Милан Меденица :) Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=3141.msg439750#msg439750 date=1305418114] лик је табач, православац или не. замисли да му се деси да убије човека joooj можеш да се ложиш колико оћеш, самог анђела да ставиш у ринг мени би то било убијање :bla: dance67890 0110_hahaha Па човече замисли да ти се деси да скренеш са стазе и одеш у три лепе и погинеш?Дај молим те,оћеш да кажеш да требамо сви да играмо школице и да треба да скијамо? bendoff Свако ту иде на одговорност своју,никад нисам видео да у уфц у,мма је дошло до смрти. Фјодор углавном ради полуге,тако да је то може да се назове "православним" начином побеђивања 4chsmu1 Шалим се..њему је то посао,не знам сад информацију да ли је од малена био побожан,али то су све истренирани борци,то су ударци 500-1100 кг..али колико су они удараца добили,они све то могу сад да издрже.На мечу Фјодор Силва,који је Фјдород изгубио то су били ударци срце да те заболи,он на земљи и овај само у главу бије 10-15 секунди,а овај се бори и даље. Он кад би звекно тебе и мене наравно да би смо били мртви,али он се бије са професионалцима,које не може да убије! знаш шта, то је убијање и сакаћење и са равнима, звао га ти часним или не, спортом или како год. табач био православан или не. шта мислиш које су последице толиких и тако јаких удараца у главу ? јел знаш шта су мождани хематоми и контузије? знаш ли како и због чега настају? шта мислиш што падају у несвест и што губе контролу над моторним функцијама, поготово над очима? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 16, 2011 Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=3141.msg440309#msg440309 date=1305497869] [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=3141.msg439750#msg439750 date=1305418114] лик је табач, православац или не. замисли да му се деси да убије човека joooj можеш да се ложиш колико оћеш, самог анђела да ставиш у ринг мени би то било убијање :bla: :) Па човече замисли да ти се деси да скренеш са стазе и одеш у три лепе и погинеш?Дај молим те,оћеш да кажеш да требамо сви да играмо школице и да треба да скијамо? sHa_sarcasticlol Свако ту иде на одговорност своју,никад нисам видео да у уфц у,мма је дошло до смрти. Фјодор углавном ради полуге,тако да је то може да се назове "православним" начином побеђивања Шалим се..њему је то посао,не знам сад информацију да ли је од малена био побожан,али то су све истренирани борци,то су ударци 500-1100 кг..али колико су они удараца добили,они све то могу сад да издрже.На мечу Фјодор Силва,који је Фјдород изгубио то су били ударци срце да те заболи,он на земљи и овај само у главу бије 10-15 секунди,а овај се бори и даље. Он кад би звекно тебе и мене наравно да би смо били мртви,али он се бије са професионалцима,које не може да убије! знаш шта, то је убијање и сакаћење и са равнима, звао га ти часним или не, спортом или како год. табач био православан или не. шта мислиш које су последице толиких и тако јаких удараца у главу ? јел знаш шта су мождани хематоми и контузије? знаш ли како и због чега настају? шта мислиш што падају у несвест и што губе контролу над моторним функцијама, поготово над очима? Знам,али какве везе има са њима то?Они се баве тиме јер то воле,то је њима сад посао и тако зарађују своју плату.Они веома добро знају све то,али то је њихов ризик. Федор је можда и зато изгубио први меч у животу после 8 година,зато што је хтео на брзину да заврши меч,извукао руку из полуге и онда је опет вратио да заврши брже меч. sHa_sarcasticlol Тиихх бре Медо увек налазиш неке разлоге које немају везе са мозгом,чисто да тераш контру... greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 16, 2011 Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 па да, нема баш никакве везе, само што примају ударце у главу ... стално. па праве себи и другима микро контузије које чак немају ни времена да се санирају како треба, операције на лобањи и мозгу мало-мало ради попуштања притиска и санирања повреда од подлива. а у 50 већ моторика ослаби толико да климају главом, руке не стоје мирно, саплиће се о степеник, носи наочаре јер не може лако да контролише очне мишиће а нема диоптрију, заплиће док прича, да не помињем рану деменцију и губитке памћења, приде воловско срце које не сме да престане да тренира ... једном речју: инвалид. а са друге стране жице узвици: удри, сломи, онесвести ... убиј. активни садизам и пасивни канибализам наслађивања патњом, болом и крвљу два човека који се глођу ко пси. изговор за ''спорт''. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 17, 2011 Пријави Подели Написано Мај 17, 2011 па да, нема баш никакве везе, само што примају ударце у главу ... стално. па праве себи и другима микро контузије које чак немају ни времена да се санирају како треба, операције на лобањи и мозгу мало-мало ради попуштања притиска и санирања повреда од подлива. а у 50 већ моторика ослаби толико да климају главом, руке не стоје мирно, саплиће се о степеник, носи наочаре јер не може лако да контролише очне мишиће а нема диоптрију, заплиће док прича, да не помињем рану деменцију и губитке памћења, приде воловско срце које не сме да престане да тренира ... једном речју: инвалид. а са друге стране жице узвици: удри, сломи, онесвести ... убиј. активни садизам и пасивни канибализам наслађивања патњом, болом и крвљу два човека који се глођу ко пси. изговор за ''спорт''. Хоћеш да кажеш да је Рагби бољи спорт? Јел разумеш ти да никог не занима шта ће он радити са 50 година.Опет ти кажем он воли то да ради,и то ради на сопствену одговорност..Ти мислиш да ови што дувају траву сваки дан неће да има никакав утицај на њихово тело?Али дувају јер им се дува,и пију јер им се пије,али нико не размишља шта ће да им буде за 30 година. Имаш предрасуда према овом спорту,тако да ове твоје приче о повредама главе,стварно не стоје.Јер они то врло добро знају,и сад треба Меда да дође да им објасни шта може да им се деси.Смешно.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 17, 2011 Пријави Подели Написано Мај 17, 2011 pa ako realno pogledas meda mlakonja je u pravu, al opet sve sto radis sebi radis, njihov izbor sta sad, al zna se ko je master u borilackoj vestini- onaj ko odradi da do borbe ni ne dodje, al dobro to vec nije sportski jel greengrin Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 17, 2011 Пријави Подели Написано Мај 17, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=3141.msg440628#msg440628 date=1305550224] па да, нема баш никакве везе, само што примају ударце у главу ... стално. па праве себи и другима микро контузије које чак немају ни времена да се санирају како треба, операције на лобањи и мозгу мало-мало ради попуштања притиска и санирања повреда од подлива. а у 50 већ моторика ослаби толико да климају главом, руке не стоје мирно, саплиће се о степеник, носи наочаре јер не може лако да контролише очне мишиће а нема диоптрију, заплиће док прича, да не помињем рану деменцију и губитке памћења, приде воловско срце које не сме да престане да тренира ... једном речју: инвалид. а са друге стране жице узвици: удри, сломи, онесвести ... убиј. активни садизам и пасивни канибализам наслађивања патњом, болом и крвљу два човека који се глођу ко пси. изговор за ''спорт''. Хоћеш да кажеш да је Рагби бољи спорт? Јел разумеш ти да никог не занима шта ће он радити са 50 година.Опет ти кажем он воли то да ради,и то ради на сопствену одговорност..Ти мислиш да ови што дувају траву сваки дан неће да има никакав утицај на њихово тело?Али дувају јер им се дува,и пију јер им се пије,али нико не размишља шта ће да им буде за 30 година. Имаш предрасуда према овом спорту,тако да ове твоје приче о повредама главе,стварно не стоје.Јер они то врло добро знају,и сад треба Меда да дође да им објасни шта може да им се деси.Смешно.. не причамо о рагбију, слично насилном спорту. ја не разумем да те не занима у ком ће стању бити тај човек са 50, или дуваџија са 30. greengrin како можеш да гледаш и уживаш, поврх свега да игноришеш да се убијају ко животиње? bendoff и немам предрасуде, очигледно је, а последице су искључиво медицинске природе. ајде, кажи ми ЈЕДНУ корисну ствар која се роди од оваквог убилачког ''спорта'', како за гледаоца тако и за учесника? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 17, 2011 Пријави Подели Написано Мај 17, 2011 pa ako realno pogledas meda mlakonja je u pravu пиј млекце bendoff greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 па да, нема баш никакве везе, само што примају ударце у главу ... стално. па праве себи и другима микро контузије које чак немају ни времена да се санирају како треба, операције на лобањи и мозгу мало-мало ради попуштања притиска и санирања повреда од подлива. а у 50 већ моторика ослаби толико да климају главом, руке не стоје мирно, саплиће се о степеник, носи наочаре јер не може лако да контролише очне мишиће а нема диоптрију, заплиће док прича, да не помињем рану деменцију и губитке памћења, приде воловско срце које не сме да престане да тренира ... једном речју: инвалид. а са друге стране жице узвици: удри, сломи, онесвести ... убиј. активни садизам и пасивни канибализам наслађивања патњом, болом и крвљу два човека који се глођу ко пси. изговор за ''спорт''. Хоћеш да кажеш да је Рагби бољи спорт? Јел разумеш ти да никог не занима шта ће он радити са 50 година.Опет ти кажем он воли то да ради,и то ради на сопствену одговорност..Ти мислиш да ови што дувају траву сваки дан неће да има никакав утицај на њихово тело?Али дувају јер им се дува,и пију јер им се пије,али нико не размишља шта ће да им буде за 30 година. Имаш предрасуда према овом спорту,тако да ове твоје приче о повредама главе,стварно не стоје.Јер они то врло добро знају,и сад треба Меда да дође да им објасни шта може да им се деси.Смешно.. не причамо о рагбију, слично насилном спорту.ја не разумем да те не занима у ком ће стању бити тај човек са 50, или дуваџија са 30. greengrin како можеш да гледаш и уживаш, поврх свега да игноришеш да се убијају ко животиње? 0110_hahaha и немам предрасуде, очигледно је, а последице су искључиво медицинске природе. ајде, кажи ми ЈЕДНУ корисну ствар која се роди од оваквог убилачког ''спорта'', како за гледаоца тако и за учесника? Па не причамо,али он је доста сличан овом спорту?Можемо да их упоредимо,да видимо и те животиње? Није да ме не занима у каквом ће стању бити,него њих не занима,њима је то сад посао,а ја волим да гледам њихов посао. Волим да гледам тај спорт,зато што волим да гледам људе који су физички јаки,надмудују један другог,постоје разне вештине и волим да гледам како их користе,молим те пусти ме тих прича за женице,као онај професор из лајања на звезде кад каже "Кад се додирују тим знојавим телима..." :291291291: Ајде ти мени кажи од скијања ког ђавола ја имам од њега,и као учесник и као гледалац?Па ћу ти ја рећи исто..ајде баш ме занима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 Погледајте на 3:23 какав је Федор лик. А и цео клип је сјајан. http://www.youtube.com/watch?v=lx-7tEAPymw&feature=related Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 Погледајте на 3:23 какав је Федор лик. А и цео клип је сјајан. http://www.youtube.com/watch?v=lx-7tEAPymw&feature=related Ово гледам по ко зна који пут,један од најбољих мечева свих времена.Мирко Филиповић се стварно борио крвнички.Али погледај ти величину Фјодора кад му он даје руку,а овај му победио брата. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 Волим да гледам тај спорт,зато што волим да гледам људе који су физички јаки,надмудују један другог,постоје разне вештине и волим да гледам како их користе,молим те пусти ме тих прича за женице,као онај професор из лајања на звезде кад каже "Кад се додирују тим знојавим телима..." facenew22222222 Ајде ти мени кажи од скијања ког ђавола ја имам од њега,и као учесник и као гледалац?Па ћу ти ја рећи исто..ајде баш ме занима. па добро, лепо ја кажем да је пасивна крвожедност. који бре спорт, људи се БИЈУ!где си видео да се људи бију, сем у насилним и контактним спортовима? у скијању? dada ја ти причам о спорту, не о тучама. сасвим је свеједно да ли ћеш да се лемаш на улици, у подруму, или у рингу - арени гладијатора. само се сети чему су служиле прве арене - да се покажу побеђени какве су ''животиње'': малтене демонски звучи, да се ђаво наруга творевини. да не помињем Рим и хришћане. facenew22222222 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 Волим да гледам тај спорт,зато што волим да гледам људе који су физички јаки,надмудују један другог,постоје разне вештине и волим да гледам како их користе,молим те пусти ме тих прича за женице,као онај професор из лајања на звезде кад каже "Кад се додирују тим знојавим телима..." greengrin Ајде ти мени кажи од скијања ког ђавола ја имам од њега,и као учесник и као гледалац?Па ћу ти ја рећи исто..ајде баш ме занима. па добро, лепо ја кажем да је пасивна крвожедност. који бре спорт, људи се БИЈУ!где си видео да се људи бију, сем у насилним и контактним спортовима? у скијању? greengrin ја ти причам о спорту, не о тучама. сасвим је свеједно да ли ћеш да се лемаш на улици, у подруму, или у рингу - арени гладијатора. само се сети чему су служиле прве арене - да се покажу побеђени какве су ''животиње'': малтене демонски звучи, да се ђаво наруга творевини. да не помињем Рим и хришћане. crvenilo Бла бла бла... Дај пусти ме молим те тих јефтиних прича! Они који тренирају ово могу себе да заштите,углавном се тако и почиње,касније кад напредују могу да постану професионалци. Е сад мало погледај колико су смешни твоји ставови. Ти очигледно људе делиш на хришћане и нехришћане,па онда свако ко није хришћанин,тај треба да буде лепо одбачен.Прво да схватиш да је тренирање и професионализам две различите ствари. 95% њих(бораца) вероватно не верује у Бога.То јесу звери,које немају мозга и то је тачно.На западу је ово веома популарно,никог не занима да ли је то хришћански или није. Слушај ти "да се ђаво наруга творевини"? :291291291: Ја гледај Фјодора,јер је православац,велики борац,најјачи човек на свету.Гледам и друге борце,али нисам знао да је то грех,или да некаквих веза то има са мном.Сад ћеш ти да кажеш,уживаш да гледаш како се пребијају?Не знам шта да ти кажем,не волим да се бијем,али сам уживао док сам са другарима радио спаринг,и док смо се рвали у партеру.Прелеп осећај,али не значи да сам животиња,и да сад ти треба да глумиш неког хришћанина већег од бораца. Иди на пм да кажеш Дејану да не иде више на часове Бразилске џџ,ипак је он Хришћанин.Још је и главни Администратор на форуму. greengrin Кажи ми шта мислиш јел се Фјодор исповеда кад неког измлати и рингу?Баш ме занима? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 приметио сам колико могу да се заштите, поготово од контузије кад га тресне по лобањи 0110_hahaha па тако једно 1 000 000 пута за време каријере 4chsmu1 а то што си ти извукао, и то врло нетачно, из мојих ставова, мислим да је безвезе да се браним или оправдавам кад једноставно није тачно. тако да ћу само игнорисати. 0203_cool а твоји коментари о томе како се словесна природа човека поистовећује са бесловесном је хула на творевину, да не кажем на Творца, где сам ја јасно напоменуо да то је ђаволска ствар и да је то уствари ругање Богу. да сам на његовом мест, ја бих то баталио. надам се да ти је јасније моје мишљење о табању. 4chsmu1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 Од 1:00 до 3:04! Непоновљив лик, непоновљив! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 Bartabadzijas 0110_hahaha pa ti izgleda nisi probao skijanje cim tako pricas, pa to je jedan od najtrip osecaja, ne moze da se opise recima kolko je dobro 0110_hahaha Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука