa da si pito ljude pre 200 godina, i Astrologija je bila prihvacena nauka. Poenta je u tome da nauka mozda "prihvati" nesto ali ako to nesto ne valja, to jako brzo i ode iz nauke, a ako valja jako brzo dodje. Priemr ti je Big Bang, to je bila toliko kontraverzna i neprihvacena ideja, ali kada su se pojavili dokazi, jednostavno je postala opsteprihvacena. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Eugenika za pocetak nije nauka. Eugenika je nauka isto koliko je i "gradjevina" ili "programiranje" nauka, dakle eugenika mu dodje neka primenjna "nauka", ja to lichno ne priznajem za nauke. E sad ja ne znam koliko je bila prihvacena ali na osnovu zdravog razuma ne bih rekao da je bila prihvacena jer nisam nailaziju da je igde uzimala nekog maha osim u nemackoj. Mozda je bila "ideja" koja je kruzila, u odredjenim naucnim krugovima ali daleko od toga da je bila prihvacena nauka. A i da jeste, pa da si pito ljude pre 200 godina, i Astrologija je bila prihvacena nauka. Poenta je u tome da nauka mozda "prihvati" nesto ali ako to nesto ne valja, to jako brzo i ode iz nauke, a ako valja jako brzo dodje. Еугеника је била општеприхваћена наука све до краја Другог св. рата. Данас покушавају да је васкрсну, под плаштом хуманог деловања на генски запис код људи, и експеримената који иду у том правцу. За сада нико неће да повампирује науку која се зове генетика, али постоји велико слагање са могућношћу деловања ради одстрањивања неподобних гена. Једина је разлика у томе што више нико не помиње расну чистоту као један од фактора добрих гена, све остало је остало исто. Да ли ће је опет изгурати, остаје да се види. Еугеника није настала нити постојала само у Немачкој. Настала је у Енглеској. Била је свеопште прихваћена. У САД су вршили еугеничке експерименте, на пример. У Немачкој су се идеје еугенике примениле до максимума, и оголиле се у потпуности, па се погрешно данас везује само за Трећи Рајх. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Еугеника је била општеприхваћена наука све до краја Другог св. рата. Данас покушавају да је васкрсну, под плаштом хуманог деловања на генски запис код људи, и експеримената који иду у том правцу. За сада нико неће да повампирује науку која се зове генетика, али постоји велико слагање са могућношћу деловања ради одстрањивања неподобних гена. Једина је разлика у томе што више нико не помиње расну чистоту као један од фактора добрих гена, све остало је остало исто. Да ли ће је опет изгурати, остаје да се види. Еугеника није настала нити постојала само у Немачкој. Настала је у Енглеској. Била је свеопште прихваћена. У САД су вршили еугеничке експерименте, на пример. У Немачкој су се идеје еугенике примениле до максимума, и оголиле се у потпуности, па се погрешно данас везује само за Трећи Рајх. Ok, prihvacena do drugog svetskog rata, danas jasno dobacena, nijedan evolucionisticki biolog ti nece reci da eugenika ima smisla. Ne postoje "nepodobni" geni, sam koncept "nepodobnog" gena je pogresan. Jer ne postoje "dobri" geni i "losi" geni. Ideja kao eugenika sigurno ne moze da "vaskrsne" upravo iz tog razloga. Kada se javi tako neka ideja, koja bude malo "u naucnim krugovima" pa se skonta koliko je falichna obichno se naziva "bad science" ... Tako da je eugenika jasno kao dan - bad science. Poseban je problem sto se daje preveliki znacaj genima u kulturi danas, geni jesu bitni ali nisu uopste tolik obitni koliko se postavlja javnost. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука