Jump to content

Turska-Srbija-BiH kao jedna alternativa EU integracijama!?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ima li bojazni da svetski mesetari ustvari ovde negde,

u ovom trouglu vide buducu poziciju Srbije;

opet se vracajuci na stav Nemacke "da u principu" posle Hrvatske nema vise prosirenja EU.

Predsednik Nikolić u Ankari na samitu Turska - Srbija - BiH

nikolic%20turska_1360077713_670x0.jpg

ANKARA – Predsednik Srbije Tomislav Nikolić doputovao je u Ankaru, gde će sutra na predsedničkom nivou biti održan trilateralni samit Turska-Srbija-Bosna i Hercegovna, na kojem će, osim domaćina Abdulaha Gula, učestvovati članovi predsedništva BiH Nebojša Radmanović, Bakir Izetbegović i Željko Komšić.

Predsednik Abdulah Gul je za goste večeras priredio svečanu večeru, a radni deo samita će sutra početi plenarnim trilateralnim sastankom, posle kojeg će biti usvojena i zajednička deklaracija.

Predsednik Nikolić će sutra, u popodnevnim časovima, imati i susret sa predsedavajućim i članovima Predsedništva BiH, posle kojeg će biti održan i bilateralni sastanak delegacija Srbije i BiH.

http://www.politika.rs/rubrike/Ekonomija/Deklaracija-o-ekonomskoj-saradnji-Turske-Srbije-i-BiH.lt.html

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

Неће ли ваљда да се васпостави поново Отоманска империја ? .mislise.

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Oce da kazu "Bjez u EU kraljevicu Marko" .smesko.

Неће ли ваљда да се васпостави поново Отоманска империја ? .mislise.

Sa svim muslimanima iz regiona otprilike nova Osmanska carevina, na celu bi bio sultan Abdulah Gugl.

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Подели на овим сајтовима

Traze li da priznamo Sandzak kao drzavu ili nesto slicno?

U toj uniji sa Turskom to ne bi bilo potrebno, bila bi to nebitna stvar,

cak bi naterali i Kosovo da prizna Srbiju.

Подели на овим сајтовима

Па побово Српски устанак уз буну против дахија . Само где наћи новог Карађорђа? Надам се да то не би био Кркобабић  greengrin

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Па побово Српски устанак уз буну против дахија . Само где наћи новог Карађорђа ? Надам се да то неби био Кркобабић  greengrin

Ima Karadjordja ima, evo ga ....

tomislav-nikolic-strajk-gladu-i-zed%D1%9

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Misliti o modernoj Turskoj, a imati u svesti onu Osmanlijsku Tursku, još je gluplje, nego prizivati nekog novog Karađorđa.

Istorija je prošlost, budućnost je pred nama. Ono što treba imati na umu to je budućnost Srbije. Živeti u sadašnjosti, a misliti na praunuke. 

Ne treba pretke zaboraviti, ali ih treba ostaviti tamo gde jesu, i ne dizati ih iz mrtvih. Dati im mir, za koji su se oni borili, i u kojem mi živimo. Živeti u miru, je najveća tekovina ljudskog roda, jer je ljudska priroda, priroda ratnika, lovca i ubice. 

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Misliti o modernoj Turskoj, a imati u svesti onu Osmanlijsku Tursku, još je gluplje, nego prizivati nekog novog Karađorđa.

Istorija je prošlost, budućnost je pred nama. Ono što treba imati na umu to je budućnost Srbije. Živeti u sadašnjosti, a misliti na praunuke. 

Ne treba pretke zaboraviti, ali ih treba ostaviti tamo gde jesu, i ne dizati ih iz mrtvih. Dati im mir, za koji su se oni borili, i u kojem mi živimo. Živeti u miru, je najveća tekovina ljudskog roda, jer je ljudska priroda, priroda ratnika, lovca i ubice. 

Tako razmislja GMO Srbin ali kako razmislja Turcin videcemo uskoro! .smesko.

Подели на овим сајтовима

Istorija je prošlost, budućnost je pred nama. 

Ja cuo da je Turska pre nekoliko dana bombardovala nesto u Sriji? Jel lazu to ovde po zapadu ili je stvarno bilo?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...