Grizzly Adams Написано Јун 11, 2013 Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 Материјализам То је када хоће да ти узму паре, а ти се буниш. Juan Valdez је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 11, 2013 Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 Па "обавили" су посао тако што послодавце државном силом приморавају на бесмислене услове. И знаш шта се онда догоди? Ено ти Детроит - због сулудих услова које су постављали синдикати пропала је читава њихова ауто-индустрија Pa Zvone brate, ti kao liberal bi trebao ovo da pozdravis. Znaci da trziste funkcionise, ponuda i traznja regulisu ono sto treba da regulisu. Zatvara se auto industrija u Detroitu, novac americki investitori ulazu u Kinu i njenu industriju, ubiraju profit ... pa to je odlicno brate Zvone, biznis se ne zaustavlja ... nije valjda da si poceo da brines za nezaposlene radnike u Detroitu ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 11, 2013 Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 Немам појма, али у Чикагу ако платиш пљескавицу више од 2 долара одрали су те као вола... Pljeskavica u Cikagu? Posto je u Meku? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 11, 2013 Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 Pljeskavica u Cikagu? Posto je u Meku? У Тексасу 1 долар. Али какав бре Мек! Праве и екстра добре хамбургере ћеш наћи у малим ресторанима. Фала Богу да не деле лиценце, па хамбургере може да прави ко год жели, а муштерије дају ”лиценцу” онима који знају да их праве. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 11, 2013 Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 У Тексасу 1 долар. Али какав бре Мек! Праве и екстра добре хамбургере ћеш наћи у малим ресторанима. Фала Богу да не деле лиценце, па хамбургере може да прави ко год жели, а муштерије дају ”лиценцу” онима који знају да их праве. Ne bih se ja manjao za Teksas ... a ni ti kada bi znao kako je ovde ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 11, 2013 Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 Ne bih se ja manjao za Teksas ... a ni ti kada bi znao kako je ovde ... Не бих ни ја због хамбургера живео у Тексасу, али ти ниси питао где би ко живео и шта би за шта мењао, него где су јефтинији хамбругери. Према томе, не билбијај ван теме. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 11, 2013 Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 Pa Zvone brate, ti kao liberal bi trebao ovo da pozdravis. Znaci da trziste funkcionise, ponuda i traznja regulisu ono sto treba da regulisu. Zatvara se auto industrija u Detroitu, novac americki investitori ulazu u Kinu i njenu industriju, ubiraju profit ... pa to je odlicno brate Zvone, biznis se ne zaustavlja ... nije valjda da si poceo da brines za nezaposlene radnike u Detroitu ... Наравно да се бринем за незапослене раднике. Разлог зашто су незапослени и зашто Детроит сада изгледа као ратна зона су синдикати и "регулације" које су уништиле њихову ауто-индустрију. Исте ове ствари о којима разговарамо. Тржиште је, наравно одрадило свој посао да извади ситуацију колико је могуће, али није морало тако да буде. Pljeskavica u Cikagu? Posto je u Meku? Немам појма не идем тамо. Мислим да је око 2 долара онај "биг мек" са две пљескавице. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 11, 2013 Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 Не бих ни ја због хамбургера живео у Тексасу, али ти ниси питао где би ко живео и шта би за шта мењао, него где су јефтинији хамбругери. Према томе, не билбијај ван теме. Pa nije van teme, posto ovaj prodaje skuplje pljeskavice, kafedzije naplacuju skuplje kafe za 30% nego u ostatku Italije ... jer je turisticko mesto ... U ovim uslovima i ja odlicno prolazim finansijski ... vise mi se isplati ovaj pljesak od Teksaskog ... a garant je i ukusniji .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 11, 2013 Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 Pa nije van teme, posto ovaj prodaje skuplje pljeskavice, kafedzije naplacuju skuplje kafe za 30% nego u ostatku Italije ... jer je turisticko mesto ... U ovim uslovima i ja odlicno prolazim finansijski ... vise mi se isplati ovaj pljesak od Teksaskog ... a garant je i ukusniji .. Да, да, сигуран сам да зарађујеш више од просечног Тексашанина и имаш већи економски стандард. Штавише, могао бих да се кладим да ниси много бољи финансијски него што сам тамо био ја као убоги студент (званично на граници сиромаштва, још мало па сиромашан). А о укусима знаш шта је речено. Неко воли лесковачки, него тексашки, неко овај, неко онај. Једини је проблем кад дође Дачић и каже: ”Овде може да прави хамбургере само Мика и то само тексашке.” Тексас sucks за живот (углавном), али сасвим сигурно не због економије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 11, 2013 Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 A... i da ne zaborvim vrlo bitnu stvar ... ovde je (u Juznom Tirolu, oko 500 000 zitelja ) nezaposlenost je 2% ... mislim da je najmanja na planeti trenutno ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 11, 2013 Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 Да, да, сигуран сам да зарађујеш више од просечног Тексашанина и имаш већи економски стандард. Штавише, могао бих да се кладим да ниси много бољи финансијски него што сам тамо био ја као убоги студент (званично на граници сиромаштва, још мало па сиромашан). А о укусима знаш шта је речено. Неко воли лесковачки, него тексашки, неко овај, неко онај. Једини је проблем кад дође Дачић и каже: ”Овде може да прави хамбургере само Мика и то само тексашке.” Тексас sucks за живот (углавном), али сасвим сигурно не због економије. Ako hoces odacu ti tajnu koliki su mi mesecni prihodi ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 11, 2013 Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 Не мораш. Само упореди твоје приходе и тексашке за исти посао, упореди цене и све расходе, па ћеш видети где је боље. Наравно, говорим економски. И мени је лепше да живим у планини него у пустари. А највише бих волео неко острвце у Карибима. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 11, 2013 Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 А највише бих волео неко острвце у Карибима. Znas i ti po nesto ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 11, 2013 Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 А све је почело од радника који је радио прековремено са газдарицом... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 11, 2013 Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 Stigli smo do Kariba ... .smeha. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука