Милан Меденица :) Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 е овом са 0:33 се истоветно десило што и мени !!! :cheesy2: управо због оваквих падова никад нисам радио гелендере 0110_hahaha 0110_hahaha 0102_laugh клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мика Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 гледам задњи снимак....па нек ми неко каже да је рагби најгрубљи спорт...кукуууу Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 OVO SU ZIVOTINJE!NEMA DRUGIH! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 стварно се бију крвнички ... ово уопште не капирам ко спорт. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 стварно се бију крвнички ... ово уопште не капирам ко спорт. Ма види само фацу овом Џејсму,он дечко не зна где се налази,duplo sve vidi.. Ovo je po meni bas sport.Znaci treniznci 5 sati dnevno..ne sme manje smej.gif pa vidi dal nije sport smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=3141.msg439666#msg439666 date=1305413622] стварно се бију крвнички ... ово уопште не капирам ко спорт. Ма види само фацу овом Џејсму,он дечко не зна где се налази,duplo sve vidi.. Ovo je po meni bas sport.Znaci treniznci 5 sati dnevno..ne sme manje smej.gif pa vidi dal nije sport smej.gif јесте, баш је спорт да се пеглаш са неким 5 сати дневно ... спорт који се зове убијање 4chsmu1 види ова два генијалца smej.gif smej.gif bangin bangin smej.gif smej.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 Медо пази шта причаш о овом спорту ми имамо православци имамо најјачег човека на свету.Велики верник Фјодор,који увек на крају меча каже "СЛАВА БОГУ".И помене православце. Погледај молим те овај видео и погледај разлику између Американца,невеспитаног и напаљеног,и скромног,православца. Стварно ми је оставио утисак,вреди да се погледа и меч такође. Меч: И наравно песма коју сам дуго тражио,којом Фјодор улази у ринг,посвећена њему од његовог духовника. Наравно ово не препуручујем само Меди,већ и свима осталима који нису гледали. smej.gif за Фјодора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 лик је табач, православац или не. замисли да му се деси да убије човека 0203_cool 0110_hahaha можеш да се ложиш колико оћеш, самог анђела да ставиш у ринг мени би то било убијање smej.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=3141.msg439750#msg439750 date=1305418114] лик је табач, православац или не. замисли да му се деси да убије човека joooj можеш да се ложиш колико оћеш, самог анђела да ставиш у ринг мени би то било убијање :bla: 0110_hahaha 7896634 Па човече замисли да ти се деси да скренеш са стазе и одеш у три лепе и погинеш?Дај молим те,оћеш да кажеш да требамо сви да играмо школице и да треба да скијамо? greengrin Свако ту иде на одговорност своју,никад нисам видео да у уфц у,мма је дошло до смрти. Фјодор углавном ради полуге,тако да је то може да се назове "православним" начином побеђивања 0409_feel Шалим се..њему је то посао,не знам сад информацију да ли је од малена био побожан,али то су све истренирани борци,то су ударци 500-1100 кг..али колико су они удараца добили,они све то могу сад да издрже.На мечу Фјодор Силва,који је Фјдород изгубио то су били ударци срце да те заболи,он на земљи и овај само у главу бије 10-15 секунди,а овај се бори и даље. Он кад би звекно тебе и мене наравно да би смо били мртви,али он се бије са професионалцима,које не може да убије! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 mozda i ne moze da ubije ako ima vrh skill, i naravno Boziju pomoc, Bog je rekao "ne ubij!", a ne ne "bij!" 0409_feel Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 Браво за Емелианенка! Браво за Бартендаза што је поставио ово! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 mozda i ne moze da ubije ako ima vrh skill, i naravno Boziju pomoc, Bog je rekao "ne ubij!", a ne ne "bij!" 0102_laugh 0102_laugh @Ratko Za ovakvu legendu kakav je on,malo je ovo! eheeeej Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 Гледао сам пуно клипова са њим и када тренира са браћом, и борбе, али нисам до сада видео она два прва клипа што си поставио. Одлични су! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 Гледао сам пуно клипова са њим и када тренира са браћом, и борбе, али нисам до сада видео она два прва клипа што си поставио. Одлични су! Јел си гледао оно спаринг са братом,а све га удара у главу,овај као да не осећа 0102_laugh комирао сам се од смеха тад eheeeej Fedor Emelianenko - The God of MMA Брате кад неко преживи ово на 3:10 онда стварно треба да му се дапоштовање! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 To više nisu normalni ljudi, i zato mi se i ne sviđa cela ta UFC-priča i ostalo. Borilački sportovi uvek su bili, jedni više drugi manje, povezani sa duhovnosti, spiritualizmom, filozofijom, sa kulturom itd. Ovi su lepo uspeli da sve to izbace i otvore vrata raznim manjijacima i psihićima, gde, ako bi te takav jedan napao, pomaže jedino pištolj ili puška. Стварно не знам шта си хтео да кажеш?Каква духовност,филисофија,спиритуализам?Нема потребе да те ико од њих нападне,сви су они свесни своје снаге и знају да не смеју да се играју са њом.Мислим гледао сам видео кад је један уфц или мма борац,јурио неког на улици да бије,јер је овај ударио неку девојку?Не знам шта је било,али реално,ја се више плашим оних психића и манијака,који нису јаки као они,а спремни су да ти шипком или циглом отворе главу. Hristos vaskrse Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука