Jump to content

Којим спортом се баве форумаши ЖРУ?

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

Bartabadzijas 0205_whistling pa ti izgleda nisi probao skijanje cim tako pricas, pa to je jedan od najtrip osecaja, ne moze da se opise recima kolko je dobro 0205_whistling

Надам се да ћу пробати.Нисам ја рекао ништа против скијања,гледао сам то на телевизији пре доста често.Него сам само хтео да му кажем,да као што он ужива у скијању,ја тако уживам у Фјодору.Не уживам толико у осталима,волим Дијаза да гледам исто,и Мирка Филиповића.

Никад нисам био на зимовању,тако да нисам имао ни прилике.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 508
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

pusti uzivanje u Fjodoru lol 0205_whistling uzivaj ti na skijanju u sopstvenom telu 0212_rolleyes da vidis sta je to, kad opalis spust bez cvikera pa ti od brzine suze oci a ushi shushte ko mlazni avijon a jedan pogresan potez i pretvaras se u onu kuglu ko u crtanom filmu, a tek kad naidjes na led a ono sve struze da se ukakis i tesko kontrolises skije, a pored tebe provalija bato i gatje se tresu a adrenalin pumpa li pumpa i tako nonstop 0205_whistling

inace na skijanju sam zaradio najvecu modricu koju sam ikada video uzivo, tako da ne mislis da je to nesto za mlakonje

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

@Raktko 1:53 objasnio!

Ево ја мом пријатељу Меди предлажем борилачку вештину која се зове Кудо,то је нешто као бивши карате.Мада то може да се назове и ММА,али се ради са кацигама,тако да не може да дође до повреда о којима прича Меда.

Може једино ако те тресне неко ко убија на место,али само ти се заврти у у глави и толико.

Спорт постоји 10 година и постаће вероватно веома популаран.

Медо погледај..

Надам се да нећеш сад да лупиш нешто,ово сам чувао за крај  0205_whistling 0205_whistling 0212_rolleyes

Подели на овим сајтовима

pusti uzivanje u Fjodoru lol 0205_whistling uzivaj ti na skijanju u sopstvenom telu 0212_rolleyes da vidis sta je to, kad opalis spust bez cvikera pa ti od brzine suze oci a ushi shushte ko mlazni avijon a jedan pogresan potez i pretvaras se u onu kuglu ko u crtanom filmu, a tek kad naidjes na led a ono sve struze da se ukakis i tesko kontrolises skije, a pored tebe provalija bato i gatje se tresu a adrenalin pumpa li pumpa i tako nonstop 0205_whistling

А не не,тамо где могу да сломим,руку,ногу или живот да изгубим на глупост то немој да ми пропоручујеш.Све све,али се никад не играм са животом,ја не ризикујем ни са гаражице кад скачем  0212_rolleyes

Могу ја да уживам у спарингу,ако хоћу,али ја више волим баскет,фудбал и кантер.  0212_rolleyes

Подели на овим сајтовима

e onda si mlakonja 0205_whistling 0212_rolleyes

a da vidis kakvu sam polugu sam sebi napravio na skijanju, to ne postoji u tim MMA, to je bio cvor od nogu i nisam mogao da se ispetljam a nagib staze pa skoro 90 stepeni, spaso me jedan skijas lol 0205_whistling

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

pa jesam, tusiram se mlakom vodom, Warmduscher sto bi rekli nemci 0205_whistling

Подели на овим сајтовима

pusti uzivanje u Fjodoru lol 0205_whistling uzivaj ti na skijanju u sopstvenom telu :cheesy: da vidis sta je to, kad opalis spust bez cvikera pa ti od brzine suze oci a ushi shushte ko mlazni avijon a jedan pogresan potez i pretvaras se u onu kuglu ko u crtanom filmu, a tek kad naidjes na led a ono sve struze da se ukakis i tesko kontrolises skije, a pored tebe provalija bato i gatje se tresu a adrenalin pumpa li pumpa i tako nonstop 0212_rolleyes

А не не,тамо где могу да сломим,руку,ногу или живот да изгубим на глупост то немој да ми пропоручујеш.Све све,али се никад не играм са животом,ја не ризикујем ни са гаражице кад скачем  0212_rolleyes

Могу ја да уживам у спарингу,ако хоћу,али ја више волим баскет,фудбал и кантер.  0212_rolleyes

можеш да се изломиш само ако си пијан или горд на скијама.

тако да ћеш одма искусити последицу сусрета са потцењивањем планине - добијеш батине 0205_whistling

бар се сам са собом бориш, а не да треба неко да те бије или ти њега.

као што рекох, не видим поенту у пасивној крвожедности, па још и називањем тога спортом.

сасвим је нешто друго борити се у некој незавидној ситуацији ал ово је чисто надјачавање, и то лишено смисла.

Подели на овим сајтовима

e onda si mlakonja 0205_whistling :cheesy:

a da vidis kakvu sam polugu sam sebi napravio na skijanju, to ne postoji u tim MMA, to je bio cvor od nogu i nisam mogao da se ispetljam a nagib staze pa skoro 90 stepeni, spaso me jedan skijas lol 0205_whistling

Какве то везе има да сам ја млакоња.То што не желим да глупо изгубим живот?Ок,зови ме млакоњом.

Ја сам овако смирен и нисам нека паљевина,али ти и ја 1 на 1,мма,искидо бих те  0212_rolleyes 0212_rolleyes  0212_rolleyes

Подели на овим сајтовима

vidis li smajlije i kontekst 0205_whistling pricamo drugarski ovde, mislim kolko smo na forumu valjda vec kontas da je svaki moj drugi post sala 0212_rolleyes

a kakvo bre gubljenje zivota, pa osim ako ne igras ping pong ili bambington svaki sport moze da bude opasan, al kao sto medolino rece, ako nisi gord i ne preforsiravas se suludo onda nema frke

a to dal bi me iskidao ne znam, ja sam dead game 0205_whistling

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=3141.msg443108#msg443108 date=1305742906]

pusti uzivanje u Fjodoru lol 0205_whistling uzivaj ti na skijanju u sopstvenom telu :cheesy: da vidis sta je to, kad opalis spust bez cvikera pa ti od brzine suze oci a ushi shushte ko mlazni avijon a jedan pogresan potez i pretvaras se u onu kuglu ko u crtanom filmu, a tek kad naidjes na led a ono sve struze da se ukakis i tesko kontrolises skije, a pored tebe provalija bato i gatje se tresu a adrenalin pumpa li pumpa i tako nonstop 0212_rolleyes

тако да ћеш одма искусити последицу сусрета са потцењивањем планине - добијеш батине 0205_whistling

као што рекох, не видим поенту у пасивној крвожедности, па још и називањем тога спортом.

сасвим је нешто друго борити се у некој незавидној ситуацији ал ово је чисто надјачавање, и то лишено смисла.

Па добро не знам баш тачно,како ми је описао изгледало је као да може.Гледао сам они иду у цик цак скијаши,паралелно ставе скије тако да могу да се зауставе веома лако.То сам видео.

Хоћеш да кажеш да Кудо није добар спорт?Пусти сад ту крвожедност,бијем се и рвем са другарима,која црна крвожедност,уживамо у томе!

Подели на овим сајтовима

znas li ti da je meni predak najjaci crnogorski fajter, zvao se Gojak(Go i jak), a iz plemena Rovcana 0205_whistling ne znam jesi nekad drzo rovca prstima? e to je to 0205_whistling

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=3141.msg443108#msg443108 date=1305742906]

pusti uzivanje u Fjodoru lol 0212_rolleyes uzivaj ti na skijanju u sopstvenom telu :) da vidis sta je to, kad opalis spust bez cvikera pa ti od brzine suze oci a ushi shushte ko mlazni avijon a jedan pogresan potez i pretvaras se u onu kuglu ko u crtanom filmu, a tek kad naidjes na led a ono sve struze da se ukakis i tesko kontrolises skije, a pored tebe provalija bato i gatje se tresu a adrenalin pumpa li pumpa i tako nonstop 0212_rolleyes

Могу ја да уживам у спарингу,ако хоћу,али ја више волим баскет,фудбал и кантер.  :cheesy:

Па добро не знам баш тачно,како ми је описао изгледало је као да може.Гледао сам они иду у цик цак скијаши,паралелно ставе скије тако да могу да се зауставе веома лако.То сам видео.

Хоћеш да кажеш да Кудо није добар спорт?Пусти сад ту крвожедност,бијем се и рвем са другарима,која црна крвожедност,уживамо у томе!

пусти ме кудоа, не врдај.

причам ти о овом крљању што гледаш, да је пасивна крвожедност.

ако имаш другачије објашњење, ја сам рад чути га  prstgore

друго је игра међу равнима, надам се да се не крљате убилачки као ови у рингу  0205_whistling

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=3141.msg443127#msg443127 date=1305743667]

pusti uzivanje u Fjodoru lol womens uzivaj ti na skijanju u sopstvenom telu :cheesy: da vidis sta je to, kad opalis spust bez cvikera pa ti od brzine suze oci a ushi shushte ko mlazni avijon a jedan pogresan potez i pretvaras se u onu kuglu ko u crtanom filmu, a tek kad naidjes na led a ono sve struze da se ukakis i tesko kontrolises skije, a pored tebe provalija bato i gatje se tresu a adrenalin pumpa li pumpa i tako nonstop womens

А не не,тамо где могу да сломим,руку,ногу или живот да изгубим на глупост то немој да ми пропоручујеш.Све све,али се никад не играм са животом,ја не ризикујем ни са гаражице кад скачем  greengrin

Могу ја да уживам у спарингу,ако хоћу,али ја више волим баскет,фудбал и кантер.  greengrin

пусти ме кудоа, не врдај.

причам ти о овом крљању што гледаш, да је пасивна крвожедност.

ако имаш другачије објашњење, ја сам рад чути га  prstgore

друго је игра међу равнима, надам се да се не крљате убилачки као ови у рингу  4chsmu1

Не знам,немам друго објашњење,значи волим да гледам.Али пре нисам волео,од кад сам гледао Мирка и Фјодора почео сам да пратим.У великим професионалцима има мени само уживање,јер тсу толико истренирани и моћни,да је уживање да гледаш какву технику имају.

Ја ти опет кажем,гледам само хеви категорију,Фјодор,Вердум и сл.И гледам Диазове мечеве..ето лупам ти..значи нисам никакав фанатик.

Не врдам за Кудо,него сам ти га предложио лепо за тебе,ти врдаш је о кудоу не можеш ништа лоше да кажеш.  greengrin

Нр крљамо се,имамо другара што тренира то,он се рве са нама,па кад хоће да заврши он за 3 секунде заврши то,али да нас не повреди.А ми се лагано,углавном полуге на врат у партеру,а овако се ударамо лагано,ког завалимо у главу мало му дамо паузу,али добро нико не воли да призна да му није добро,адреналин те погоди  greengrin

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...