Гости Guest - . . .- Написано Април 14, 2013 Гости Пријави Подели Написано Април 14, 2013 ... када би чули да је неки познати теолог, верник, свештеник... постао атеиста? Да ли би вас можда то на неки начин уздрмало у вери? Да ли бисте и сами почели да преиспитујете вашу веру? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Април 14, 2013 Пријави Подели Написано Април 14, 2013 Не. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Април 14, 2013 Пријави Подели Написано Април 14, 2013 Verovatno bi, u trenutku kad bi čula tu informaciju, ali posle ne baš. To je stvar ličnog izbora. Bar neki dokaz da razmišlja o Bogu. Ali bi me definitivno zanimalo zašto. "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 14, 2013 Пријави Подели Написано Април 14, 2013 Ne, to je njegova licna stvar Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 14, 2013 Пријави Подели Написано Април 14, 2013 . када би чули да је неки познати теолог, верник, свештеник... постао атеиста? Да ли би вас можда то на неки начин уздрмало у вери? Да ли бисте и сами почели да преиспитујете вашу веру? да, ја бих се веома изненадила....просто не могу да верујем да је то могуће.... ...али то наравно уопште не би утицало на моју веру, никако... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 14, 2013 Пријави Подели Написано Април 14, 2013 Запитао бих се шта је њега на то натерало, преиспитао бих себе и своју веру у том аспекту. И свој начин живота, вероватно, јер кад се неком великом деси да падне, мени ће још лакше. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miriam R. ميريام Написано Април 14, 2013 Пријави Подели Написано Април 14, 2013 Ne bi razočaralo..Neće Crkva propasti zbog takvih..Takvima je bolje da odu iz Crkve Nitko ni ništa ne može poljuljati moju vjeru Nicholas, Ignjatije, Благовесник and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS w, ehrah betkoun el waheedJa sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 14, 2013 Пријави Подели Написано Април 14, 2013 Било би ми жао Биљана, -Владимир-, Благовесник and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Април 14, 2013 Пријави Подели Написано Април 14, 2013 Meni bi više bilo žao što je okrenuo leđa zajednici sa Onim koji nas najviše voli. Ali dobro, ko zna šta se sve može desiti u budućnosti... Mилена КШ, Лазар Нешић and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 3 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Април 14, 2013 Пријави Подели Написано Април 14, 2013 I ako je tako, volela bih da zaista ima dubok, značajan i jak razlog za to. A ne nešto banalno... Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Април 14, 2013 Пријави Подели Написано Април 14, 2013 да, ја бих се веома изненадила....просто не могу да верујем да је то могуће.... ...али то наравно уопште не би утицало на моју веру, никако... Питање које је о. Иван поставио није било да ли би се изненадили, илити, нешто слично томе - но да ли би нас то уздрмало у вери или навело да се преиспитујемо...........- и твој одговор је - не. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 14, 2013 Пријави Подели Написано Април 14, 2013 Сасвим сигурно не би утицало на моју веру. Не бих била разочарана, али бих била много тужна .... као кад бих чула да се разболео од неке тешке болести. Nektarija, Драшко, Драгана Милошевић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 14, 2013 Пријави Подели Написано Април 14, 2013 Питање које је о. Иван поставио није било да ли би се изненадили, илити, нешто слично томе - но да ли би нас то уздрмало у вери или навело да се преиспитујемо...........- и твој одговор је - не. извини, али у ком својству се ти мени обраћаш....? тема није коректура туђих постова....зашто онда ниси и друге исправио....? а на крају прочитај наслов теме....ја сам управо одговорила на питање а затим додала своју констатацију....дакле , ако се јављаш на некој теми, одговарај на конкретно питање а не исправљај друге шта и како пишу.... Душка and nedeljko је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Април 14, 2013 Пријави Подели Написано Април 14, 2013 ... када би чули да је неки познати теолог, верник, свештеник... постао атеиста? Да ли би вас можда то на неки начин уздрмало у вери? Šta da nam uzdrma veru? Hahah... Pa sveštenik koji postane ateista to nikom i ne govori, ali pokaže: proneverom, simonijom (to ako se nadje medju onima koji "vedre i oblače"!), pohlepom, preljubočinstvom, vanbračnom decom, psovanjem, osvetoljubivošću... Лазар Нешић, obi-wan, Срђан Шијакињић and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 14, 2013 Пријави Подели Написано Април 14, 2013 ... када би чули да је неки познати теолог, верник, свештеник... постао атеиста? Да ли би вас можда то на неки начин уздрмало у вери? Да ли бисте и сами почели да преиспитујете вашу веру? A zašto ,,poznati"? Jel' pitanje ima veze s tim da li i koliko vera zavisi od takvih autoriteta? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука