Jump to content

Којим спортом се баве форумаши ЖРУ?

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

• Одговори 508
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

zju koji ludaci, od ovih treba bezati 1312_womens a specijalka im je da oruzijem odvale od batina protivnika dok lezi na zemlji bliss jeeee

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

ako ne bi bilo lucky puncha ili dewastating blowa, fajt sa jednim od tih manijaka bi potrajao dugo kolko god da si spretan, jer i oni su, a usput su i ludi i verovatno mogu da trpe bol dugo, tako da bi bilo iznurujuce i verovatno i komedija, iako opasni su- oce i da ujedu bliss jeeee

tako da ne isplati se nista osim bezanja 1312_womens

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

jes stvarno marshall arts VIP stadaradim :cheesy2:

ajmo jel ima neko jaci, neki ninja mozda?! :group111:

PS: ja nisam isao na takmicenja samo sam se bavio street fightom, tj tacnije receno bio sam primoran 1312_womens

Подели на овим сајтовима

Od 1976 godine se bavim aktivno karateom, schoto kan karate tradicionalni, ne ovo sakatanje i nogatanje kao danas. Doduse zadnje dvije godine nisam trenirao, ali sada pocinjem ponovo.

Nosilac sam crnog pojasa cetvrti dan i osvojio sam nekoliko medalja na nacionalnim i internacionalnim prvenstvima.

Bio sam juniorski prvak Crne Gore 1977 godine, dva puta vicesampion Grne Gore za seniore, ekipni prvak Velike Britanije, vicesampion Bavarske, vicesampion internacionalnog otvorenog prvenstva Bavarske, prije otprilike 14 godina, sto je bilo moje zadnje takmicenje. Ali sada se ponovo aktiviram.

Takodje sam trcao duge staze, trcao sam minhenski maraton, sada sam se udebljao i moram da smrsam.

Kao sto vidite, najaci sam na ovom forumu.

јесте, да. 1312_womens :group111: stadaradim

Подели на овим сајтовима

Чиме се бавим, свачим помало, у задње вријеме како сам оматорио највише растезањем, натезањем, дрнцањем и свирањем по живцима фашоунцима, нацковима, сатанистима и паган-хевиметал младунцима, таквој тој разљућеној људској младунчади на Јоу-тјубе и Фејсибоку! Хонорани кротитељ у сатанистичком обданишту.

:229229229: :cheesy2: :group111:  1312_womens  stadaradim womens

Подели на овим сајтовима

Чиме се бавим, свачим помало, у задње вријеме како сам оматорио највише растезањем, натезањем, дрнцањем и свирањем по живцима фашоунцима, нацковима и паган-хевиметал младунцима, таквој тој разљућеној људској младунчади на Јоу-тјубе и Фејсибоку! Хонорани кротитељ.

Zavrone, da li si ti u stvari onaj Cejovic???

Vidis da obadvojica ne spavamo a kasno je.

Ovako mozemo da postanemo sumnjivi.

Подели на овим сајтовима

Чиме се бавим, свачим помало, у задње вријеме како сам оматорио највише растезањем, натезањем, дрнцањем и свирањем по живцима фашоунцима, нацковима и паган-хевиметал младунцима, таквој тој разљућеној људској младунчади на Јоу-тјубе и Фејсибоку! Хонорани кротитељ.

Zavrone, da li si ti u stvari onaj Cejovic???

Vidis da obadvojica ne spavamo a kasno je.

Ovako mozemo da postanemo sumnjivi.

Evo ovdje u tom mom albumu možeš vidjet moju sliku,

ako bude ista ko ta tvoja onda to bude problem!

http://www.forum.hr/showthread.php?t=403545

Tamo su slike, moraš okrećat, okrećat!

Подели на овим сајтовима

Којим 'оћеш.  :cheesy: 4chsmu1

Тренутно кошарком највише. dada

Јаоо кад будемо одиграли баскет,ниси свестан да ћу те на кромпирчету оставити  dada

Znam da se zezash, brat...... :cheesy: 4chsmu1

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

greengrin trčanje, rekreativno.

Петровић Станислава

„А ово је вјечни живот да познају Тебе јединога истинитог Бога кога си послао Исуса Христа“ Јн. (17, 3)

Бог створи прво Адама и Еву, а послије Стеву. 

Подели на овим сајтовима

Којим 'оћеш.  0409_feel 4chsmu1

Тренутно кошарком највише. dada

Јаоо кад будемо одиграли баскет,ниси свестан да ћу те на кромпирчету оставити  0205_whistling

Znam da se zezash, brat...... 0205_whistling 4chsmu1

0205_whistling Па једино братски да те пустим.Два поена,прво што си православац,друго што сам исто са Косова као ја  0205_whistling

Подели на овим сајтовима

Страх ме, коштало би те мече. dada Што мрзим кад ми Косовци имамо такву привилегију у Србији, па то ти је оно....Смрт! :cheesy: Кад је била мала матура - велико срце, и онда долази директор и каже нам пред полазак, ''Покажите да нисте такви каквим вас они сматрају''. На наше питање, ''а каквим нас то сматрају''' ? А директор одговара '' па као да ми Косовци не знамо за компјутер, никада нисмо видели град као што је Бгд, и сл. глупости. Кад сам дош'о тамо, беше испред неке школе, кад оно куда - год сам се окренуо, сви бленули у мене, к'о да сам са марса дош'о..... leteti Да не поверујеш. 7896634

Него, ајт наврати вечерас око пола 7 да ти објасним неке ствари..... 4chsmu1 4chsmu1

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

tennis-blog-novak-djokovic-pool2.jpg

Само не у базену... 4chsmu1

А што?  :cheesy:  Баш је у фулу.... leteti 7896634

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...