Jump to content

Mlekadžije

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 31
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Nego, ona granica za otrove i dalje je ista 0.5?

За нас Србе та доза је дозвољена и када је у питању конзумирање алкохола у саобраћају (ако није промењено пуд утицајем млаких западњака).

Шала на страну. Како је могуће да је по једним истраживањима одређена доза афлатоксина дозвољена и није штетна, а по другима јесте штетна. Ако је штетна онда је штетна за све људе. Ко то одређује и на основу чега ?

Подели на овим сајтовима

Ovo je pocetak...

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

video sam juče na vukajliji cecinu sliku na posteru a ispod natpis MLEKO zar nije najbolje da ga reklamira krava... ili tako nešto

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

0102_laugh

Karleuša: "Moja kravica ima veštačke zube, silikone, 4 nanogice i puna je koke!"

Karleuša je povodom nove kampanje za mleko sa Cecom kao jednim od zaštitnih lica postavila nekoliko pitanja. Na prvom mestu to da li ova poruka znači da je mleko koje reklamira Ražnatovićeva namenjeno samo Srbima posle čega je konstatovala: "Verovatno niko drugi ne bi mogao da svari toliku količinu aflatoksina i kriminogena."

jk_1366622731_670x0.jpg
"Deco, moram da vas pripremim Legija je novo zaštitno lice Cipripija" - prokomentarisala je na svom Twitter naogu Jelena Karleuša novu reklamnu kampanju za domaće mleko. Jasno je da je JK aludirala na učešće Svetlane Ražnatović u ovom projektu budući da njena konkurentkinja u jednom od spotova poručuje: "Nema ništa bolje od srpskog mleka!"

Karleuša je povodom toga postavila nekoliko pitanja. Na prvom mestu to da li ova poruka znači da je mleko koje reklamira Ražnatovićeva namenjeno samo Srbima posle čega je konstatovala:"Verovatno niko drugi ne bi mogao da svari toliku količinu aflatoksina i kriminogena."

Jelena se tu nije zaustavila u ironičnim opisima novog srpskog mleka pa je dodala: "Danas moja kravica ima 53 veštačka zuba, pet kilograma silikona, botoksa, koke i drugih nedozvoljenih supstanci u sebi. Ima minđuše i četiri nanogice."

Seriju opisa nove kravice JK je poentirala najavom nove kampanje za Cipiripi sa Legijom u glavnoj ulozi.

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

"Danas moja kravica ima 53 veštačka zuba, pet kilograma silikona, botoksa, koke i drugih nedozvoljenih supstanci u sebi. Ima minđuše i četiri nanogice."

Ето шта се деси када се мозак употребљава као полни орган (по

дотичне певаљке).

Неке од речи које је употребила односе се и на њу саму.

Подели на овим сајтовима

Ето шта се деси када се мозак употребљава као полни орган (по

дотичне певаљке).

Неке од речи које је употребила односе се и на њу саму.

Ma iste su obe. 

Smesno mi je jer ce nakon ovog teksta opet da leti perje i podizu se tuzbe :D

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...