Николa Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Šta god konkretno tražio, deluje mi kao sitničarenje. Što reče vladika Danilo: "Da budem u raju, makar i na kraju! To ja ta hrišćanska skromnost." Mislim da je bila slična tema. Nešto kao, "koliko vam se ostvaruju molitve". Dexi and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 Десило се једном да смо били у фрци око новца, оно баш ни за храну било неко блесаво време.Наравно, прво сам плакала као уплашено дете, а онда да бих прекинула плач почела да појем Свјати Боже.Појем и не размишљам о проблему , а помоћ је стигла у право време. .smesko. Vesna Milovic, ПЧЕЛИЦА, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Процентуално, немам појма, а и ретко када тражим нешто за себе, а од свега што тражим (за друге и за себе), добијемо оно што треба да добијемо. Мислим да се већ годинама нико није молио за мене, али бих волео да, ако неко јесте, да ми каже да ли су се те молитве обистиниле? Vesna Milovic је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Ја не тражим , већ молим и по некад молба бива услишена. Драшко, Dexi, Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Najteža je molitva da Bog ne odstupi od tebe.. a ostalo,znaj da sve Njegovo daje. Dexi and Vesna Milovic је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Bio je jedan Jurodiv period u mom zivotu,i mogu reci da je bilo slusanja i sa Bozije strane.Slava Bogu.Posle me zene uzese pod svoje..... Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Страх ме мало да причам о овоме, али се десило пар пута да Му затражим нешто што је малтене баналност, и одмах добијем. Једном сам га нешто упитао и упалио сам ФБ и тамо је био одговор. Када је мајка била јааако лоше, практично на самрти, пар сати пре него што је заувек отишла молио сам Га да "оживимо" то је некако никло из мене, први пут сам искористио ту реч, и .....оживесмо! Када сам био у ћорсокаку, на једном излету смо свратили и до једне лепе Цркве у којој ми је дошло да се помолим, капитулационо, "молим Те дај ми само да видим шта ја стварно желим"....исто вече ми је дао.....само сам ја ту слику схватио пар недеља касније.....тј. толико сам био отишао од себе да ми је требало да скапирам одговор који је био потресан. nana, Vesna Milovic, МилошБГ and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 ako se molimo iskreno iz srca dace nam Bog.. trazim trazim molitvom al dace mi Bog Slava mu i Hvala.Amin Ненад Р. and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna Milovic Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Retko kad mi Bog usliši molitvu... ne znam, možda mnogo tražim Ali zna On šta je za mene najbolje. Pa ipak, kad mi naiđe baš teška situacija, On me uteši... poda mi veliko smirenje dok se molim, ili mi na neki način pošalje poruku - npr. odjednom mi se pojavi neki kratak tekst, rečenica-dve da pročitam (na netu, tv-u, u novinama...), a ta poruka kao da je meni lično poslata jer ima veze sa onim što me muči. To mi se više puta dešavalo. Život je neizvestan i neophodno je da se prođe kroz nevolje, to je životna škola, ali jedno je sigurno - On je uvek sa svima koji Mu se obraćaju i mole. I samo Njegova uteha je kao ispunjena molitva. Slava Bogu! Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Midrash Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Bog uvek daje ono što nam je korisno, a to nije uvek jednako onome što nam treba A kad nam ne usliši molitve to je jer: "Ištete, a ne primate jer rđavo ištete: da u pohotama svojim potratite." (Jak 4,3) A formulu znamo: »Oče! Ako hoćeš, otkloni ovu čašu od mene. Ali ne moja volja, nego tvoja neka bude!« (Lk 22,42) Sanja Т. and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 2 Verbum Domini Manet in Aeternum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Ne molim za konkretne stvari, osim ako su u pitanju neki konflikti... Jedino što ne volim - kad me pitaju da molim za nešto konkretno za nekog drugog, uvek se zapitam - pa kako ti znaš da ti baš TO treba?! Al' uradim, mada nerado... Te stvari kad sam molila nešto nisu bile uslišene koliko znam... Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука