Млађони Написано Новембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 Милосављевић и Sudija, можд ви црвени нисте научили да плћате туђе власинштво...али то је обичај... ја тамо пљујем по социјализму, и онда ти дођеш да ми кажеш да сам црвени,ахахах колико си ти дечко рашрафрљен од реалности или тешко тролујеш .... дечко ракета како кажемо хахаха oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 ја тамо пљујем по социјализму, и онда ти дођеш да ми кажеш да сам црвени,ахахах колико си ти дечко рашрафрљен од реалности или тешко тролујеш .... дечко ракета како кажемо хахаха Никако да укапираш... Није битно твоје политичко опредељење, већ начин размишљања. Твоје пожртвовано политиканство до нивоа диктатуре коју проповедаш кроз Вулинову ЧКу и Вучићев стаљинизам. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 Твоје пожртвовано политиканство до нивоа диктатуре коју проповедаш кроз Вулинову ЧКу и Вучићев стаљинизам. Као што рекох или си ћорав, или нешто горе.... сам види шта ти фали.. ал ја сам овде највише против црвених и црвеног размишљања. Ми социјалисти обично отварамо теме у којима пропагирамо либертаријанизам и рона паула... https://www.pouke.org/forum/topic/30028-%D0%BA%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D0%BC-%D0%BA%D0%B2%D0%B0%D0%B7%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D0%BC/#entry966925 И приповедамо Вучићев стаљинизам тако што прозивамо његове економске мере: https://www.pouke.org/forum/topic/29488-lazo-genije-u-cilju-informisanja-clanova-ovog-foruma/ Стварно си као што рекох.. ДЕЧКО РАКЕТА.... ако већ решиш да прозиваш неког гледај да ти прозивка има везе са реалношћу овако само лупеташ да сам црвени.... бламираш се, кад цео форум зна да сам либертаријанац... дакле КАПИРАМ ДА ПОЈМА НЕМАШ... ((: oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 Као што рекох или си ћорав, или нешто горе.... сам види шта ти фали.. ал ја сам овде највише против црвених и црвеног размишљања. Ми социјалисти обично отварамо теме у којима пропагирамо либертаријанизам и рона паула... https://www.pouke.org/forum/topic/30028-%D0%BA%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D0%BC-%D0%BA%D0%B2%D0%B0%D0%B7%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D0%BC/#entry966925 И приповедамо Вучићев стаљинизам тако што прозивамо његове економске мере: https://www.pouke.org/forum/topic/29488-lazo-genije-u-cilju-informisanja-clanova-ovog-foruma/ Стварно си као што рекох.. ДЕЧКО РАКЕТА.... ако већ решиш да прозиваш неког гледај да ти прозивка има везе са реалношћу овако само лупеташ да сам црвени.... бламираш се, кад цео форум зна да сам либертаријанац... дакле КАПИРАМ ДА ПОЈМА НЕМАШ... ((: Погледај само свој начин комуникације, одма делиш епитете...(администрација?)..ето зашто си црвени, између осталог. теби треба нешта...а то је васпитање... „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 Погледај само свој начин комуникације, одма делиш епитете...(администрација?)..ето зашто си црвени, између осталог. теби треба нешта...а то је васпитање... Притом први ме назовеш црвеним, лажеш о мени како подржавам Вучића, и када ти докажем да си изнео једну клевету..... онда кукаш како делим епитете, јер сам те назвао дечком-ракетом....? Смешно.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 Срушио се војни авион код Чачка http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/134/%D0%A5%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0/1445038/%D0%A1%D1%80%D1%83%D1%88%D0%B8%D0%BE+%D1%81%D0%B5+%D0%B2%D0%BE%D1%98%D0%BD%D0%B8+%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BE%D0%BD+%D0%BA%D0%BE%D0%B4+%D0%A7%D0%B0%D1%87%D0%BA%D0%B0.html Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 Jedna minimalna produktivnost mora uvek da se zadrži, pa pravili samo male avione i bespilotne letelice.. То једино и постоји... За сад... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Ministar vojni za "Blic": Nema novca za nove "migove" Srbija ne odustaje od novih aviona za VS, ali ministar odbrane Bratislav Gašić kaže da treba „imati u vidu stvarne mogućnosti države“. Vojska Srbije je jedan od najbolje uređenih sistema naše države - Vremena nisu laka. Kupovina tih sredstava nije planirana iz budžetskih sredstava za ovu godinu, ali oni ostaju deo plana o kome će odlučivati država. Mi ove godine nastavljamo započete modernizacije borbenih sredstava i njihov remont, imaćemo značajna opremanja i infrastrukturna ulaganja, a prioriteti su dalje opremanje jedinica Vojske Srbije koje se upućuju u mirovne misije, nabavka opreme za jedinice Vojske Srbije po modelu M-21, vazduhoplovstvo treba da dobije nove školske avione „Lasta“, nastavljamo razvijanje našeg telekomunikacionog sistema, a poboljšaćemo i uslove za bezbedno skladištenje ubojnih sredstava... - kaže Gašić. http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/463080/Ministar-vojni-za-Blic-Nema-novca-za-nove-migove Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Ja kupio neke pločice za wc, možda mi ministar može pomoći? Zawisza, Зосима and verum est in beer је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Ja kupio neke pločice za wc, možda mi ministar može pomoći? ИгорМ and Зосима је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Hahaha,blesavi ste...nego oni stari migovi 29 što imamo,jel su u upotrebi i da li su unapređeni? "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Hahaha,blesavi ste...nego oni stari migovi 29 što imamo,jel su u upotrebi i da li su unapređeni? To sadasnji ministar sigurno ne zna jer je do 2008 godine bio samo diplomirani keramicar. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 diplomirani keramicar. jedan od najpoštenijih poslova na Svetu! Nek crknu dušmani! Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Шалу на страну, али испаде човек реалан. Није као ови предходни, заједно са Вучићем, који су обећавали чудеса. Овај човек лепо рече да нема пара. Испада да су мајстори поштенији од ових школованих политичара. Jeste, barem ne laže, a jel izdaje fiskalni račun? (tj. jel izdavao?) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Он је паушалац. Vaistinu paušalac! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука