Бартендаз Написано Мај 20, 2011 Пријави Подели Написано Мај 20, 2011 Ljudi stavio sam smajli 4chsmu1 Mada kad god sam bio na nekom stadionu... nisam se ponašao hrišćanski... ali sad to menja temu ... o navijačima itd. Брате све што сам писао ја,је била шала на рачун Меде,наравно знаћеш ако ниси прескочио неке странице које смо исписали.Има спортова који су хришћански. За мене су то-Кошарка,Тенис,Стони тенис,одбојка,пливање,сви у води,кајак и сл.Значи сви могу да се назову хришћанским. Добро реално мма не може,не може ни фудбал,не може ни рукомет. Али ово је глупо да овако делимо спортове.Далеко да хришћанин не сме да се бави њима. сад сам ја збуњен, што није фудбал или рукомет хришћански? 4chsmu1није подела, већ је питање шта није насиље над личношћу. може сваки спорт да то буде, ако ћемо право, ал је поента у хришћанину а не у спорту- он га чини и делује хришћански кроз њега. ал ако хришћанин врши насиље над ближњим, како је то хришћанство? Pa mislio sam npr.ako pratis fudbal znas onda De Jonga..on je brate krljac najveci na svetu.Ne treba da se bavi fudbalom,pa sam mislio,jer je i fudbal grub sport,osim kad igra Barselona heheeh Rukomet to je ubijanje od batina zesce!!! Slazem se sa celim tvojim postom. girl_jumping Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 20, 2011 Пријави Подели Написано Мај 20, 2011 Slazem se sa celim tvojim postom. онда схваташ и за фудбал, рукомет и било који други спорт bighugbighug клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan Skaric Написано Јун 29, 2011 Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 Inace ja sam Dejan iz Vranja student teologije i presednik Ragbi 13 kluba Soko Vranje,a i igrac,u ragbiju sam vec 3 godine... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 29, 2011 Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 добродошао брате 7896634 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јун 29, 2011 Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 Inace ja sam Dejan iz Vranja student teologije i presednik Ragbi 13 kluba Soko Vranje,a i igrac,u ragbiju sam vec 3 godine... Jel znas Niske Imperatore Drug mi je tu trenirao,a i gledao sam njihov jednom. Dobrodosao inace prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Јун 29, 2011 Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 Inace ja sam Dejan iz Vranja student teologije i presednik Ragbi 13 kluba Soko Vranje,a i igrac,u ragbiju sam vec 3 godine... Dobrodosao Ragbi... Nisam znala da kod nas postoje ragbi klubovi i tereni za ragbi...? Hm, jel to bese ona igra sa odelima kao za hokej i loptom sto lici na badem? "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јун 29, 2011 Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 Inace ja sam Dejan iz Vranja student teologije i presednik Ragbi 13 kluba Soko Vranje,a i igrac,u ragbiju sam vec 3 godine... Dobrodosao 4chsmu1 Ragbi... Nisam znala da kod nas postoje ragbi klubovi i tereni za ragbi...? Hm, jel to bese ona igra sa odelima kao za hokej i loptom sto lici na badem? smej.gif smej.gif smej.gif prstgore A ovom se malo zavrtelo u glavi greengrin greengrin greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Јун 29, 2011 Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 Pa jeste, to je to... i u hokeju imaju naramenice... Bas gruba igra... ili sam ja imala prilike da vidim samo te hardcor segmente... putem sredstava javnog informisanja, doduse... Da li se stvarno bacaju igraci u gomili na jednog? Nisam stekla utisak da je ragbi razvijen sport kod nas? prstgore "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 29, 2011 Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 ја могу да ђускам овако, мада да сам противнички играч било би ми смешно ово за остало се обратите неким корпулентним људима што воле да се крљају, ја сам пре за тенис prstgore клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 29, 2011 Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 ja sam skoro pocela da se bavim slobodnim penjanjem .svima bi preporucila taj sport није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 29, 2011 Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 Tenis, pa baš dobro, trebaju nam i oni koji dobro trče. Mada mogu da zamislim našeg trenera, o. Ivana, kako viče: Medoo, Medoo, ne u taj pravac, u drugi praaavac, trči u drugi praaavac!!! 1000000001010 кхм, правац је у оба смера 1340_womens с тим, колико сам упознат у рагби и амерички фудбал, централни (квотербекови) играчи су они који мућкају главом и добро трче клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јун 29, 2011 Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 Фудбал и амерички фудбал. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan Skaric Написано Јул 8, 2011 Пријави Подели Написано Јул 8, 2011 Ragbi je preteca,americkog fudbala,trenutno u nasoj Srbiji postoji 10tak klubova,a sport je samo na prvo oko grub,jer sve se odigrava pod strogim pravilima,mi ne nosimo stitnike,osim gume za zube,sundjeraste kapice za glavu i jos par sitnih stvari...I ja mislim da je sport dobra stvar da se kroz to posebno omladina nauci pravim vrednostima...Evo mi na primer idemo sutra u jedan nas Manastir gde je potrebna pomoc oko odredjenih poslova... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јул 12, 2011 Пријави Подели Написано Јул 12, 2011 Фудбал, амерички фудбал и тенис. Da li jos uvek treniras americki fudbal i gde? Да, али не играм више активно. У мом месту. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дража Написано Јул 13, 2011 Пријави Подели Написано Јул 13, 2011 Некада кошарка и...то је то. За остале спортове нисам заинтересован. P.S. "Некада" у горњој реченици представља давно прошло вријеме (:291291291:) што значи да већ (пре)дуго не играм. "Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15) http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука