Jump to content

Бијонс - спектакл у Арени

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

Спектакл раван ремек-делу, како се најављује први наступ Бијонсе Ноулз у Србији, почиње вечерас у 20 часова. Концерт у Комбанк арени означиће и почетак певачицине најамбициозније турнеје у каријери, назване „Шоу госпође Картер“.

Многи иду на концерт, па да чујем мишљења.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Malo da vas pravim ljubomornima :)

Kupio sam za samo 2.000 dinara, ovu kartu za V.I.P. deo. 

Poslaću neke slike ako budem mogao ;)

Ja to ne slušam, ali moram biti u toku. 

bjons.jpg

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Malo da vas pravim ljubomornima :)

Kupio sam za samo 2.000 dinara, ovu kartu za V.I.P. deo. 

Poslaću neke slike ako budem mogao ;)

Ja to ne slušam, ali moram biti u toku. 

bjons.jpg

Prevarili su te ... nema broj sedista ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Bas htedoh pitati jel bilo masonske loze na koncertu greengrin

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Tako sam i mislio, to niko ne moze da primeti jer su svi hipnotisani 0110_hahaha

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Миљан Танић је можда био на концерту. Кажу да су га видели али нису сигурни.

Кад би могао да се јави и каже коју реч.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Ah ti Srbi ! :)

http://www.vesti-online.com/Scena/Soubiznis/308513/Amerikanci-pisu-da-je-Bijonse-dobila-samar-u-BGu

Amerikanci pišu da je Bijonse dobila šamar u BG-u 

Prema pisanju američkih medija, Bijonse je u Beogradu dobila batine. Desetak dana nakon koncerta u Srbiji o njemu se i dalje piše i američki mediji tvrde da će Bijonse koncert u Beogradu pamtiti po "batinama" koje je dobila.

316428_bijonse1-foto-ap_f.jpg?ver=136672
MTV zvezda Bijonse Noul

Snimak incidenta je objavio "Holivud Lajf", a na snimku se vidi kako Bijonse, zajedno sa telohraniteljima, šeta kroz masu između dve bine.

Fanovi su joj pružali ruke, ona je, smešeći se, užurbano koračala, a onda se videlo kako joj je jedan mladić spustio ruku na čelo. Mediji tvrde da se dečko probio kroz gužvu samo da bi udario Bijonse, ali je on verovatno zapravo samo želeo da je dodirne.

Uostalom, da nije bilo tako, sasvim smo sigurni da bi njeni telohranitelji žestoko odreagovali, a verovatno ni Bijonse ne bi ostala mirna i nastavila sa pevanjem.

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

Samo je pomazio sto je inace retkost u toj euforiji, obicno cupaju, vatjare i grabe...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...