Бранко Тапушковић Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 е ђе нема ризик од тумора на мозгу... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Ова ми вест личи на attention whore фазон. Њено је право да ради са својим телом шта год пожели, па и овако глупе ствари, али што би то морао цео свет да зна? Ево је једна слична вест http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/382432/Ko-su-pravi-a-ko-lazni-Stanijini-momci Могли бисмо и о томе мало да дискутујемо, фали форуму таквих животних тема, докле да се тупи о некој философији, теологији и тим стварима? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Наравно, светске медијске агенције јављају чему се подвргла Анђелина, јер је то ЈАКА вест, и треба да прекрије ову из Москве: ''Руски обавештајци привели агента ЦИААгенти руске Федералне службе безбедности привели америчког дипломату Фогла Рајана Кристофера, под оптужбом за шпијунажу. Кристофер био сарадник америчке ЦИА и покушао да врбује сарадника једне од руских специјалних служби. Припадници руске Федералне службе безбедности (ФСБ) привели су ноћас трећег секретара политичког одељења америчке амбасаде у Москви, Фогла Рајана Кристофера, под оптужбом за шпијунажу, пренела је руска агенција РИА Новости. "Контраобавештајна служба ФСБ привела је кадровског сарадника америчке ЦИА, Фогла Рајана Кристофера, који је радио под плаштом трећег секретара политичког одељења амбасаде САД у Москви, при покушају врбовања сарадника једне од руских специјалних служби", наведено је у саопштењу ФСБ-а. Код приведеног су пронађена специјална техничка средства, писане инструкције за врбованог руског грађанина, велика количина новца и средства за промену спољшњег изгледа. Приведени је одведен у ФСБ и после спровођења неопходних процедура предат званичним представницима америчке амбасаде. ФСБ је објавио фотографију писма у којем је ухапшени амерички дипломата понудио руском агенту милион долара за сарадњу и дао прецизна упутства за даљу комуникацију. Фотографија писма је објављена на руским државним телевизијама, а према преводу који је објавила агенција Асошиејтед прес, амерички дипломата је Русу понудио 100.000 долара и затражио да разговарају о његовом "искуству, стручности и сарадњи", уз могућност да исплата буде знатно већа "ако је спреман да одговори на нека специфична питања". "За дугорочну сарадњу нудимо милион долара годишње уз обећање додатних бонуса за информације које ће нам помоћи", наводно пише у писму. Истакнуто је да је безбедност руског агента од највеће важности и да ће бити предузети кораци да његова безбедност буде осигурана, а да кореспонденција остане тајна. У писму се затим детаљно описује како да их Рус контактира, отварањем новог налога на сервису за електронску пошту "Џи мејл" који би користио само за комуникацију са њима. Руски агент се упућује да налог отвори у Интернет-кафеу и да не оставља праве личне податке којим би могао да се утврди његов идентитет. Наведена је и имејл адреса на коју треба да пошаље мејл, а затим да после седам дана провери да ли је добио одговор. "Жељно ишчекујемо могућност сарадње с тобом у блиској будућности", пише на крају писма, са потписом "твоји пријатељи". "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Скандал: На 90% пацијената извођене непотребне операције ради зараде!Хирург непотребно оперисао жене које нису боловале од ракаЗбог добре зараде изводили непотребне операције срцаПроверите да ли је операција неопходнаОперација дојке само када налаз патолога то захтева Свака трећа жена којој је постављена дијагноза рака дојке непотребно иде на операцију и хемотерапију, показало је најновије истраживање објављено у угледном британском часопису „British Medical Journal". „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Samo ne shvatam ljude koji osoćuju ovu njenu odluku. Ok je ne slagati se, ja sam napisao šta bih ja radio na njenom mestu. Ali ovolika količina osude zbog odluke koja nije toliko strašna. Sve u Hrišćanskom i Pravoslavnom duhu Ленка* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Моја мајка је, у 48. години, од карцинома дојке умирала у најгорим мукама, пред мојим и очима моје деветогодишње сестре (не у болници него код куће, у фотељи, из које није устајала месец дана а можда и више). Анђелина јесте лујка, али добро размислите пре него што осуђујете и пишете овакве коментаре... draganzzz, Grizzly Adams, DankaM and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Моја мајка је, у 48. години, од карцинома дојке умирала у најгорим мукама, пред мојим и очима моје деветогодишње сестре (не у болници него код куће, у фотељи, из које није устајала месец дана а можда и више). Анђелина јесте лујка, али добро размислите пре него што осуђујете и пишете овакве коментаре... Ja je ne osudjujem ali smatram neopravdanim takav postupak. Postoje razliciti nacini da se prati i kontrolise. Njoj to bar ne bi predstavljalo problem. Vidis meni je otac umro u 64. godini od srca. Sestra infarkt u 50.g a brat jula 2012. u 48.g. ... Hajde kako bi preventivno trebala ja da reagujem? Da, da dodam jos i to da imam 43. g i majka sam dvoje dece od 7 i 2 g. Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Ја осуђујем пропаганду и рекламирање нечега што није истина. Осим генетике постоји и епигенетика, и изгледа, да она заправо само рекламира одређену установу... иначе, нико јој не брани да од себе ради што год хоће, њена слобода, и њене паре, али је дискутабилно то позивање других жена на генетска испитивања и превентивна одстрањивања здравих органа... ПЧЕЛИЦА је реаговао/ла на ово 1 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Наравно, светске медијске агенције јављају чему се подвргла Анђелина, јер је то ЈАКА вест, и треба да прекрије ову из Москве: ''Руски обавештајци привели агента ЦИААгенти руске Федералне службе безбедности привели америчког дипломату Фогла Рајана Кристофера, под оптужбом за шпијунажу. Кристофер био сарадник америчке ЦИА и покушао да врбује сарадника једне од руских специјалних служби. Припадници руске Федералне службе безбедности (ФСБ) привели су ноћас трећег секретара политичког одељења америчке амбасаде у Москви, Фогла Рајана Кристофера, под оптужбом за шпијунажу, пренела је руска агенција РИА Новости. "Контраобавештајна служба ФСБ привела је кадровског сарадника америчке ЦИА, Фогла Рајана Кристофера, који је радио под плаштом трећег секретара политичког одељења амбасаде САД у Москви, при покушају врбовања сарадника једне од руских специјалних служби", наведено је у саопштењу ФСБ-а. Код приведеног су пронађена специјална техничка средства, писане инструкције за врбованог руског грађанина, велика количина новца и средства за промену спољшњег изгледа. Приведени је одведен у ФСБ и после спровођења неопходних процедура предат званичним представницима америчке амбасаде. ФСБ је објавио фотографију писма у којем је ухапшени амерички дипломата понудио руском агенту милион долара за сарадњу и дао прецизна упутства за даљу комуникацију. Фотографија писма је објављена на руским државним телевизијама, а према преводу који је објавила агенција Асошиејтед прес, амерички дипломата је Русу понудио 100.000 долара и затражио да разговарају о његовом "искуству, стручности и сарадњи", уз могућност да исплата буде знатно већа "ако је спреман да одговори на нека специфична питања". "За дугорочну сарадњу нудимо милион долара годишње уз обећање додатних бонуса за информације које ће нам помоћи", наводно пише у писму. Истакнуто је да је безбедност руског агента од највеће важности и да ће бити предузети кораци да његова безбедност буде осигурана, а да кореспонденција остане тајна. У писму се затим детаљно описује како да их Рус контактира, отварањем новог налога на сервису за електронску пошту "Џи мејл" који би користио само за комуникацију са њима. Руски агент се упућује да налог отвори у Интернет-кафеу и да не оставља праве личне податке којим би могао да се утврди његов идентитет. Наведена је и имејл адреса на коју треба да пошаље мејл, а затим да после седам дана провери да ли је добио одговор. "Жељно ишчекујемо могућност сарадње с тобом у блиској будућности", пише на крају писма, са потписом "твоји пријатељи". Postavi izvor za ovu vest... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Гадне су то болести. Мислим, не треба човек да живи у паници, мора од нечега да се рикне, али су гадне. Шта нам Бог да. Мени је ово било веома инспиративно, вероватно заслужује посебну тему, али да ставим и овде: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Postavi izvor za ovu vest... Ево: http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/2/%D0%A1%D0%B2%D0%B5%D1%82/1323310/%D0%A0%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B8+%D0%BE%D0%B1%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D1%88%D1%82%D0%B0%D1%98%D1%86%D0%B8+%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%B8+%D0%B0%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0+%D0%A6%D0%98%D0%90.html РТВ Србије а мислим да је и Политика објавила исту вест. "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Okej, i dalje ste neverovatni... Драгана Милошевић and Juan Valdez је реаговао/ла на ово 2 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Ja je ne osudjujem ali smatram neopravdanim takav postupak. Postoje razliciti nacini da se prati i kontrolise. Njoj to bar ne bi predstavljalo problem. Vidis meni je otac umro u 64. godini od srca. Sestra infarkt u 50.g a brat jula 2012. u 48.g. ... Hajde kako bi preventivno trebala ja da reagujem? Da, da dodam jos i to da imam 43. g i majka sam dvoje dece od 7 i 2 g. Твоја је ствар како ћеш ти да реагујеш (превентивно или другачије...) а њена ствар је што је ово урадила. А ни о твом ни о њеном (нити ичијем) поступку не треба да се разговара тј. пише на начин на који се пише и на овој теми и на ФБ страници. А и мало је без везе поредити срце и дојке... Што се тиче начина праћења, контролисања и тд., познато је да се не може увек на време ни открити ни реаговати, јер постоји безброј врста карцинома. На пр. моја свекрва је умрла од карцинома плућа у року од месец дана а да није ни знала да га има! Кашљуцала жена, имала "бронхитис"... А колико је личности, познатих као Анђелина, умрло од карцинома а и контроле и лечења су им били итекако доступни. Не могу да јој аплаудирам што је ово урадила (мени је то незамисливо и не бих имала храбрости без обзира што сам константно забринута за своје здравље због, такође, подуже листе породичне анамнезе), не могу ни да осуђујем а камоли да збијам шале и пишем свакакве коментаре... Ово су страшне ствари и треба водити рачуна. Да додам и ја - имам 32 године и мајка сам две девојчице - 4,5 год. и 15 месеци. Juan Valdez, DankaM and Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 3 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука