Chevalier Написано Мај 6, 2011 Пријави Подели Написано Мај 6, 2011 У ком манастиру? ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 7, 2011 Пријави Подели Написано Мај 7, 2011 У ком манастиру? 0102_laugh на овом морају да возе жичаром :group111: :group111: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 7, 2011 Пријави Подели Написано Мај 7, 2011 Wow! Svaka cast! Jesi ti pop medo pa imas kintu za ovakva zimovanja? Ovo bas fenomenalno izlgeda, bas ti zavidim... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Chevalier Написано Мај 7, 2011 Пријави Подели Написано Мај 7, 2011 Па за ово мора да је бар протојереј ставрофор.... 0203_cool 0203_cool ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 7, 2011 Пријави Подели Написано Мај 7, 2011 Па за ово мора да је бар протојереј стафрофор.... 0203_cool 0203_cool Zbunio si me u trenutku, ucinilo mi se da si napisao "семафор" пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aragorn Написано Мај 7, 2011 Пријави Подели Написано Мај 7, 2011 Па за ово мора да је бар протојереј стафрофор.... 4chsmu1 whackado Zbunio si me u trenutku, ucinilo mi se da si napisao "семафор" 0212_rolleyes 0110_hahaha dizzy999 greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 7, 2011 Пријави Подели Написано Мај 7, 2011 Wow! Svaka cast! Jesi ti pop medo pa imas kintu za ovakva zimovanja? Ovo bas fenomenalno izlgeda, bas ti zavidim... нисам свештено лице, ја сам лаик. имам посао, радим, зарађујем, плаћам рачуне себи и мајци, скупљао сам годину дана за ово зезање. прошле године у ово време сам радио физикалију на грађевини, а ове године радим у канцеларији, тако да не видим шта је ту ''елитно'' ... изгледа као буџованско место, ал веруј ми да је мање скупо него у истом интервалу Црња и Гора или Копаоник, кад погледаш колико и шта добијеш за исте паре. а они ове дане рачунају као ван сезоне, па су и цене боље до 20%, а мени ова егзотика доле топло 20-25 степени на језеру а горе око 0 на скијању далеко више одговара него да ме боли глава од топлоте на мору. за мене, то је место између Раја и земље. 0212_rolleyes клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 7, 2011 Пријави Подели Написано Мај 7, 2011 а мени ова егзотика доле топло 20-25 степени на језеру а горе око 0 на скијању далеко више одговара него да ме боли глава од топлоте на мору. за мене, то је место између Раја и земље. 0212_rolleyes А ни не спомињи ми то те врућине и главобоље на мору, ја на свом списку туристичких дестинација имам прекрижене све зермље које некакво море имају, па чак и цијеле континенте који су опкољени морем са сваке стране ко Аустралија, хахахаха! Те онда заобилазим и појединачно и глобално у цијелим групама, као цијелу Средњу Америку на примјер, пуно мора, мало земље. Та је исто аутоматски исклључена из мојих итинерара. А зато и сједим у Чешкој која никакво море нема осим тог пивног. Мора да сам морефобни некакав, ваљда! 0110_hahaha Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 7, 2011 Пријави Подели Написано Мај 7, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=3141.msg433405#msg433405 имам посао, радим, зарађујем, плаћам рачуне себи и мајци, скупљао сам годину дана за ово зезање. прошле године у ово време сам радио физикалију на грађевини, а ове године радим у канцеларији, тако да не видим шта је ту ''елитно'' ... prstgore 29dz8zk facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Мај 10, 2011 Пријави Подели Написано Мај 10, 2011 Ja batalila steper i vežbanje otkako sam povredila rame...jedino me izvlači pešačenje, ali ću probati danas da odradim nešto u kućnoj radinosti a da zaobiđem rame...booooojjiiii meeeeeeee.............. facenew22222222 Ljudi, pazite kad radite vežbe da ih odradite pravilno, zeznuto je kad se povrediš facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 Daklem...najbolje je ne raditi, kada naidje nagon...najbolje je sedeti mirno i cekati da taj nagon...ode....puffffffffff kafica Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=3141.msg430849#msg430849 date=1304505051] ja sam trenirao i ovo greengrin SK8 Rulez! rolsule su za piiiiiiiiiiiiiiiiiiip confused moja daska dada klapklap greengrinде си шминкеру, да видиш како је изгледала моја даска после коришћења greengrin greengrin greengrin Nadam se da je nisi koristio kao ovi Rusi... tek sad videh silne odgovore dada ma nisam, ja sam je koristio da lomim sebi noge, cevanice su mi bile reljefne i tako sam ih ocelicio ko oni kickboxeri sto besomucno udaraju u drvo, al cik da ih vidim da udaraju cevanicom 7 ply dasku popreko po ivici smej.gif e a jednom sam sebi punom tezinom presao preko kaziprsta sa tockom santa cruz Street Razor, tada sam shvatio zasto se zovu tako smej.gif skinuo sam kozu komplet odro ijao sto je to peklo aaaaaaaaaaaaa greengrin medo pedo, pa nije to moja daska orginal, neg slika s neta, moja je isto stilski obradjivana greengrin Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 ћути, ја сам успео себи руку да поломим, тачније шаку кад сам преломио даску дочекавши се на њу са метар и по ... изгледало је вероватно ко они снимци кад се слупају људи greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 e to se zove celicenje Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 e to se zove celicenje greengrin да, замало сам добио челик у шаци greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука