Jump to content

Одговорност и свест у заједници о проблемима младих

Препоручена порука

Vrlo verovatno vecina te dece je zloupotrebljena od starijih ali opet, ja uvek dam po nesto. Mozda bi im bilo i gore bez tog priloga. Ima jedna poslovica - Onom koji prosi daj pa makar i krunu da nosi.

јел си читао да је у италији просјачење мафијашки посо? Где гомила просјака ради за мафије.

Кажу да им доноси већи профит од проституције.

Ко зна колико пара које даш просјацима заврши на неким бембарама за мафију.

Иначе ето где социјализам не би био лош - упосполити просјаке да могу да зараде за основне намирнице.

Пошто би их на ретко ком нормалном послу примили, држава мало искористи свој положај направи неки бизнис где би радили просјаци.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

И готово већина цигани.

Наравно не замерам, само кажем.

Мене јако иритира кад дође циганче неко му да паре и оно оде купи цигаре.

Не дам. И углавном су то деца која просе за неког другог. Дакле те паре које се дају њима одлазе у џеп мајке или оца алкохоличара или тако неког.

Ова скунијева фора са чоколадицом није лоша.

Zato ja više volim da im kupim da jedu, tako sam bar sigurna. Sećam se da me je jednom devojčica od nekih 7-8 godina molila da joj kupim sendvič. Taman sam joj kupila sendvič, kad se pojavio tata sa flašom rakije, boli ga uvo. Srećom, mala je pojela sendvič.

Подели на овим сајтовима

Zato ja više volim da im kupim da jedu, tako sam bar sigurna. Sećam se da me je jednom devojčica od nekih 7-8 godina molila da joj kupim sendvič. Taman sam joj kupila sendvič, kad se pojavio tata sa flašom rakije, boli ga uvo. Srećom, mala je pojela sendvič.

Никад не знаш са просјацима. Не кажем да су лоши људи многи од њих су тренирани од детињства, алкохолизам и пороци су последица живота углавном.

Али треба друштво да се ангажује да им пружи шансу за другачији живот.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• 5 months later...

Петиција за помоћ родитељима деце са инвалидитетом

http://www.peticije24.com/pomoc_roditeljima_dece_sa_invaliditetom

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...
  • 1 year later...

Brat za sestru

MOguce da negde jos postoji ovakva tema(ja nisam uspela da je nadjem) ako postoji molim da ovu izbrisete,posto je vest stara,ali mislim da je interesantna za ovaj forum i zanima me misljenje forumasa o njoj.

http://www.magacin.org/2013/11/07/brat-za-sestru-ako-je-kasno-i-opasno-da-sama-ides-kuci-pozovi-brata/

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Niko nista ne misli o ovome?Lose?Dobro?Lajk,hejt?... :.mislise.

Evo ja na primer mislim da je divan primer lepih hiscanskih musko zenskih odnosa koji moze da ima i svoju obrnutu varijantu,nesto u cemu braci treba pomoc od sestara.

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Јел,она се враћа од неког баје , а ја сад треба да је пратим кући,онако "братски" joooj

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...