Chevalier Написано Април 22, 2011 Пријави Подели Написано Април 22, 2011 Ја од јесенас озбиљно планирам да се бацим на џудо... А тренирао сам аикидо... И крав магу нешто кратко... И рукомет целу основну и мало у средњој... t4431 ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 ja sam trenirao i ovo bliss jeeee SK8 Rulez! rolsule su za piiiiiiiiiiiiiiiiiiip moja daska klapklap Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malaMaia Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Ja trenirala rukomet nekad... Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 gay parada beckih decaka! Hristos vaskrse Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 ja sam trenirao i ovo SK8 Rulez! rolsule su za piiiiiiiiiiiiiiiiiiip 0442_feel moja daska dada bendoff 4chsmu1 4chsmu1де си шминкеру, да видиш како је изгледала моја даска после коришћења :bla: dada aman клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Idem u teretanu. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=3141.msg430849#msg430849 date=1304505051] ja sam trenirao i ovo SK8 Rulez! rolsule su za piiiiiiiiiiiiiiiiiiip 0110_hahaha moja daska dada 0110_hahaha smej.gif де си шминкеру, да видиш како је изгледала моја даска после коришћења greengrin greengrin greengrin Nadam se da je nisi koristio kao ovi Rusi... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Лепир Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Спуштањем тегова. Хроничар свакодневнице Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 5, 2011 Пријави Подели Написано Мај 5, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=3141.msg430849#msg430849 date=1304505051] ja sam trenirao i ovo greengrin SK8 Rulez! rolsule su za piiiiiiiiiiiiiiiiiiip greengrin moja daska dada greengrin greengrin де си шминкеру, да видиш како је изгледала моја даска после коришћења greengrin greengrin greengrin A, vi dvoje ste skejteri.. Znači, ovi iz *braza moraju da begaju od vas, jel'... 0102_laugh Russian Skinheads Vs Skaters Video.flv такви су јаки само у групи или са приручним предметима ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 5, 2011 Пријави Подели Написано Мај 5, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=3141.msg430849#msg430849 date=1304505051] ja sam trenirao i ovo 0102_laugh SK8 Rulez! rolsule su za piiiiiiiiiiiiiiiiiiip greengrin moja daska greengrin greengrin greengrin де си шминкеру, да видиш како је изгледала моја даска после коришћења greengrin greengrin greengrin Nadam se da je nisi koristio kao ovi Rusi... никад нисам користио од предмета, а престао сам да се бијем пре крштења. dada клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 5, 2011 Пријави Подели Написано Мај 5, 2011 To što ga zovu Medo Brutalo mora da ima neki razlog.. greengrin A onaj tamo je blaster, pištolj... greengrin језик кости ломи greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Мај 5, 2011 Пријави Подели Написано Мај 5, 2011 Ја сам својевремено , а било је то пре неких 30-ак година тренирао у картинг клубу и то оне мало јаче са мењачем. Ала сам га реко :229229229: greengrin greengrin greengrin ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aragorn Написано Мај 5, 2011 Пријави Подели Написано Мај 5, 2011 Mene interesuje da li se neko ovde bavi nekim sportom ozbiljno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 5, 2011 Пријави Подели Написано Мај 5, 2011 Mene interesuje da li se neko ovde bavi nekim sportom ozbiljno. Па свако ко редовно тренира,је нешто озбиљно. Ако мислиш професионално то је већ друго dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 5, 2011 Пријави Подели Написано Мај 5, 2011 до пре два дана, скијањем kolo2 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука