draganzzz Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Ima li bojazni da svetski mesetari ustvari ovde negde, u ovom trouglu vide buducu poziciju Srbije; opet se vracajuci na stav Nemacke "da u principu" posle Hrvatske nema vise prosirenja EU. Predsednik Nikolić u Ankari na samitu Turska - Srbija - BiH ANKARA – Predsednik Srbije Tomislav Nikolić doputovao je u Ankaru, gde će sutra na predsedničkom nivou biti održan trilateralni samit Turska-Srbija-Bosna i Hercegovna, na kojem će, osim domaćina Abdulaha Gula, učestvovati članovi predsedništva BiH Nebojša Radmanović, Bakir Izetbegović i Željko Komšić. Predsednik Abdulah Gul je za goste večeras priredio svečanu večeru, a radni deo samita će sutra početi plenarnim trilateralnim sastankom, posle kojeg će biti usvojena i zajednička deklaracija. Predsednik Nikolić će sutra, u popodnevnim časovima, imati i susret sa predsedavajućim i članovima Predsedništva BiH, posle kojeg će biti održan i bilateralni sastanak delegacija Srbije i BiH. http://www.politika.rs/rubrike/Ekonomija/Deklaracija-o-ekonomskoj-saradnji-Turske-Srbije-i-BiH.lt.html Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Samo da ne pocne da se izvinjava ... DYNABLASTER and Gerhard је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Pitam se ko će tu da ima glavnu reč greengrin https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Мај 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Interesuje me misljenje anti EU bratije o ovoj vrsti integracija Srbije? Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Неће ли ваљда да се васпостави поново Отоманска империја ? .mislise. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Interesuje me misljenje anti EU bratije o ovoj vrsti integracija Srbije? Traze li da priznamo Sandzak kao drzavu ili nesto slicno? Dragi је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Vec 10 godina se u Beogradu voze turski Kobra gradski autobusi, odma posle Ikarbusa. Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Мај 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Oce da kazu "Bjez u EU kraljevicu Marko" .smesko. Неће ли ваљда да се васпостави поново Отоманска империја ? .mislise. Sa svim muslimanima iz regiona otprilike nova Osmanska carevina, na celu bi bio sultan Abdulah Gugl. Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Мај 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Traze li da priznamo Sandzak kao drzavu ili nesto slicno? U toj uniji sa Turskom to ne bi bilo potrebno, bila bi to nebitna stvar, cak bi naterali i Kosovo da prizna Srbiju. Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Па побово Српски устанак уз буну против дахија . Само где наћи новог Карађорђа? Надам се да то не би био Кркобабић greengrin Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Па побово Српски устанак уз буну против дахија . Само где наћи новог Карађорђа ? Надам се да то неби био Кркобабић greengrin Ima Karadjordja ima, evo ga .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Pobegli bi Turci do Jemena kada bi zapoceo strajk ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Misliti o modernoj Turskoj, a imati u svesti onu Osmanlijsku Tursku, još je gluplje, nego prizivati nekog novog Karađorđa. Istorija je prošlost, budućnost je pred nama. Ono što treba imati na umu to je budućnost Srbije. Živeti u sadašnjosti, a misliti na praunuke. Ne treba pretke zaboraviti, ali ih treba ostaviti tamo gde jesu, i ne dizati ih iz mrtvih. Dati im mir, za koji su se oni borili, i u kojem mi živimo. Živeti u miru, je najveća tekovina ljudskog roda, jer je ljudska priroda, priroda ratnika, lovca i ubice. Млађони, Grizzly Adams and Juan Valdez је реаговао/ла на ово 3 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Мај 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Misliti o modernoj Turskoj, a imati u svesti onu Osmanlijsku Tursku, još je gluplje, nego prizivati nekog novog Karađorđa. Istorija je prošlost, budućnost je pred nama. Ono što treba imati na umu to je budućnost Srbije. Živeti u sadašnjosti, a misliti na praunuke. Ne treba pretke zaboraviti, ali ih treba ostaviti tamo gde jesu, i ne dizati ih iz mrtvih. Dati im mir, za koji su se oni borili, i u kojem mi živimo. Živeti u miru, je najveća tekovina ljudskog roda, jer je ljudska priroda, priroda ratnika, lovca i ubice. Tako razmislja GMO Srbin ali kako razmislja Turcin videcemo uskoro! .smesko. Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Misliti o modernoj Turskoj, a imati u svesti onu Osmanlijsku Tursku, još je gluplje, nego prizivati nekog novog Karađorđa. Istorija je prošlost, budućnost je pred nama. Ja cuo da je Turska pre nekoliko dana bombardovala nesto u Sriji? Jel lazu to ovde po zapadu ili je stvarno bilo? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука