Баба Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 ...у молитви колико често то и добијете, мислим ако ћемо процентима у колико посто вам се молитве потражње испуне ? Драшко, Kaludjerovic Sreten and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Врло ретко уопште нешто тражим, само баш кад је нешто баш тешко (или тако доживим). А испуњава се скоро никад. Увек испадне другачије него што сам хтео, а до сад је било боље него што сам мислио да може. Како маторим полако схватам једну ствар - свака мука прође. Увек има нови дан. И сад кад се дешава нешто лоше, само се смешкам и чекам да прође - негде тамо на крају, иза последње кривине, чека Христос. Volim_Sina_Bozjeg, Срђан Ранђеловић, Иван ♪♫ and 13 осталих је реаговао/ла на ово 16 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Uvek se prvo Mu kazem Slava Tebi Gospode! Pa onda Hvala ti za danasnji dan, Gospode! I na kraju zamolim ga za isceljenje duse (od greha) i tela (posto su me savatale kojekave bolestine) i molim Ga za sve moje bliznje da se smiluje i sacuva ih. Mislim da je dosta Dragi, Silence , Баба and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Veruj te mi molio sam lomio sam se trazio imao zelje i tek kad sam shvatio da On zna bolje ostao sam bez zelja i ocekivanja istih i u molitvi sam dobio samo Njega. Sad imam sve i ne opterecujem vise niti sebe niti druge ljude a pogotovo se ne opterecujem da mi Bog nece dati. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Trazim jedno, a dobijem drugo. Ma, nisam ni svesna koliko dobijam, sto kaze Zvonko dobijem kontra i to bude u 90% slucajeva bolje po mene. Dragi је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Generalno mnoge molitve koje nisu bile uslisene vreme je pokazalo da je bolje sto nisu i da onda kad sam se molio za to nesto,nisam bio svestan da ako bih to dobio da bi tonuo jos dublje ili mi bilo jos gore ili bi me unesrecilo ili ...ali eto covecija sebicnost,nerazboritost. I slava Bogu sto neke moje prohteve i zelje u proslosti za koje sam molio nije ispunio. A voleo bih da mu se mnogo vise molim i mnogo vise posvetim,ali opet moja slabost i sebicnost. ПЧЕЛИЦА је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 ja samo kazem neka moja volja bude Tvoja Volja Oce... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Ако Бог уопште постоји, онда некад добијем некад не добијем - ко зна ... у сваком случају, оне праве, дубоке и неухватљиве жеље (конструктивне, деструктивне, самодеструктивне) ми се увек, кад тад, испуне. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Тражила сам сваки дан, све су ми биле испуњене...у процентима ми се није била испунила само једна, због које сам Му захвална за вијек вјекова. Више (одавно) не тражим овоземаљско - пролазно и краткотрајно. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 ...ма ја ово чисто да видим колико се разликујем од вас свију... Углавном молим за друге а и прилично ме други ажурирају да молим, кад молим тад они то и добијају, ја добијам нешто друго заузврат и мислим да је то фер. Кад молим за себе прво питам треба ли ми то, ако "видим" да ми не треба, онда ипак помолим али велим нека буде како треба да буде. Кад сам у недоумици тада молим да схватим и одмах потом узимам неку дуовну литературу да читам, обично у 99% случајева бива да баш у литератури коју узмем по молитви нађем и одговор, примењујући тај одговор никада нисам погрешио, уздајући се у себе и занемарујући одговор увек сам погрешио. Као клинац више сам се захваљивао Богу , а сад што сам старији то сам себичнији и више захтевам од Бога. Пре сам се само молио да "добар одговор нађем на страшном Христовом суду" а данас "зашто немам више истинских пријатеља?" ; " Што ми не средиш да ове душевне проблеме превазиђем а оне врлине задобијем?" ; " А што си оволико глупих људи посејао по земљи, баш ме нервирају, ајде их макни!" и слично... Vesna Milovic, Срђан Ранђеловић and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 ...ма ја ово чисто да видим колико се разликујем од вас свију... " А што си оволико глупих људи посејао по земљи, баш ме нервирају, ајде их макни!" и слично... :lol: )))) 0110_hahaha Vesna Milovic је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 @@Жељко, E sad hoces da ti otkrijem sve u detalje? E, necu da ti kazem. .smesko. :bla: :bla: Баба је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 @@Жељко, E sad hoces da ti otkrijem sve u detalje? E, necu da ti kazem. .smesko. :bla: :bla: Само ти помени, верујем у јачину твојих мисли усмерених ка горе. Драгана Милошевић and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Знам да добијем оно што тражим, мада некад ми се деси да добијем нешто друго. Имао сам један баш такав за мене значајан случај. Сада сматрам да је то био велики поклон за мене и још је, само ја то не знам баш да ценим, ђаво умеша своје прсте као и у свему. Могу рећи да сам мало више незахвалан, кажем ја Богу хвала за све, али ми некако то није довољно. Тада помислим да ако будем бољи да ћу Му се одужити, али онда схватим да ја Богу ништа не дугујем јер Њему ништа не треба, он је Бог, тако. Свеједно, опет ми некако криво што не могу. Мада и овако у животу сам незахвалан, барем тако сматрам. Гледам више себе него друге, па ми и ретко ко помаже, доста сам самоуверен и амбициозан. А када ми неко помогне не знам некад ни хвала да му кажем Баба, Sanja Т. and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vaske Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Што се тиче егзистенцијалних потреба увијек ме је држао као моле воде на длану али тако да је баш то Његово држање бивало очито, јер тако то бива код ратне дјеце која по обичају крену од нуле. Што се тиче духовние смутње и молитве која тражи одговор, некако одмах знам при молитви хоће ли да одговори или неће, ако неће сачекам бољу прилику да се испричамо gringrin Саша од Москве, Драшко, Vesna Milovic and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука