DYNABLASTER Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 Pravo da ti kazem, dok sam gledao protest, kad su krenuli artemijevci da vicu, uplasio sam se, ne sto se njih bojim ili nekoga, nego sam se uplasio te sveukupne dijabolike i razdora bezumnog kao uvoda u strasno stanje koje nam preti ako krenemo da se razjedinjujemo i da bivamo neslozni... opasne su to frekvencije Dragi and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 sad jos ostaje da se svi posvadjamo i da svi vucemo na svoju stranu pa da nas dokusuri na materijalnom planu. Опростите на сецкању, осврћем се само на овај део да повежем са оним где @ZvonkoM каже да се нешто ради и ствара, вероватно мислећи тим да свако вуче на своју страну - да се свако осамостали и да може сам издржавати породицу и себе без помоћи оног другог, али сада када је економија на нимало завидном нивоу, забораља се да је то сада немогућа мисија. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 Ne moze da se stvara jer su ljudi pod jarmom lazova, lopova i veleizdajnika, samo par promila ima tu srecu da moze da stvara... ko se bavi nekim biznisom ili poslom zna kakvo je stanje na terenu, jednostavno i pored sve dobre volje i kapitala koji imas da ulozis u neki posao, osujecuje se i onemogucava, a metode su razne... Jedini problem su politicari od kojih sve dalje proishodi jer su oni bukvalno vladari, samoprozvani kraljevi koji narod nista ne pitaju, mesto da je obrnuto... a sad dal su narod i narodna svest za to odgovorni ili nisu, to je druga tema, moje misljenje je da nije narod krivac jer sigurno je da ima bar 50% postenih ljudi u Srbiji, nego je u pitanju napad i okupacija na svim poljima i iskonski plan poroda aspidinog- neki misle da sam paranoicar, teoreticar zavera itd. al nek misle sta oce, to je tako Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 Ne moze da se stvara jer su ljudi pod jarmom lazova, lopova i veleizdajnika, samo par promila ima tu srecu da moze da stvara... ko se bavi nekim biznisom ili poslom zna kakvo je stanje na terenu, jednostavno i pored sve dobre volje i kapitala koji imas da ulozis u neki posao, osujecuje se i onemogucava, a metode su razne... Jedini problem su politicari od kojih sve dalje proishodi, a sad dal su narod i narodna svest za to odgovorni ili nisu, to je druga tema, moje misljenje je da nije narod krivac jer sigurno je da ima bar 50% postenih ljudi u Srbiji, nego je u pitanju okupacija na svim poljima i iskonski plan poroda aspidinog- neki misle da sam paranoicar, teoreticar zavera itd. al nek misle sta oce, to je tako To је тачно, застарели модели пословања још увек су присутни, неваљали политичари итд, овде се прича како су финансије пале када смо постали отпорни на манипулацију - и сада је разум стављен на пробу, између моћних домаћих и међународних инвеститора са скривеним намерама. Сви ми можемо да сањамо невероватан сан да окончамо сиромаштво, али је за тако нешто потребан искрен парнтер, послодавац, политичар - председник и закони који одговарају поднебљу и тренутној ситуацији на терену са оним што је најпотребније држави. Али има се и тенденција да већина би волела да седи за компјутером и да му то буде посао, мало њих жели на њиве, само када су паре најпотребније. Тако да је пољопривреда у Србији најмање важна, а о њој би требало највише да се брине . Наравно,око свих области треба бринути, али сада чујем на радио Београд мнистра Дачића- потпис са Мајкрософтом - каже да је једини приступ од чега може да се почне да се живи. Не треба тако високо летети поред толико проблема. Корак по корак... Али приметно је да се министар брине само за пар промила. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 Taj potpis sa majkrosoftom je cista farsa i ruganje... A od njiva itekako moze da se zaradi da su okolnosti i uslovi kolko tolko normalni, i to tolko moze da se zaradi da nikome ne bi palo na pamet da sedi za kompjuterom(osim onih vrhunskih programera i dizajnera koji to i treba da rade) Naopako je sve, zemljoradnja nam je najocajnija mesto da se sve ulaze u nju, prvo hleb pa on da luksuz, a sada je prvo luksuz pa onda hleb i to nece jos dugo moci tako da funkcionise, ljudi po gradovima se bave proizvodnjom i prodajom magle, a u magli moze da se baulja neko vreme i onda vise nema izlaza iz iste... ti krediti i pozajmice, majkrosofti i ostale magle sto nam mazu oci i sto mnogi na to padaju, su samo jos jedna doza heroina pomesana sa misomorom... -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 Ubi nas ovo: Dva Srbina - tri mišljenja (ekstremno suprostavljena!) Тања1 је реаговао/ла на ово 1 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 Taj potpis sa majkrosoftom je cista farsa i ruganje... Не мора потпис са Мајкрософтом да је магла, фарса - и он то свакако није, потписан је уговор са једном од највећих ИТ компанија, а јесте доза хероина помешана са мишомором за оне који још нису дорасли луксузу - а који је у ствари другима потреба да функционишу и на чему треба да се докажу да су најбољи, обратно се је јефтина радна снага. Оно шта ја не волим у томе је што министар каже да је једини приступ од чега може да почне да се живи. Мислим да он то каже тако знајући да су Срби најактивнији на Фејсбуку. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 Ubi nas ovo: Dva Srbina - tri mišljenja (ekstremno suprostavljena!) dada Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 Какав бре уговор са Мајкрософтом? Па они су потписали уговор да купе од њих софтвер (који им вероватно не треба) и уградили се бар 20%... Нема ту за народ ништа. Само штета. hansbrough, DankaM and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 Doci ce dan kad im bude zafalilo za penzije, a onda ih skidamo sa grbace, bez starca nema udarca! :lol: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 Какав бре уговор са Мајкрософтом? Па они су потписали уговор да купе од њих софтвер (који им вероватно не треба) и уградили се бар 20%... Нема ту за народ ништа. Само штета. Па добро, немојте тако, уговор није баш скроз штета. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 Sve sto se radi bez Boga je na stetu, ma kako god to naoko izgledalo korisno. Tako su skoro svi Teslini izumi obezvredjeni, obesmisljeni i upropasteni. Duhovni napredak je jedini moguci napredak, bilo kakav napredak u materiji kojeg ne prati duhovni napredak je nazadovanje, ili, u najboljem slucaju, tapkanje u mestu. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 Наравно да је штета. Уговор је потписан да држава од Мајкрософта купи гомилу софтвера и још им плаћа "сервисирање"... Не знам каква је ту корист за народ? Осим што мора све то да плати. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 Наравно да је штета. Уговор је потписан да држава од Мајкрософта купи гомилу софтвера и још им плаћа "сервисирање"... Не знам каква је ту корист за народ? Осим што мора све то да плати. Других је разлога што мислим да није скроз штета, нипошто није разлог да ја ту нешто браним министра, напротив, волела бих да поднесе оставку, са њим комплет скупштина, политика ми је последње интересовање народски последна рупа на свирали. spavanje2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 Ма не замери, мало сам пргав суботом... Лаку ноћ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука