Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Drama tek sledi kad pocinju da primenjuju ono sto se drug Ivica dogovorio i ono sto gospodin Tomica misli da skriva jedno 5 ili 6 mandata. antics је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Биће нама чупаво .smesko. Христос није обећао да ће нама хришћанима да тече евРОПСКО мед и млеко ... јер ако је коме чупаво, онда је то Србима на Косову и Метохији, па опет не пристају да им краву музе Тачи и Харадинај... , јер су им ти исти ономад и органе вадили... стога и ценим браћу Србе са КиМ што не желе да им Тачи буде преЦедник!!! Лела and antics је реаговао/ла на ово 2 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Боривоје Марковић Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 искрено мене су изненадили својом појавом на митингу, и без обзира шта су причали, мислим Таса свакако лупета којешта вазда па ником ништа. Међутим сад после ове медијске хајке на епископе СПЦ заиста је храброст то што су урадили Таса и Фифи . Искрено ја тек сад видим колико ти људи не маре за себе саме . Немој тако - лупета. Он човек је јако, јако изнад у сваком погледу. Највећи је данас. Кад је вл. Атанасије лупетао. Никад !!! Srdjan and Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Деда је увек био конформиста. Зар не, Нишлије? Додуше, Епат зна да претера са јуродивошћу, као и Ђедо са емоцијама, али ја од тога не бих правио догматски проблем antics, Batman, Драгана Милошевић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Batman Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Ne može Patrijarh da kaže: "Mитрополит Aмфилохиjе ме jе питао да служи молебан у храму и jа сам се са тим сагласио. Све друго што jе чињено ван храма jе његова лична ствар и његов лични иступ иза коjих не стоjим ни jа, ни Синод, ни Црква", Prvo: Patrijarh nije Sinod, od članova Sinoda svako misli drugačije, a Sinod kao telo se nije izjašnjavao po ovom pitanju, dakle ne može se reći: ni Sinod. Drugo: Patrijarh nije Crkva, i danas smo videli da mnogi članovi Crkve ne misle kao On, i na mitingu i ovde na forumu. Poistovećenje Patrijarha sa Sinodom i sa celom Crkvom je veoma opasno, pogotovo što ni mitr.Amfilohije, ni vl.Atanasije nisu govorili u ime cele Crkve, nego u svoje ime, kao i u ime jednog dela Crkve koji misli isto ili slično koa oni po ovom pitanju. P.S. još je manje Crkva info služba SPC....moram malo da potkačim i info službu milan. and Srdjan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Атанасије и Амфилохије су овако правично и истински зборили, ономад, (седамдесетих и осамдесетих) кад су званични комунисти владали све у 16. Тад су још све очи биле упрте у Кумровец... Данас Србијом владају скривени-комунисти (Дачи, Тачи, Вучи...) чије су очи упрте у Брисел! Амфилохије и Атанасије су остали исти(нољубиви)! Srdjan, Ђорђе Р and Лела је реаговао/ла на ово 3 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Што рече Милан Ракић, биће веома занимљив Сабор. Једино штета што неће покренути нека важна питања пошто су већ донели дневни ред Сабора, па неће бити места за теме које су се дешавале задњих 6 месеци. Upravo tako, verovatno ce na Saboru glavni akcenat biti stanje u eparhiji Buenos ajireskoj i naravno Niski edikt... Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Patrijarh Irinej ogradio se u svoje ime i u ime Crkve od svih izjava i činjenja mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija i penzionisanog vladike Atanasija Jeftića na današnjem protestu na beogradskom Trgu Republike protiv briselskog sporazuma. "Mitropolit Amfilohije me je pitao da služi moleban u hramu i ja sam se sa tim saglasio. Sve drugo što je činjeno van hrama je njegova lična stvar i njegov lični istup iza kojih ne stojim ni ja, ni Sinod, ni Crkva", rekao je patrijarh Tanjugu. Mitropolit je na protestu protiv briselskog sporazuma služio moleban tokom kojeg se pomolio "za upokojenje Vlade, Skupštine Srbije i poginule na Kosovu i Metohiji". Upitan da prokomentariše izjavu penzionisanog vladike Atanasija Jevtića da ni ubijenog premijera Zorana Đinđića nije interesovala "nebeska Srbija", patrijarh je rekao da ga je i on, preko jednog od službenika Patrijaršije, pitao da li može da bude sa tim narodom na protestu. "Ja mu na to pitanje nisam odgovorio i on nije imao moju dozvolu da nastupi u gradu Beogradu", rekao je patrijarh Irinej. Blic Kakvo licjemerje Patrijarha, Mitropolit i Episkop su dve gromade i jedini su rekli šta ostali misle... iskreno.. Hrišćanski bez politikanstva kao Patrijaršija.. Svaka im čast! A Episkop Atanasije je još trpio artemitske napade...nije trebao i Parijarh tako da reaguje. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Ne može Patrijarh da kaže: "Mитрополит Aмфилохиjе ме jе питао да служи молебан у храму и jа сам се са тим сагласио. Све друго што jе чињено ван храма jе његова лична ствар и његов лични иступ иза коjих не стоjим ни jа, ни Синод, ни Црква", Pa trebali su onda da obuku trenerke i patike a ne sve onako paradno sa krstovima i panagijama na grudima da drze konfuzne politicke govore. Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Kakve političke govore? Toliko ste ostrašćeni da samo politiku vidite...Hristijani Bratijo.. Ovo je bila istina o stradanju Srba iz usta Mitropolita i Episkopa koji su na KiM-u..za raziku od Patrijaršije. Bitno je da je Kačavenda dobio orden velikoCrkvenog graditelja. NemanjaVa је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Sta da se radi, prvi medju jednakima se ogradjuje od izjava pojedinih jednakih. Prezivecemo. Propasti necemo. verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Како сада задовољно трљају рукама сви српски непријатељи, кад виде колико неслоге, колико опречних ставова, прања руку од ових-оних изјава, људи, догађаја. Све сам раскол и распад. Како су нас растурили па то је страшно, на свим плановима. Од целога народа САМО ДВА човека смеју нешто да кажу и обојица су монаси од преко 70 година, и сви их се одричу јер су некако превише...живахни, некако превише паметни и родољубиви. Копрца се живинче, не' да му одсеку главу! И сви их осудише, онај народ који воле, којим се поносе, е тај исти народ им окреће леђа и стиди их се, гледа пут Тачија, Дачића и Брисела, то су му бољи и поузданији пријатељи. Нека нам је Бог у помоћи, само он разуме шта је то што ми радимо. DYNABLASTER, Raymond Red Reddington, Batman and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 . http://www.novimagazin.rs/vesti/reakcije-na-govor-amfilohija-i-atanasija Zeebedee and Viktor Ljvovic је реаговао/ла на ово 2 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Нека нам је Бог у помоћи, само он разуме шта је то што ми радимо. Sumnjam da razume ... draganzzz је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Како сада задовољно трљају рукама сви српски непријатељи, кад виде колико неслоге, колико опречних ставова, прања руку од ових-оних изјава, људи, догађаја. Све сам раскол и распад. Како су нас растурили па то је страшно, на свим плановима. Од целога народа САМО ДВА човека смеју нешто да кажу и обојица су монаси од преко 70 година, и сви их се одричу јер су некако превише...живахни, некако превише паметни и родољубиви. Копрца се живинче, не' да му одсеку главу! И сви их осудише, онај народ који воле, којим се поносе, е тај исти народ им окреће леђа и стиди их се, гледа пут Тачија, Дачића и Брисела, то су му бољи и поузданији пријатељи. Нека нам је Бог у помоћи, само он разуме шта је то што ми радимо. Razumiju naši dušmani dobro sve. Samo smo mi Srbi kao ovce, biramo uvek retardirane i iskompleksirane na vlast. Ima tu i ispiranja mozga preko raznih NVO i findova, ali i naše nenormalnost i otpadije od Boga živoga. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука