Милан Ракић Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Ni Hristos nije tolerisao licemere po Hramu nego uzeo bic i isterao goveda napolje..... Да ли си ти увек тако "расположен" да људска бића називаш говедима, или пак пацовима? Да ли си свестан човече шта си ономад рекао/изјавио? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Имали су прилику и да ЈНА убија и тенковима гази албанске студенте у сред Приштине. И ја би баш волео да живим у таквој држави... Zasto nas tada velike sile nisu udarile po nosu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 bla bla truc truc lup lup....i nije bas ima neke sanse...trc prc lup lup bla bla.... Ne, Milisavljevicu. Imao je mnogo bolje sanse nego Militijad na Maratonu, Aleksandar kod Gaugamele, Skipion kod Zame, Martel kod Tuluza. Ali Bozija promisoa + neki losi potezi su doveli do toga da se sansa ne realizujeu pobedu. Dosta je bilo sa tim pranjem mozga da je knez Lazar isao u neko kamikaze samoubistvo a ne na vojnu pobedu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Да ли си ти увек тако "расположен" да људска бића називаш говедима, или пак пацовима? Да ли си свестан човече шта си ономад рекао/изјавио? Hristos je neke ljude nazivao porodima aspidinim,okrecenim grobovima da li ces i Njemu da sudis zbog toga? Ромејац је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Zasto nas tada velike sile nisu udarile po nosu? Evo zasto "I diplomatska pozicija nam je jaka jer smo rekli da hocemo Jugoslaviju bez Hrvata i Slovenaca." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Ne, Milisavljevicu. Imao je mnogo bolje sanse nego Militijad na Maratonu, Aleksandar kod Gaugamele, Skipion kod Zame, Martel kod Tuluza. Ali Bozija promisoa + neki losi potezi su doveli do toga da se sansa ne realizujeu pobedu. Dosta je bilo sa tim pranjem mozga da je knez Lazar isao u neko kamikaze samoubistvo a ne na vojnu pobedu. Kratusicu..moj zabludeli GMO pravoslavce..zasto si takav materijalista?Za tebe su verovatno i Apostoli Petar i Pavle bili kamikaze?I Sam Hristos verovatno kamikaza koja se zrtvovala za druge?E moj hriscanine.... Od ove ljubavi niko veće nema, da ko dušu svoju položi za prijatelje svoje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Hristos je neke ljude nazivao porodima aspidinim,okrecenim grobovima da li ces i Njemu da sudis zbog toga? Мени не пада на памет икоме да судим... Исус свакако није мислио на Шиптаре, а ти вероватно сматраш себе нелицемерним човеком зато што пледираш "дератизацију" неколико стотина хиљада људских бића... Аферим ти Сенко.... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Овде се јављају поједини Срби... http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Lazar se nije rukovodio silom koja mu preti vec svetinjom koju brani... Ovo je recenica Ljubomira Simovica... scenariste FILMA "boj na kosovu" Млађони је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Овде се јављају поједини Срби... Зар овај несрећник још увек постоји? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Зар овај несрећник још увек постоји? Неуспели клон Слободана Милошевића :laugh: Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Kratusicu..moj zabludeli GMO pravoslavce..zasto si takav materijalista?Za tebe su verovatno i Apostoli Petar i Pavle bili kamikaze?I Sam Hristos verovatno kamikaza koja se zrtvovala za druge?E moj hriscanine.... Od ove ljubavi niko veće nema, da ko dušu svoju položi za prijatelje svoje E moj Milisavljevicu jos kad bi ti znao sta je materijalizam i o cemu pricas mozda bi i imalo smisla da ti objasnim sto sta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Ако сам некада био критичан према неким потезима е. Амфилохија, све повлачим и скидам му капу за овај поступак. Свака част! Ако Црква не проговори о овом лудилу, ко ће. Суштина целе приче је једноставна: Србија је деценијама била уништавана комбинацијом унутрашње корупције, непоштења српских елита и народног страха и учмалости, и пропаганде и агресије која је долазила споља. Паклена спрега. И у свему томе српски народ је скоро увек тражио брза решења и утопистичке мегаломанске излазе. Зато смо брзо прихватили Тита, Југославију, комунизам, братство и јединство, Милошевића, а сада истим тим будаластим жалом прихватамо ЕУ, и зарад тога вршимо отворену, бруталну и најбеднију издању Косовског завета. Што је највећа иронија у свему - улазак у ЕУ само по себи са економског и социјалног становишта је изразито штетан поступак, и сама ЕУ се већ распада. Ми не би требали да улазимо у ЕУ чак и да нема овог питања Косова, јер применом здравих еконосмких политика у року од 10-20 година можемо да постанемо најбогатија земља региона и Европе. Оно што Немачка пре свега хоће је потпис, и на то не смемо никако пристати. Јер све је до нас, у нашим рукама је питање еконосмког и социјалног развоја Србије, а са развојем Србије поправиће се и наш политички и дипломатски положај. У свету има много више противника ове немачке политике према Србије него што ми можемо и да замислимо. Зато, овај потез власти је чин веле-издаје, и врхунског политичког дилентатизма. Ђорђе Р, Ромејац, obi-wan and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 E moj Milisavljevicu jos kad bi ti znao sta je materijalizam i o cemu pricas mozda bi i imalo smisla da ti objasnim sto sta. Ti si zivi primer materijaliste marksistickog kova...a najaca ti bila izjava da si trazio misli preko skenera....i da je um materijalne prirode..... 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Ti si zivi primer materijaliste marksistickog kova...a najaca ti bila izjava da si trazio misli preko skenera....i da je um materijalne prirode..... 0110_hahaha Milisavljevicu ti si zivi primer coveka, a puna ih Srbija, koji drlja neke reci po tastaturi a ne znam im ni znacenje a kamoli da bi jedni cistu smislenu izveo iz tih pojmova. U karton Koka Kole bih se kladio da ti bez Vikipedije pojma nemas o tome na koji pojam se odnosi rec materijalizam a na koji fizikalizam. Da ne govorim o necem dubljem sto bi ipak zahtevalo neke kognitivne sposobnosti. Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука