Jump to content

Којим спортом се баве форумаши ЖРУ?

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

Nekad trenirao

Немој Меда да те види.Дај му анализу целог тела,са 50 година ћеш имати проблема са здрављем.Борилачке вештине нису спортови.Ето Меда тако мисли,а ти пази како представљаш џудо,кад Кудо није прошао добро.  :djetalina:

Pa u Judo nema povreda  0205_whistling

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

• Одговори 508
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Nekad trenirao

Немој Меда да те види.Дај му анализу целог тела,са 50 година ћеш имати проблема са здрављем.Борилачке вештине нису спортови.Ето Меда тако мисли,а ти пази како представљаш џудо,кад Кудо није прошао добро.  :bla:

Pa u Judo nema povreda  0102_laugh

Ма не занима ГА!!!Тамо где људи једне на друге ударају то није хришћански и то није добро да гледамо.Јел знаш ти да су тако римљани стављали у кавез људе да се боре.То је то исто,животиње без мозга.

0205_whistling :djetalina:

Подели на овим сајтовима

Nekad trenirao

Немој Меда да те види.Дај му анализу целог тела,са 50 година ћеш имати проблема са здрављем.Борилачке вештине нису спортови.Ето Меда тако мисли,а ти пази како представљаш џудо,кад Кудо није прошао добро.  :)

Pa u Judo nema povreda  :bla:

Ма не занима ГА!!!Тамо где људи једне на друге ударају то није хришћански и то није добро да гледамо.Јел знаш ти да су тако римљани стављали у кавез људе да се боре.То је то исто,животиње без мозга.

0205_whistling :djetalina:

Pa ja ne znam ni jedan sport koji je hrišćanski  0102_laugh

4chsmu1

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

Немој Меда да те види.Дај му анализу целог тела,са 50 година ћеш имати проблема са здрављем.Борилачке вештине нису спортови.Ето Меда тако мисли,а ти пази како представљаш џудо,кад Кудо није прошао добро.  :)

а да престанеш меду да интерпретираш по својем сакатом виђењу?  :bla:

узми сад лепо медине постове и види шта је меда писао, па покушај да се оправдаш  dada

Nekad trenirao

Немој Меда да те види.Дај му анализу целог тела,са 50 година ћеш имати проблема са здрављем.Борилачке вештине нису спортови.Ето Меда тако мисли,а ти пази како представљаш џудо,кад Кудо није прошао добро.  :cheesy:

Pa u Judo nema povreda  staniiiiiii

greengrin greengrin

у ова два поста си се тако излупетао и наклеветао како скоро није.  :D

вероватно ти не одговара што сам ти оплео оно крвничко убијање у мма .mislise.

Подели на овим сајтовима

Nekad trenirao

Немој Меда да те види.Дај му анализу целог тела,са 50 година ћеш имати проблема са здрављем.Борилачке вештине нису спортови.Ето Меда тако мисли,а ти пази како представљаш џудо,кад Кудо није прошао добро.  .mislise.

:D greengrin

Pa ja ne znam ni jedan sport koji je hrišćanski  greengrin

:)

како то?
Подели на овим сајтовима

Nekad trenirao

Немој Меда да те види.Дај му анализу целог тела,са 50 година ћеш имати проблема са здрављем.Борилачке вештине нису спортови.Ето Меда тако мисли,а ти пази како представљаш џудо,кад Кудо није прошао добро.  .mislise.

:D greengrin

Pa ja ne znam ni jedan sport koji je hrišćanski  greengrin

Па нпр. тенис, што не би био хришћански? А шта значи да је спорт хришћански или да није?

Нпр. кад Ноле или Надал онако признају да је добра лоптица, па чак и кад судија другачије досуди - па то су праве људине и хришћани.

Подели на овим сајтовима

Nekad trenirao

Немој Меда да те види.Дај му анализу целог тела,са 50 година ћеш имати проблема са здрављем.Борилачке вештине нису спортови.Ето Меда тако мисли,а ти пази како представљаш џудо,кад Кудо није прошао добро.  0442_feel

Pa u Judo nema povreda  0442_feel

joooj:)

Pa ja ne znam ni jedan sport koji je hrišćanski  smej.gif

0442_feel

како то?

Тако што није добро да се много бавиш спортом.Брус Ли је умро рано,зато што је тренирао 15-18 сати дневно!!!

Оћеш да умремо са 50 година?

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=3141.msg444211#msg444211 date=1305835491]

Немој Меда да те види.Дај му анализу целог тела,са 50 година ћеш имати проблема са здрављем.Борилачке вештине нису спортови.Ето Меда тако мисли,а ти пази како представљаш џудо,кад Кудо није прошао добро.  womens

а да престанеш меду да интерпретираш по својем сакатом виђењу?  not_i

узми сад лепо медине постове и види шта је меда писао, па покушај да се оправдаш  dada

Nekad trenirao

Немој Меда да те види.Дај му анализу целог тела,са 50 година ћеш имати проблема са здрављем.Борилачке вештине нису спортови.Ето Меда тако мисли,а ти пази како представљаш џудо,кад Кудо није прошао добро.  not_i

Pa u Judo nema povreda  0442_feel

:) 0442_feel

у ова два поста си се тако излупетао и наклеветао како скоро није.  joooj

вероватно ти не одговара што сам ти оплео оно крвничко убијање у мма 0442_feel

Не не не,никакво лупетање,то си причао све,само сам ја мало обликовао то,да можемо мало да се насмејемо,али ту је суштина,но проблемо.

Чуј клеветање  smej.gif

Ниси ми ништа оплео,ја имам 10 спорта која више волим да гледам.Ајде да кажеш нешто о кошарци па да разумем,али да се бринем за мма..мислиммм  womens

Подели на овим сајтовима

...пар година контам да се мало опробам онако аматерски у боксу...има у мом граду клуб ал ме срамота отићи..све мушки..па сам контала да за почетак купим врећу и рукавице а имам брата који зна кик бокс..чисто да видим како је то..е сад да не булазним..и тај осјећај какав је кад неког звекнеш...наравно ко заслужи... joooj

Подели на овим сајтовима

...пар година контам да се мало опробам онако аматерски у боксу...има у мом граду клуб ал ме срамота отићи..све мушки..па сам контала да за почетак купим врећу и рукавице а имам брата који зна кик бокс..чисто да видим како је то..е сад да не булазним..и тај осјећај какав је кад неког звекнеш...наравно ко заслужи... 0110_hahaha

facenew22222222

Па зависи зашто хоћешда идеш да тренираш?Са врећом и рукавицама можеш све исто што и на боксу са тим мушкарцима.Плус може брат да те тренира.

Подели на овим сајтовима

аха..значи  све може и са врећом..то ми теба..само..велика или она средња...требам и ноге и руке...брат каже да може и она средња.Мада...паднем у искушење...да одем у клуб...да видим како то раде профи...

Подели на овим сајтовима

Па лепо је кад радиш са неким заједно,може да ти постане досадно кад радиш са својом врећом и статична си.Скупи хграбрости мало и иди са мушкарцима,има да те прихвате тамо,јер ћеш бити једина жена.

Много је боље кад се ради у групи и већи ефекат можеш да добијеш?

Ја да сам на твом месту ишао бих у клуб?Јер техничке долове можеш да научиш са тренерима веома добро,ово ако радиш сама,то можеш доста снагу и тело можеш лепо да обликујеш.Али без спаринга није то то.Тако да мој предлог је клуб  facenew22222222

Подели на овим сајтовима

Хвала..хвала на информацијама..кад и ако скупим храбрости да одем.. 0110_hahaha

Па ја мислим да имаш храврости.Јер ко је луд да иде на бокс,а да нема храбрости?  facenew22222222

Подели на овим сајтовима

Nekad trenirao

Немој Меда да те види.Дај му анализу целог тела,са 50 година ћеш имати проблема са здрављем.Борилачке вештине нису спортови.Ето Меда тако мисли,а ти пази како представљаш џудо,кад Кудо није прошао добро.  :)

Pa u Judo nema povreda  0110_hahaha

facenew22222222 0110_hahaha

Pa ja ne znam ni jedan sport koji je hrišćanski  0110_hahaha

како то?

Тако што није добро да се много бавиш спортом.Брус Ли је умро рано,зато што је тренирао 15-18 сати дневно!!!

Оћеш да умремо са 50 година?

ха-ха ... ха. врло смешно. не буди отрован и кисео  :)

за Бруса Лија се свашта прича, од тога да је умро од можданог удара па до тога да је отрован.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...