Милан Меденица :) Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 и шта осећаш док гледаш пеглање по глави и кад тебе поглају у главу ? 0212_rolleyes клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 и шта осећаш док гледаш пеглање по глави и кад тебе поглају у главу ? thank_you777 Не знам да опишем осећај,уживам једноставно,као кад гледам фудбал.немам речи да опише,осим да уживам. А нико ме никад није пеглао по глави,не не овај друг што тренира он ме испеглао неколико пута,али сам имао кацигу,тако да ми ништа није било.Мени је тешко да га први ударим,увек чекам да они мене ударе,да имам "разлог" тј.да имам снаге да кренем и ја на њих.То ти ваљда довољно говори колико нисам неки крвничар и жељан крви. Иначе ово у партеру је феноменално,рвемо се 15 минута,полуге,тамо овамо,ноге,руке,и само хоћеш још још још..ја бих ти исто препоручио да пробаш.Наравно у партеру то су полуге,тако да ако сте опрезни не можете да се повредите,не можете ни у спарингу ,ако имате кациге. Е сад мени се све врат истегао,али није ми било жао. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 Мене зову Рале-пегла, тако да ћемо још дискутовати на ту тему, Бартендазу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 Мене зову Рале-пегла, тако да ћемо још дискутовати на ту тему, Бартендазу. Па можда те зову Ратко пегла,јер бацаш пеглу тј.повраћаш после пијанке thank_you777 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 Мене зову Рале-пегла, тако да ћемо још дискутовати на ту тему, Бартендазу. Па можда те зову Ратко пегла,јер бацаш пеглу тј.повраћаш после пијанке thank_you777 Претпоставио сам да ће ти бити најјефтиније да то тако схватиш, али то не значи и да ћеш јефтино проћи... ... ... ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 Мене зову Рале-пегла, тако да ћемо још дискутовати на ту тему, Бартендазу. Па можда те зову Ратко пегла,јер бацаш пеглу тј.повраћаш после пијанке :cheesy: Претпоставио сам да ће ти бити најјефтиније да то тако схватиш, али то не значи и да ћеш јефтино проћи... ... ... ... Подсети ме на Гагија Тешановића... Окрени на 7:25 Па на 8:20 кад се девојка два пута пољуби са њим,а он је повуче ка себи да је пољуби још једном и каже 3 пута 0304_smile4 smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 I posle mracnjak propagira nasilje... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 intermezzo.. http://www.youtube.com/watch?v=BPcJwODgMc4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 Па на 8:20 кад се девојка два пута пољуби са њим,а он је повуче ка себи да је пољуби још једном и каже 3 пута womens Одличан је! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 I posle mracnjak propagira nasilje... nesiguran још горе, ти га дистрибуираш у најгорем могућем облику 0212_rolleyes клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 Nekad trenirao ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 и шта осећаш док гледаш пеглање по глави и кад тебе поглају у главу ? nesiguran Не знам да опишем осећај,уживам једноставно,као кад гледам фудбал.немам речи да опише,осим да уживам. А нико ме никад није пеглао по глави,не не овај друг што тренира он ме испеглао неколико пута,али сам имао кацигу,тако да ми ништа није било.Мени је тешко да га први ударим,увек чекам да они мене ударе,да имам "разлог" тј.да имам снаге да кренем и ја на њих.То ти ваљда довољно говори колико нисам неки крвничар и жељан крви. Иначе ово у партеру је феноменално,рвемо се 15 минута,полуге,тамо овамо,ноге,руке,и само хоћеш још још још..ја бих ти исто препоручио да пробаш.Наравно у партеру то су полуге,тако да ако сте опрезни не можете да се повредите,не можете ни у спарингу ,ако имате кациге. Е сад мени се све врат истегао,али није ми било жао. 0212_rolleyes укратко, ложење на адреналин, ролетна.постоје тако конструктивније, чак благотворне, методе да уживаш у том осећају а не да се табаш са неким. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 lol sta je ovo 0212_rolleyes izgleda mu se smucilo kad je video svojih ruku delo nesiguran mislim na onog sto povratja Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 Nekad trenirao Немој Меда да те види.Дај му анализу целог тела,са 50 година ћеш имати проблема са здрављем.Борилачке вештине нису спортови.Ето Меда тако мисли,а ти пази како представљаш џудо,кад Кудо није прошао добро. 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 lol sta je ovo 0102_laugh izgleda mu se smucilo kad je video svojih ruku delo 0205_whistling mislim na onog sto povratja Ма убио се од алкохола :djetalina: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука