Chevalier Написано Април 20, 2011 Пријави Подели Написано Април 20, 2011 Бразилски џиуџицу ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 20, 2011 Пријави Подели Написано Април 20, 2011 Изломићете руке једни другима. Боље да возите бицикло. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 20, 2011 Пријави Подели Написано Април 20, 2011 Hehe, to sa slomljenom rukom sam i ja pomislio..)) Ali mi ne bi bili muški ako ne bi voleli da se malo rvamo, zar ne.. facenew22222222 Море, рвемо се са лепшим половинама. И бајс. И пуна капа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Chevalier Написано Април 20, 2011 Пријави Подели Написано Април 20, 2011 А од бајса страда простата... facenew22222222 ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 20, 2011 Пријави Подели Написано Април 20, 2011 А од бајса страда простата... facenew22222222 Добро, не мора бајс, али нешто тако слично, нешто шмекерски. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 20, 2011 Пријави Подели Написано Април 20, 2011 vec par godina redovno posecujem teretanu, rekreativo naravno... Колико бацаш из бенча? Ne radim powerlifting, tako da ne mogu da se pohvalim nekim impozantnim tezinama... moj :group111: je prilagodjen kategoriji body fitness... a inace radne serije su mi sa 85-90kg max (8- 10 ponavljaja) пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 20, 2011 Пријави Подели Написано Април 20, 2011 otprilike ovim: prvo mesis ... dobro za bicepse i tricepske a u zavisnosti od polozaja tela onda i za trbusnjake.... onda uzmes oklagiju .... pa razvlacis.... pa na kraju obilazis oko stola... u zavisnosti od polozaja tela... i tvrdoce testa treniraju se razlicite grupe misica... a evo i slike greengrin.gif' class='bbc_emoticon' alt='slava3' /> greengrin.gif' class='bbc_emoticon' alt='greengrin' /> greengrin.gif' class='bbc_emoticon' alt='greengrin' /> greengrin.gif' class='bbc_emoticon' alt='greengrin' /> greengrin.gif' class='bbc_emoticon' alt='greengrin' /> greengrin.gif' class='bbc_emoticon' alt='greengrin' /> greengrin.gif' class='bbc_emoticon' alt='greengrin' /> greengrin.gif' class='bbc_emoticon' alt='greengrin' /> greengrin.gif' class='bbc_emoticon' alt='greengrin' /> greengrin A u slobodno vreme trcim... greengrin i vozim biciklo ... omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 20, 2011 Пријави Подели Написано Април 20, 2011 Јесу то кифлице? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 20, 2011 Пријави Подели Написано Април 20, 2011 Haha... zaboravila si podlaktice ^^ Ovakve sportove i ja volim... mada vise kao sudija nego kao ucesnik slava3 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 20, 2011 Пријави Подели Написано Април 20, 2011 jednom do dva puta nedeljno kiflice pitice i slicno..... vazno je da se oklagija koristi.... i kao sto sam rekla zavisno od polozaja tela i misica koji su na redu da se "razradjuju" a onda se sve to dopuni sa jedno 15-45 km zavisno od toga da li se trci ili vozi bicikla MAPOMENA: vezbam sama ..... inace nema efekta!!! slava3 omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 20, 2011 Пријави Подели Написано Април 20, 2011 Да знаш, Глокси, све ми се више и више свиђаш, и сигурно да ћу те узети у обзир када будем одлучивао о, сада већ трећој, женидби. Другачија си. Некако посебна. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 20, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 20, 2011 Brazilski džijudžicu što reče Chevalier. Težište je na rvanju na parteru, dakle na podu. Ovo sam i ja danas pokušavao 0442_feel Овако нешто су и мене учили на првом тренингу бразилске џиуџице. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 20, 2011 Пријави Подели Написано Април 20, 2011 Да знаш, Глокси, све ми се више и више свиђаш, и сигурно да ћу те узети у обзир када будем одлучивао о, сада већ трећој, женидби. Другачија си. Некако посебна. :drugarstvo: algabacaju :group111: 0442_feel 0203_cool greengrin greengrin 4chsmu1 :bla: 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 21, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 21, 2011 Brazilski džijudžicu što reče Chevalier. Težište je na rvanju na parteru, dakle na podu. Ovo sam i ja danas pokušavao мајкл Овако нешто су и мене учили на првом тренингу бразилске џиуџице. Koliko si dugo trenirao? oko 2 meseca Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 21, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 21, 2011 Ja mislio da si godinama trenirao.. dada nisam nažalost.Mnogo mi se dopada sport ali zbog vremena nikada ne uspevam da malo ozbiljnije se posvetim njemu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука